BEN hala malesef hissedemiyorum tam doktorada gidemiyorum koronadan dolayıMerhaba canım yeni giriyorum forma uzun süre olmuştu. Benim hiç öyle bir his olmamıştı. Hatta daha fazla fazla hissediyorum göğüs uçlarımı özellikle bol çamaşır giydiğim zaman ara ara değince gıdıklanıyorum.
Benimkindede meme altinda kızarıklık oldu kipkirmizi bugun oldu.yarin gidicem accak doktor muaynehaneyi.sızlıyo bide valla daral geldi bi meme yaptirdik burnumuzdan geldi resmenBEN hala malesef hissedemiyorum tam doktorada gidemiyorum koronadan dolayı
Ya çok geçmiş olsun. Benimde fısır fısır olmuştu ilk on gün sonra geçti amaBenimkindede meme altinda kızarıklık oldu kipkirmizi bugun oldu.yarin gidicem accak doktor muaynehaneyi.sızlıyo bide valla daral geldi bi meme yaptirdik burnumuzdan geldi resmen
Bir hemşire arkadaşım bana eğer olursa buz ile 5 dk masaj yap her gün demişti Ameliyat hemşiresiydi. Karşılaşmadım öyle bir sorunla canım ama dene istersenBEN hala malesef hissedemiyorum tam doktorada gidemiyorum koronadan dolayı
Gittim bugun doktora bi sorun yok sadece zorlamisimYa çok geçmiş olsun. Benimde fısır fısır olmuştu ilk on gün sonra geçti ama
İşe de gidemiyorum iyice evde şiştim 3 ay sonra düğün gelinliğin içine böyle girmek istemiyorum hala ameliyatı bahane ediyorum kendime hahahGittim bugun doktora bi sorun yok sadece zorlamisimantrenman yaptim ondan oldu diyemedim
Canim ben duğünü erteledim.yıl sonuna kadar yasaklandi organizasyonlar.genelge yayınlandi resmi gazetede istersen bi arastirİşe de gidemiyorum iyice evde şiştim 3 ay sonra düğün gelinliğin içine böyle girmek istemiyorum hala ameliyatı bahane ediyorum kendime hahah
Ben Ramazan bayramı sonuna kadar diye biliyorum ama bir araştırayım çok üzüldümCanim ben duğünü erteledim.yıl sonuna kadar yasaklandi organizasyonlar.genelge yayınlandi resmi gazetede istersen bi arastir
Benim düğünüm 28 kasıma ertelenmişti öncesinde sence benim düğünde olmaz mı canım bak şimdi daha çok üzüldüm sen ne zamana erteledinMalesef tatlim
Tarih belirlemedik henüz ama gorunen o ki ya kışın yapıcaz yada bidahaki yazaBenim düğünüm 28 kasıma ertelenmişti öncesinde sence benim düğünde olmaz mı canım bak şimdi daha çok üzüldüm sen ne zamana erteledin
Ya bunu araştırdık ama düğün salonuma da sorduk yalan haber diyorMalesef tatlim
Kasım daha garanti canım o zamana kadar geçer diye umuyorum ben.Benim düğünüm 28 kasıma ertelenmişti öncesinde sence benim düğünde olmaz mı canım bak şimdi daha çok üzüldüm sen ne zamana erteledin
İnsallah gecerde bizde dugunleri yaparizKasım daha garanti canım o zamana kadar geçer diye umuyorum ben.
İnşallah düzelir inşallah 2 buçuk ay var herşeyimi topladım, herşey hazır bir yerleşmem kaldı. Bir de ufak tefek alışveriş
siz hangi doktora gitmiştiniz ?BEN hala malesef hissedemiyorum tam doktorada gidemiyorum koronadan dolayı
ben de Gökhan Özerdem'e gitmek istiyorum şu olaylar bittikten sonra şuan ki durumunuz nasıl acaba hem his kaybı olarak hem sertlikBenimkindede meme altinda kızarıklık oldu kipkirmizi bugun oldu.yarin gidicem accak doktor muaynehaneyi.sızlıyo bide valla daral geldi bi meme yaptirdik burnumuzdan geldi resmen
Özelden yaziyorum sizeben de Gökhan Özerdem'e gitmek istiyorum şu olaylar bittikten sonra şuan ki durumunuz nasıl acaba hem his kaybı olarak hem sertlik
Enfeksiyon belirtisi arkadasimda olmustu doktora bir görünün gecmis olsun tekrardanMerhaba Arkadaslar Meme Büyütme Ameliyati Oldum Ben 4 Gün Önce Meme Altı 450 cc oldu.. Bugün Memenin Ustlerinde Kizarma Olduğunu Farkettim bide Memenin Ortasi Sararmis.. Acikcasi Biraz korktum Normalmi Bu Acaba?
Evet bunlar cok oluyor o yuzden triflo ile nefes egzersizi yapıyorsunuz hastanede kaldıgım gün dr söyledi bu triflo ile nefes egzersızı yap topları üfleyip içine cekıyorsun hatta taburcu olurkende götür bunu evde çalış dediMerhaba, 16 mayısda meme büyütme ameliyatı oldum kas altı 300cc, ağrılarımda baya bi azalma var ancak bu gece meme altımdan şiddetli bir ağrı girdi nefes alırken tam alamadım batmaya başladı göğsüm. Acile gittim doktor akciğer filmine de bakıp ameliyattan dolayı içerde hava olduğunu ve batma hissi verdiğini söyledi. Böyle bi durum yaşayan var mı, ben biraz endişelendim çünkü.