Açılın emzirme diyetimi paylaşıyorum

Merhaba, hoşgeldiniz aramıza..
Hayırlı olsun bebeğiniz.

Emziren anneler için uygun olmayabilir hurma yoğurt diyeti.
Her öğünde 7 hurma bir kasede yoğurt yiyorsunuz .ayran ya da süt de olabilir yoğurt yerine.gunde 3 öğün. Şekersiz bitki çayı serbest. Yağsız yoğurt olacak bir de Medine hurması ama ben normal hurma ile yaptım.
Teşekkür ederim.peki 1 hafta mi yapılıyor bu diyet

R Rodya83 Benim zayıfladığımı kimse fark etmiyor Gerçi çok da vermedim Ama canım sıkılıyor bu duruma

Sabah: bir küçük domates 1 yumurta sarısı bir dilim peynir 5 zeytin

Ara öğün bir bardak süt bir hurma

Öğle: yağsız az tuzlu limonlu bol brokoli bir tavuk pirzola

Akşam 5-6 çatal salata yarım avuç kavrulmuş fındık. 1 tatlı kaşığı sütlü irmik tatlısı

Çok yememeye çalışıyorum ama yine de olmuyor

Fatma Aliye şu yedikleriniz çok değil zaten. Diyete gayet uygun gidiyorsunuz maşallah.
Siz spor da yapıyorsunuz. Neden farkedilmedi acaba. 5 kilodan sonra farkediliyor galiba
Ben 3 günlük hurma diyeti sonucu ve hep baştan 5 kilo verdim. Yalnız 3 günlük hurma diyeti ile 1.6 kilo verdim. Çok canım sıkıldı. Bugünde hurma yapıyorum. Yarına azalirim insan. Dünden bugüne 200 Gr vermişim. Yok artık ya. Yinede vazgecmedim. Spor yok. Dün yarım saat yürüdüm sayılır
Allah vermesin bir göbek var bende. Belden hiç spor da yapamıyorum. Ben 62 kiloyum şu an. Aç karnına. Ama sanki hurmayı bıraktığımın ertesi günü 1 kilo fazla çıkarım gibi geliyor
Ve 5 kiloya rağmen 42 bedene rahat girmem için iki kilo daha vermem gerek sanki

Aslında Doğru düzgün de tartıllamadım Yani hep regl dönemine denk geldi.

Hurma diyeti bende de çok etki yapmadı.

Bu arada dışarıya yürüyüşe gitmezsem evde Leslie yerine bölgesel egzersiz yapayım diyorum

Bugün abarttın

Sabah: yumurta sarısı-3 dilim peynir domates roka ,5 zeytin 3 dilim sucuk

Ara öğün yarım Ayça

Öğle: yarım tabak kabuska 3 köfte bol salata

Akşam: 5 Çizi iki hurma bir ceviz yarim portakal çeyrek ayva

Yani bana abarti gelmedi ama...
Fatma Aliye hurma diyetinden sonra diyete devam etmeyi nasıl basardiniz. Ben bugün 5. Günü yaptım. 7 ye tamamlamayacagim. Fakat nefsim kabardi herşeye karşı.
Bundan sonra diyet yapıp verdigim 2 kiloyu korumak istiyorum fakat gözüm aç sanki. Hele ki o kiloyu da geri alırsam çok saçma bir 5 gün geçirmekle kalacağım.
Haftasonu hele dışarı çıkınca insan bir tuhaf oluyor. Herşey çok albenili çok janjanli. 35 yaşındayım ama hala cocuklarin sevdiği paket gıdaları seviyorum
Beni üzen yemeyi çok seviyor olmam. Yemekle bağım zayiflamiyor maalesef

İnşallah almazsınız.ben bu hafta epey dikkat ettim.zaten çok istahim yoktu.

Bugünse yedim.. arkadaşlarla dışarı çıktık.orda iki dilim börek yedim eve geldim ekmek ve bal yedim...

Dışarı çıkınca daha zor oluyor.hurma diyetini yapabiliyorsunuz iradelisiniz demektir.. inşallah devam ettiririz

Günaydın Fatma Aliye
Bugün itibariyle 2.6 kilo vermiş bulunuyorum 5 günde.
Sabah yarım ekmeğe tulum peyniri ile tost yaptım. 1.5 haşlanmış yumurta biraz kaymak yedim. Fazla geldi ama gözüm açtı resmen
İns devam ederim ve kilo almam. Bu Çarşamba arkadaşa gideceğim ama hala iptal etsin istiyorum. Geçen hafta iptal etmesi o kadar iyi oldu ki.
Cumartesi annem babam kardeşlerim gelecek. Bir sürü şey hazırlamak istiyorum.
Oğlum gece o kadar çok oksurdu ki anlatamam. Uykusuzluktan ayağa bile kalkasim yok. Yoksa yarım saat yuruyecektim

Günaydın gayet iyi.. maşallah

Cumartesiye kadar tutsanız iyi olur gerçekten o zaman bozarsınız.

Geçmiş olsun bu arada. Benimkiler de geçen hafta hastaydı. İkisi Antibiyotik kullandı ikizlerden biri kullanmadı
Rabb'im acil şifa versin

Amin. Sizede çok geçmiş olsun. Büyük kızınız kaç yaşında. araları var mı biraz. Benimkiler in 3 yaş var.
Bugün öyle böyle bozmadim. Huyumdan bıktım usandım. Buraya yazasim bile yoktu. Ama bir taraftan da hemen itiraf etmek istedim.
Allah irade versin bana ne diyim

Büyük 7 yaşında erkek, ikizler kız:KK66:

Ben de Kayınvalidem de 7-8 kaşık makarna yedim.1 kase yoğurt, 2 zeytin, 5-6 adet fındık...

Karatay a mi donsem böyle az mı beslensem bilmiyorum.

Günaydınlar bugün tartıldım ama Kahvaltıdan sonra 66.8 çıktım. Bu da demek oluyor ki en başından beri 4 kilo verdim. Bugün tam 1 ay oluyor. Hurma diyeti ile birlikte tabi:KK66: çok iyi veremiyorum Bari bu kalıcı olsa..

günaydınn
tartildim.62.4
61 den 62.4 e çıktım pazar fiyaskosundan sonra.
5 hafta sonunda hurma ile birlikte 5 kilo vermiş oluyorum bende. Her haftasonu bozdum. Bu süreçte yemek yemeye ne kadar düşkün oldugumu üzüntüyle farkettim

X