Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eyvah
Çok kötü bozdum. Ben hala diyete adapte olamadim
Yoğurt diyetini hiç duymadım. Yaparsanız bile mesela bir hafta daha diyet yapın bence. Vücut alissin. İlk müslümanlar tabiki çok az yiyordu ama bizim yemeniz onlardan çok farklı. Midemiz genişledi. Şekerin verdiği enerjiye alıştı. Onun için yoğurt diyetinden önce biraz daha alissin vücut bence.R Rodya83 hurma yoğurt diyetini araştırıyorum.fena takıldım halime.
acaba sağlıksız olur mu halden düşer miyim?malum 3 çocuk. forumda yapanlarla da konuştum.acıkmıyorsun diyorlar ve verirsem nomral düzene geçince heman alır mıyım?siz ne dersiniz?
açıkçası ilk müslümanları düşününce niye yapmayayım ki dedim?
Yoğurt diyetini hiç duymadım. Yaparsanız bile mesela bir hafta daha diyet yapın bence. Vücut alissin. İlk müslümanlar tabiki çok az yiyordu ama bizim yemeniz onlardan çok farklı. Midemiz genişledi. Şekerin verdiği enerjiye alıştı. Onun için yoğurt diyetinden önce biraz daha alissin vücut bence.
Hurma diyeti de var. Onda hurma ve yoğurdu birlikte yiyorsun hem.
Bırakınca normal diyet düzeninde devam ederseniz alamazsiniz. Siz kendinizi iyi bilirsiniz. Çok zorlayip sonra gözünüz dönmesin
Birde şu var ki. İnsanlar kilo verip duraksamaya geçince yada sadece 3/5 kilo fazlası varsa yapıyorlar diye biliyorum ekstrem diyetleri
Aslında dizinde 6 kilo fazlamizin var. 70 olmustunuz değil mi en son. 64 hedefim dediniz. 6 kilo. 1 ay var okula. Sıkı bir diyetle 5 kilo verirsiniz zaten ayda. Yanılıyor muyum.
Emziriyor musunuz bitirdiniz mi.
Boyunuz uzun galiba. 64 hedef olduğuna göre
Benim 1 55 hedefim 60 gerçi
5 gün sıkı diyet yapabilsem ahhh.
Sabah 63.5 cikiyordum. Diyeti bozdum. 64.2 çıktım.
Cumartesi sabahı 63 çıksam keşke.
Ogkumun doğum gününe 60 olma hedefim uzakta kaldı malesef. Şimdi 62 olsam yeter diyorum
Çok haklısınız. Diyet insanı geriyor. Beni de çok geriyor.yoğurt hurma diyeti zaten yapacağım inşallah.sadece yoğurt değil.
kilo verirsem karataya devam etmeyi düşünüyorum.ben bu tarz diyetlere aslında karşıyım.hurma yoğurtu da detoks gibi düşündüm.
yok boyum uzun değil hedefim küçük..:)61 di ilk hedefim ama pek güvenemedim kendime.şu anda kendimi daha iradeli hissediyorum.Dün terziden gelen kıyafetlerim üzerimde güzel durmayınca eşim de dar deyince hırslandım sanırım.nerdeyse ağlıyacaktım
emzirmiyorum artık.Biliyorum iki hurma ile oruç tutuyorlar.Benim menü sahabelerinkine göre oldukça zengin.bir deneyim bakalım .belki de yapamam bilmiyorum.
diyetin beni bu kadar germesine gündemimden düşmemesine sinir oluyorum.azcık boğazımı tutsam bu kadar kafa yormayacağım
Bahsettiğiniz diyet bu değil biliyorum az önce okudum. Fena değil.
Sizin ki kaç günlük bir diyet.
Bu 7 gunluk. 7 günde 7 kilo. Valla bende çok heveslendim. 7 gün yapıp 7 kilo versem. Sonrasında da dikkat etsem yine diyet yapsam...
Her gün yoğurt ve protein var. Meyve var. Sadece son iki gün tek yoğurt var.
Bu tür diyetlerde vitaminsiz kalmaktan korkardim ama bunda vitamin sıkıntısı yok. Ama gerçekten 7 günde 7 kilo verirsem kesin olarak sarkma olur. Zaten gevşek bir vücudum var
Cumartesi bir tartilayim sonra yeniden bakacağım duruma
Bugün akşam yemeği porsiyonum büyüktü
http://www.yasemin.com/diyet/haber/2834935-acele-zayiflamak-isteyenlere-yogurt-ile-
Bahsettiğiniz yoğurt diyeti bu mu
Bence çok güzel
1 65 boya 70 kilo. Yani kilo fazlası gibi düşünsek o kadar da kotu değil. Verirsiniz. İnsan tamamlarsiniz. Sonucu bende merak ediyorum
1 55 boyuma 68 olmuştum. Yani 13 kilo fazla. Baya da rahatmisim haa
7.gun mü tartilacaksiniz.ıf e devam yani.inşallah yaparsınız bu hafta.bel fitığı vardı değil mi?Allah şifa versin.
bugün arkadaşa davetliydik.8 çeşit vardı.her şey çok güzel görünüyordu.hiç yemedim.çay içtim sadece.canım da çekmedi.
sabah 7 hurma 1 bardak süt
öğlen 7 hurma 1 kase yoğurt
akşam 7 hurma 1 kupa süt
20 dk yürüdüm.20 dk leslie yapsam yeter