• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açılın emzirme diyetimi paylaşıyorum

Sabah dayanamayıp tartildim. 63.5
Takıldım 63.5 a. Yoksa bu diyet mi bana kilo verdirmiyor
Acayip canım sıkıldı öyle böyle değil. Galiba iki haftadır bu kilodayim

hayırlı sabahlar en son ne zaman tartılmiştınız ki?

bir de öğünlerde kaloriye dikkate ediyor musunuz?belki de dediğiniz gii bu diyet size fayda etmiyordur?

7.gun mü tartilacaksiniz.
Bu 2. Gün hadi maşallah
Eşime 7 günde 7 kilo verdiren diyet varmış yapıyim mı dedim. 7 günde 14 gün verdiren yap dedi. Allah'ım çok güldüm.
Bir taraftan da acı acı düşünmem lazım. 14 kilo vermem mi lazım. En son 6 yıl önce 50 kilo idim

14 kg cok fazla 55-57 olsanız yeter bence..tabi siz bilirsiniz en iyi kendinizi.

beni yaptığım diyet 4-7 kg arası verdiriyormuş.7 veremem sanırım. Hurmam Medine hurması değil yoğurdum da yağlı.
4 versem bayram ederim.

3 gün yaparım diye düşünmüştüm ama 7 ye tamamlamaya karar verdim.Bakalım inşallah

Ayy bende 3 gün yapsam mı.
En son 4 gün önce 63.5 tim. Bir gün bozdum 64.2 oldum. Şimdi yine 63.5
Yalnız 1 haftadır 63.5
Ona canım sıkıldı. Pazar gününe kadar devam Edip sizin diyetten 3 gün yapabilirim.
Medine hurması etli ve iri olan değil mi

Ayy bende 3 gün yapsam mı.
En son 4 gün önce 63.5 tim. Bir gün bozdum 64.2 oldum. Şimdi yine 63.5
Yalnız 1 haftadır 63.5
Ona canım sıkıldı. Pazar gününe kadar devam Edip sizin diyetten 3 gün yapabilirim.
Medine hurması etli ve iri olan değil mi

tam bilmiyorum.Evde epey vardı bizim ondan yedim.
kiloma bakmadım.ama iyi gidiyor.Acıkmadım hiç.Gayet zindeyim elhamdülillah.Üstelik canım da bir şey istemedi.Şaşırtıcı bir durum benim için..

oğlunuzun doğum günü öncesi için iyi olabilir.Benim de regl dönemime denk geldi

Bugünde küçük oğlumun doğum günü. 2 yasina girdi çok şükür. Allah evlatlarimiza hayırli sağlıklı uzun ömürler versin inşallah amin.
Zinde olmanıza çok sevindim. Ben uzun süredir çok halsiz ve yorgunum. Diyet beni iyice bitiriyor. 5 te oğlumu almaya gidiyorum. 7 de akşam yemeği yiyorum. Oğlumu alıp getirirken cook bitkin oluyorum.
Peki kilo veriyor musunuz sizce. İnceliyor musunuz.
Cumartesi bir arkadaşa gideceğiz. Kendisi 36 beden. Beni her gördüğünde bana çok zayıflamışsin der. Hatta bir defasında 7 kilo almama rağmen öyle demişti. Zayıflamadan gorusmgö istemiyordum ama napalim.
Hevesim kasmisti diyet için ama son bir gayret cumartesi ye dayanacagim ins. Yarım kilo versem bile çok sevinirim.
Dediğiniz gibi büyük oğlumun doğum gününden önce 7 günlük yapabilirim

Nice mutlu sağlıklı yaşlara.Duanıza da canu gönülden amin diyorum.

bilmiyorum inceldim gibi.Eşim fark etti diyor.Ama öyle şok etkisi oluşturacak bir kilo kaybı da görünmüyor.Bana da arkadaşlarım çok iyisin deyip durdu dün.

verirsiniz inşallah 500 gr daha

R Rodya83 tartıldım bugün.2,5 kg vermişim sadece.Regl olmam gerek bugün yarın bu yüzden olabilir mi?genelde 2 kg fazla çıkarım regl döneminde.

