Açılın emzirme diyetimi paylaşıyorum

Başlamışken yapabilirsiniz diyet yapmaya devam edin bence. Dikkat edeceğim deyince biraz esneklik oluyor sanki.
4 kilo vermissiniz yani. İns kalıcı olur.
Ben 4 kilo verip 60 bir olsam
Hafta sonu bir sürü hurma aldık. Ama hala yapmaya karar ver3medim

haklısınız.karatay da ekmek olmamsı zor oluyor.nasıl yapayım.ama şunu anladım.her öğün az yemek gerek.ve artık asla ağzıma bir şey atmıyorum arada.yemeklerin bile tadına bakmıyorum:)

sabah 08.00 7 hurma yoğurt
12.00 çeyrek ayva
15.30 bir dürüm çiğ köfte
19.00 5 yk mantı salata

hurma yoğurt diyeti inanın çok tok tutuyor ve iştah kesior.3 gün diye başladım.7 gün yaptım 10 gün yapacaktım eşim abartma artık dedi:)

bu arada 40 dk yürüdüm

selam kızlar bende 23 yaşındayım 16 aylık kızım var emziriyorum bi türlü kilo vermeyi beceremiyorum çok upraştım ama bugün kesin karrarlı olarak başladım sabah 77.7 ydm

hoşgeldiniz aramıza.ben de sütten kesti 2 yaş olunca.Yeni hurma yoğurt diyeti yaptım şimdi de normal diyete geçtim.
Kaç kg fazlanız var?

Hoşgeldiniz. Ben çok düzenli bir şey yapamıyorum malesef. Bu gruba da kimseler gelmezdi. Biz iki kişi kullanıyorduk hatta.:KK48:
Ben.su sıralar hurma yoğurt diyeti yapacağım ins. Ama ben bir haftaya emzirmeyi bırakıyorum. Oğlum 2 yaş oldu şükür.
Onun dışında iki öğün beslenme yapıyorum .
İf diyeti diyorlar
hoşbulduk :)

sabah: 08.00 3-4 lokma sucuklu yumurta bir dilim kadar bazlama küçük olanların yarısı kadar.iki dilim domates iki yaprak roka 1 zeytin...

Merhaba Fatma Aliye
Bugün hurma diyeti yapıyorum. Siz ilk günden itibaren mi halsizlik yasamadiniz.
Ben halsizim. Ve ciddi ağız kokusu var. Her diyetimde ağız kokusu ve saç dökülmesi ve halsizlik oluyor bende
Yalnız şu var ki yarın arkadaşa gittiğimde diyeti en geniş haliyle bozarim. Ve ertesi. Günden devam ederim. 5 gün dayanabilisem 7 gün yaparım ins. Bu sabah aç karnına 64.1 çıktım. Sizce yarın kaçamak yapsamda 60 olabilir miyim.
Düşününce 1 aydır vere vere 3 kilo vermiş oldum. Benim de çok moralim bozuk. Komsuma zayıflamış miyim dedim ne zayıflaması kat katsın dedi. Çok moralim bozuldu. Göbeğim çok fazla. Hiç ama hiç hareket edemiyorum. Ancak hafta sonu fırsat olursa yuruyebilirim

Yok hiç halsizlik yaşamadım.yarin her şeyden yiyecek misiniz?
Komşunuz ayıp etmiş bosverin.Ben de yavaş veriyorum D vitamini eksikliğinde oluyormuş yavaş kilo verme.

Tabii olabilirsiniz 60 bu şekilde.insallah da olursunuz.

Ben çok ince lavaşlardan yedim iki tane saat 15.00 de.donerli ve yeşillikli.bir dilim portakal.
1 saate kadar da yürüdüm.100 mekik çektim.

Yok hiç halsizlik yaşamadım.yarin her şeyden yiyecek misiniz?
Komşunuz ayıp etmiş bosverin.Ben de yavaş veriyorum D vitamini eksikliğinde oluyormuş yavaş kilo verme.

Tabii olabilirsiniz 60 bu şekilde.insallah da olursunuz.

