Açılın emzirme diyetimi paylaşıyorum

Allah razı olsun amin. Hedefim 64 olmak. Ramazan a hedef belirlemek de iyi oluyor bence

64degil 54 olacaktı :)
Bugün tartimda 60.0 i gördüm elhamdülillah.
Gelecek hafta perşembe günü 59.0 u hedefliyorum bakalım. Verebilir miyim
Siz ne durumdasiniz Fatma Aliye

Ben de tok karnına 64 çıktım. Toplamda 7 kilo falan verdim benim de hedefim Ramazan'a kadar 59

Merhaba nasılsiniz
Diyet nasıl gidiyor. Ben devam ediyor gibiyim. Hedefimi 57 belirleseymisim keske. 60 belirledim. Hala 60 dayım. Degismedi.
O değil de depresyondayim galiba. Saniyeler bile gecmiyor. Çok sıkılıyorum. Beni sıkıntıdan kurtaracak hiçbir şey yok sanki
Belim hala kötü. Ama idare ediyorum. Zaten birkaç ay boylb gider biliyorum

Tekrar merhaba. Ben 59.2 yı bile görmüştüm. Ama şimdi hep 60 cikiyorum. Canım sıkıliyor

Merhaba
Benim bebeklerden biri hastalandı.ikinci havale yi geçirdi.onunla ilgilendikleri hep bu ara hiç bir şey yiyemiyorum.

Aa. Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. İns çabuk iyileşir. :KK43:

Merhaba Fatma Aliye. Bebeğiniz nasıl. İns iyilesmistir.
Birşey yiyemiyorum demistiniz siz nasılsınız. Diyete devam edebildiniz mi.
Ben 59 kiloyum. Yani iki hafta da bir kilo verebilmiş oldum. Ayda iki kilo verebileceğim galiba. Devam edebilirsem sıkıntı değil. Ramazan a 4 kilo verip 56 olsam çok sevinirim. Eskisi gibi yapamıyorum. İçten ice bu kadar kilo verdiğim yeter gibi geliyor. Şu sıralar kaza orucu tutuyorum. İstahimi kontrol edemiyorum. İste bende durumlar böyle. Ama dikkat ediyorum.
Oğlum iki haftadır memlekette annanesiyle. Cuma gelecek. Cumartesi onun için pasta yapcam. Kocaman bir off günü düşünüyorum bakalım

Çok teşekkür ederim daha İyiyiz elhamdülillah İkisi de Rota virüsü geçirdiler.
Ben de 63 buçukta kaldım. Herkes çok zayıfladığımı söylüyor Yüzüm çok küçüldü.

Hastalıklardan dolayı egzersiz yapamıyorum dikkat etmeye çalışıyorum.

Oğlunuz durabildi mi sevindim. Beliniz nasıl İnşallah geçmiştir

Bende Ramazan'a 59.9 da olsam 59u görmek istiyorum

Belim eh işte. Evet durdu oğlum şükür. Komşum da benim zayıfladığımi tam farkedemedi. Yatarak verince ins Ramazan'a 59 olursunuz

Merhaba Fatma Aliye
Şükür iyiyim. Siz nasılsınız.
Geçen cumartesi 57.8 i gördüm. Ama aynı gün oğluma pasta yaptım. Bugün serbest gün olsun dedim. O gün eski günlerdeki gibi yedim içtim. Ertesi gün öğlene kadar diyet yapıp öğleden sonra yine cook abarttim.ucuncu gün akşama kadar diyet yapıp akşam neler neler yedim. Hepsi tatlı abur cubur.
Ve 59.4 oldum sadece üç günde.
Bugün yeniden diyetteyim. Artık eski düzene dönmek istiyorum. Ramazan a bir buçuk ay var. Bir buçuk ayda 5 kilo vermek istiyorum

Canım emziren bi anneye göre listen çok çok az bende diyetisyenle kilo verdim ve 5 ayda 15 kilo verdim.. yavaş yavaş verdim ama sonuç harikaydı halada kilo almışlığım yok..

Merhaba Fatma Aliye
Şükür iyiyim. Siz nasılsınız.
Geçen cumartesi 57.8 i gördüm. Ama aynı gün oğluma pasta yaptım. Bugün serbest gün olsun dedim. O gün eski günlerdeki gibi yedim içtim. Ertesi gün öğlene kadar diyet yapıp öğleden sonra yine cook abarttim.ucuncu gün akşama kadar diyet yapıp akşam neler neler yedim. Hepsi tatlı abur cubur.
Ve 59.4 oldum sadece üç günde.
Bugün yeniden diyetteyim. Artık eski düzene dönmek istiyorum. Ramazan a bir buçuk ay var. Bir buçuk ayda 5 kilo vermek istiyorum
Biz de iyiyiz şükür.

57 iyimis maasallah.

Ben de iki gündür daha ciddi yapıyorum ama yine de epey kaçamak var.

Canım emziren bi anneye göre listen çok çok az bende diyetisyenle kilo verdim ve 5 ayda 15 kilo verdim.. yavaş yavaş verdim ama sonuç harikaydı halada kilo almışlığım yok..
Tebrikler. Konu sahibinin listesi için mi az diyorsunuz.
Benim listem de çok az. Ama uzun süredir kilo vermiyordum. Bu sekilde verdim. Hızlı verdim biraz farkındayım. İki ayda 8.5 kilo verdim

Ne güzel kalıcı verebilmişsiniz.
İnşallah bizim kilolarda kalıcı gitmiştir

Merhabalar Fatma Aliye.
Nasılsınız. Diyete devam edebiliyor musunuz.
Ben kacamaklari çoğaltmaya başladım.4 yıldır hatta beş 60 in altına hiç düşmemiştim. Hiç te ümidim yoktu. Onun için 60 in altına dustugumden beri hedefime ulasmisim hatta gereğinden fazla zayiflamisim gibi gayet mantiksma bir psikolojiye kapıldim.
58 kiloyum şu anda. Devam etmeye çalışıyorum. Hafta sonu pek uyamaz oldum. Umudum hafta içi. Spor ve hareket hala yok. Tam iyilesemedim. Oğlum kucagimi terkedinceye kadar da tam iyileşmek mümkün gözükmüyor
Kolay gelsin

Merhaba lar Allah şifa versin.surekli çocuk kucaginizda ise iyileşmeniz gecikir tabiki.

Ben de diyet konusunda aynı durumdayım.63.5 ta kaldım.Regl döneminde de 63.5 çıktim.Bu sevindirici sadece Benim icin:KK66:

Çocuklar büyüdükçe işler zorlaşıyor.uykulari azaldı.spor yok.

Açıkçası verebilir miyim bilmiyorum.Sadece dikkat etmeye çalışıyorum.:KK43:

Merhaba Fatma Aliye. Nasılsiniz.
Şu an Kıbrıs tatlita fırında pişiyor. Canım istiyordu ama engel olamayacak kadar da değil. Yinede yapmayı tercih ettim. Neden bilmiyorum sürekli kaçamak yapıyorum. Daha fazla vermekten geçtim. Koruyabilsem keşke. Oda yeter

X