İns regl olacağınız içindir. 3 gündür mu yapıyorsunuz. En az 4 en çok 7 kilo veriliyormus bu diyette.
Bir de regl döneminde verilen kilolar yağdan gidiyormuş. Ve bitince birden hızlı kilo kaybı oluyormuş. Sabırla devam edin bence
Ben önceden siz gibi 2-3 kilo fazla cikiyordum regl döneminde. Şimdi pek farketmiyor
Ne zaman diyet yapsam ilk günden tuvalet problemi yaşıyorum. Öte yandan bu çok uzun süredir yaşadığım bir sıkıntı. İki gün önce sinameki tozu içtim. O bile tam fayda etmedi. Buna rağmen kilom farketti. 62. 8 çıktım bu sabah. Hafif çıkmak için en hafif kıyafetlerle tartiliyorum.
Bugünü tamamlarsam 5 gün üst üste diyet yapmis olacağım. Bu rağmen her gün şekerli sütlü nescafe içtim. Cumartesi ve Pazar mısır patlatiyordum ve çok fazla yiyordum. Yarın akşam misafirliğe gideceğim için patlatmayacagim. Ve bu şekilde 6 gün üst üste diyet yapmis olacağım inşallah. Ve yarın belim müsade ederse yuruyecegim. Pazar sabahı 62.5 olursam çok mutlu olurum. Yani 2 günde 300 Gr vermek istiyorum
Kusura bakmayın ya. İyice ayrıntı yazdim
.

İns regl olacağınız içindir. 3 gündür mu yapıyorsunuz. En az 4 en çok 7 kilo veriliyormus bu diyette.
Bir de regl döneminde verilen kilolar yağdan gidiyormuş. Ve bitince birden hızlı kilo kaybı oluyormuş. Sabırla devam edin bence
Ben önceden siz gibi 2-3 kilo fazla cikiyordum regl döneminde. Şimdi pek farketmiyor
Ne zaman diyet yapsam ilk günden tuvalet problemi yaşıyorum. Öte yandan bu çok uzun süredir yaşadığım bir sıkıntı. İki gün önce sinameki tozu içtim. O bile tam fayda etmedi. Buna rağmen kilom farketti. 62. 8 çıktım bu sabah. Hafif çıkmak için en hafif kıyafetlerle tartiliyorum.
Bugünü tamamlarsam 5 gün üst üste diyet yapmis olacağım. Bu rağmen her gün şekerli sütlü nescafe içtim. Cumartesi ve Pazar mısır patlatiyordum ve çok fazla yiyordum. Yarın akşam misafirliğe gideceğim için patlatmayacagim. Ve bu şekilde 6 gün üst üste diyet yapmis olacağım inşallah. Ve yarın belim müsade ederse yuruyecegim. Pazar sabahı 62.5 olursam çok mutlu olurum. Yani 2 günde 300 Gr vermek istiyorum
Kusura bakmayın ya. İyice ayrıntı yazdim
.

estağfirullah.iyi oluyor yazmanız.

bugün 5.günüm.inşallah yağdan gider.şu anda giden yağdan sanırım.çünkü bel çevrem çok inceldi..çok da düzenli yapıyorum.hiç kaçamak yapmadım.

Tuvalet problemini ben de yaşıyorum.diyet yaparken.

yazdıklarınız yüreğime su serpti.siz de iyi gidiyorsunuz maaşallah.spor ben de yapamadım.100 mekik 100 makas hareketi yapıyorum.dün 20dk leslie yaptım bir de.