Ben çok ince lavaşlardan yedim iki tane saat 15.00 de.donerli ve yeşillikli.bir dilim portakal.
1 saate kadar da yürüdüm.100 mekik çektim.
Maşallah. Spor güzel olmuş. Acaba hurma diyetinden sonra sıkı bir diyetle dev etmek nasıl olacak. Belki öncekinden daha hızlı kilo verirsiniz

Maşallah. Spor güzel olmuş. Acaba hurma diyetinden sonra sıkı bir diyetle dev etmek nasıl olacak. Belki öncekinden daha hızlı kilo verirsiniz

bilmiyorum ki.çok yavaş veriyorum.Hurma yoğurt diyetinde de az verdim.Yada regle den gelmesi şanssızlık oldu.

Günaydınlar. Diğer arkadaş ta okuyorsa diye yazıyorum :)
Bugünkü gezme gelecek Çarşamba ya ertelendi.

Bende ins bugün ve yarın da hurma diyeti yapacağım. 3 günden sonra duruma göre 7 güne çıkarırım belki.
Baya hurma gidiyor. Hurmayı öylesine almıştık eve. Bunu yapacağımı bilseydim daha çok alırdım. Yaş hurma ile yapıyorum şu an. Kalorisi daha azmis.
Herkes sağlıklı demiş bu diyete. Fatma Aliye kastan gitmiyor değil mi. Zaten çok halsizim. İyice halsiz düşmek istemiyorum

Günaydınlar..

Ertelenmesi iyi olmuş. Kastan mi yağdan mı gidiyor bilmiyorum farklı görüşler var ama benim en çok bel çevrem inceldi herhalde yağdan gitti.

Genelde sağlıklı diyorlar. Bir ne yesem telaşı yok ya Çok rahat bence

Yalnız şu var ki ben çok acıkıyorum. Halsizlik teşekkürler oluyor. Hatta karnım bildiğin gurul gurul
Ama birşey hazırlama derdi yok çok haklısınız

sabah .0800 1 haşlanmış yumurta -çeyrek yufka ekmeği- iki dilim sucuk -çeyrek domates -bir dilim peynir-3 zeytin

12.00 de çeyrek ayva

öğle 15.00 limonlu az tuzlu haşlanmış karnıbahar-1.5 tavuk pirzola fırında

19.00 2 hurma 2 ceviz

leslie yapmak istiyorum Allah nasip ederse..

Maşallah sıkı tutuyorsunuz. Bu durumda hurma yoğurt la verdiğiniz kiloyu almamissinizdir. Ben galiba 3 bilemediniz 4 gün yapacağım...

Merhabalar
bu hurma diyeti tam olarak nedir nasıldır anlatabilir mısınız?
Bende doğum yapalı 6 ay olacak.63 kg 168 boy.53le hamile kalıp 70le doguma girdim.10 kilo fazlam var.bir türlü başlayamadım diyete.diyete.insallah sizlerle beraber başlarım.diyetlerinizi yazabilir misiniz zahmet olmazsa.
Birde bende göbek çok var 😭

Merhabalar
bu hurma diyeti tam olarak nedir nasıldır anlatabilir mısınız?
Bende doğum yapalı 6 ay olacak.63 kg 168 boy.53le hamile kalıp 70le doguma girdim.10 kilo fazlam var.bir türlü başlayamadım diyete.diyete.insallah sizlerle beraber başlarım.diyetlerinizi yazabilir misiniz zahmet olmazsa.
Birde bende göbek çok var 😭

Merhaba, hoşgeldiniz aramıza..
Hayırlı olsun bebeğiniz.

Emziren anneler için uygun olmayabilir hurma yoğurt diyeti.
Her öğünde 7 hurma bir kasede yoğurt yiyorsunuz .ayran ya da süt de olabilir yoğurt yerine.gunde 3 öğün. Şekersiz bitki çayı serbest. Yağsız yoğurt olacak bir de Medine hurması ama ben normal hurma ile yaptım.

Maşallah sıkı tutuyorsunuz. Bu durumda hurma yoğurt la verdiğiniz kiloyu almamissinizdir. Ben galiba 3 bilemediniz 4 gün yapacağım...

Sıkı mi gerçekten? Hurma ve ceviz yememeliydim ama canım çok tatlı istedi. Ben 64 olmak istiyorum hâlâ

X