Kaçıncı gundesiniz Fatma Aliye? 1 kg çok sevindim. Kaç oldunuz yani.
İyi gezmeler bu arada. Nefsinize zor geldi mi
Ben 63 çıkmıştım.cumartesi sabah. Akşam misafirlikte yedim. Pazar aşırı abarttim. Ve bugün sabah 63.6 çıktım. Bütün hafta o 600 Gr la ugrasirim artık.
Arkadaş 36 beden ozendim ama umutsuzluğa da düştüm. Yapasim gelmiyor diyet

Kaçıncı gundesiniz Fatma Aliye? 1 kg çok sevindim. Kaç oldunuz yani.
İyi gezmeler bu arada. Nefsinize zor geldi mi
Ben 63 çıkmıştım.cumartesi sabah. Akşam misafirlikte yedim. Pazar aşırı abarttim. Ve bugün sabah 63.6 çıktım. Bütün hafta o 600 Gr la ugrasirim artık.
Arkadaş 36 beden ozendim ama umutsuzluğa da düştüm. Yapasim gelmiyor diyet

benim bugün bitti.sadece dün eşimin kuzenine gitmiştik.orda yarım gül böreği yedim ıspanaklı.tabi akşam öğünü yapmadım hurma yoğurt yemedim yani.tek kaçamağım o oldu bir hafta boyunca.bu sabah bitti artık.

bu sabah 66.7 çıktım.geçen pazartesi 70.5 çıkmıştım.zaten o moral bozukluğu ile başlamışım.reglin şişkinliği var mıdır hala bilmiyorum

nefsime zor gelmedi. hatta iki gün iki öğün yedim.çok tok kaldım.ama sıkıldım aynı şeyleri yemekten.en büyük kazancım ise iradeli olmaktı.demek ki yapabiliyormuşum.

şu anda nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum.

karatay a mı devam etsem..?

yoksa protein ağırlıklı beslenip az mı yesem?ekmek şeker makarna pilav olmadan..?

61 olmak hayal de..64 e insem..

benim de yapasım yok..sürekli dikkat etmek zor oluyor

benim bugün bitti.sadece dün eşimin kuzenine gitmiştik.orda yarım gül böreği yedim ıspanaklı.tabi akşam öğünü yapmadım hurma yoğurt yemedim yani.tek kaçamağım o oldu bir hafta boyunca.bu sabah bitti artık.

bu sabah 66.7 çıktım.geçen pazartesi 70.5 çıkmıştım.zaten o moral bozukluğu ile başlamışım.reglin şişkinliği var mıdır hala bilmiyorum

nefsime zor gelmedi. hatta iki gün iki öğün yedim.çok tok kaldım.ama sıkıldım aynı şeyleri yemekten.en büyük kazancım ise iradeli olmaktı.demek ki yapabiliyormuşum.

şu anda nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum.

karatay a mı devam etsem..?

yoksa protein ağırlıklı beslenip az mı yesem?ekmek şeker makarna pilav olmadan..?

61 olmak hayal de..64 e insem..

benim de yapasım yok..sürekli dikkat etmek zor oluyor
Başlamışken yapabilirsiniz diyet yapmaya devam edin bence. Dikkat edeceğim deyince biraz esneklik oluyor sanki.
4 kilo vermissiniz yani. İns kalıcı olur.
Ben 4 kilo verip 60 bir olsam
Hafta sonu bir sürü hurma aldık. Ama hala yapmaya karar ver3medim

Merhaba Fatma Aliye
Az önce evdeki bütün atıştırmalıkları yedim. Çarşamba arkadaş davet ediyor. Perşembeden başlayıp 4 gün yada yaoabilirsem 7 gün hurma diyeti yaocam.
Her öğünde 5 hurma bir kase yoğurt muydu

selam kızlar bende 23 yaşındayım 16 aylık kızım var emziriyorum bi türlü kilo vermeyi beceremiyorum çok upraştım ama bugün kesin karrarlı olarak başladım sabah 77.7 ydm

sizinle devam etmek için neler yapabilirim

sizinle devam etmek için neler yapabilirim
Hoşgeldiniz. Ben çok düzenli bir şey yapamıyorum malesef. Bu gruba da kimseler gelmezdi. Biz iki kişi kullanıyorduk hatta.:KK48:
Ben.su sıralar hurma yoğurt diyeti yapacağım ins. Ama ben bir haftaya emzirmeyi bırakıyorum. Oğlum 2 yaş oldu şükür.
Onun dışında iki öğün beslenme yapıyorum .
İf diyeti diyorlar

Back