Açılın emzirme diyetimi paylaşıyorum

Hay Allah kötü olmuş.

Umarım kortizona gerek kalmaz.

Çok iyi verdiniz ben de moralim bozuk iken yiyemem.

Ben orantılı veriyorum karnım hiç kalmadı.basenler rahatsız ediyor biraz

Tartılacaktim inş ben de hafta içi

Bir an önce sağlığınıza kavusmaniz dileğiyle

Maşallah. Bende öyle istiyordum. Ama 42 beden pantolonumu daha rahat giyiyorum sadece. Hele karnım çok sinir bozucu.
İns dediğiniz gibi kortizona gerek kalmaz. Amin
Rabbim izin verse bir günde dik durmaya baslayabilirim

40 beden pantolonumu bir deneyim. Grcen hafta yürüyüş için netten eşofman takımı aldım 42 beden. Slim fit kesim. Onu bile 60 kilo olunca rahat giyerim diyorum hala. Yüzüm küçüldü maalesef

40 beden pantolonumu karnımı içime çekersem kapatabiliyorum. Anlamadım ki bir beden incelmek için 6.600 nasıl yetmez. 10kilomu vermem gerekiyor

Günaydın. Bugün tartı gunuydu. İlk tartildigimda kilom aynıydı.100 Gr bile vermemiştim. Üstümü değiştirdim saatimi taktım hiçbir şey yiyip içmedim. Yeniden tartildim. 400 Gr fazla çıktım.
Bunun üstüne bir kepçe dolusu sut kaymağı yedim. Bana afiyet olsun.
Ben böyle yaparım işte. Ama bu sefer değil. Kaymağı saymiyorum. Devam ediyorum ins.
Siz nasılsınız. Ne yapıyorsunuz

Bazen öyle çıkabiliyor nedense Afiyet olsun size iyi yapmışsınız. Zaten bu ay daha yavaş verir herhalde

Ben devam ediyorum arada kaçamaklarla..

Yarın yada Cuma günü tatil mayı düşünüyorum duruma göre.

BeliBeli nasıl oldu

Bu hafta hiç kilo vermedim. 100 Gr da aldım. 61 kiloyum. 5 günde ne verebilirsem artık. Yani ins verebilirim

Ben de verdiğimi sanmıyorum.

Ayrıca zorlanıyorum.İki kaşık pilav yedim bugün:KK66:

Siz 15 inde bitirecek misiniz?

Yok. Bende Ramazan a kadar devam edeceğim. Bundan sonra ayda maksimum 3 kilo vereceğimi düşünüyorum

Ben Ayda 3 kilo versem şükrederim.
Bugün temizlik yaptım çok yorucu geçti bir sürü kaçamak yaptım tabii.

Salıdan bu sabaha 600 gram verebildim sadece

Merhaba Fatma Aliye. Nasılsınız. Diyet nasıl gidiyor.
Ben devam ediyorum. Perşembe ins tartilacagim. Malum benim meşhur 15 mart:)

Reglim bitti ve .Bu hafta detoks diyeti yapıyoruz. Yani 60 olacagimi düşünüyorum ins

Shet. Fizik tedavi merkezinde elektronik tartıda tartildim. 62 ciktim. Ama saymiyorum bunu
Yine de canım sıkıldı

Bebeklerden biri hasta çok şükür yine de.. siz nasıl oldunuz

Diyet devam ediyor.Egzersizimi değiştirdim.

Bu sabah 64.4 çıktım bence mumkun degil .tartımi degistirsem iyi olacak.

Detoks diyeti nasıl

Çok geçmiş olsun. Benim büyük oğlum da çok hasta oldu. 6 gün atesi geçmedi. Yine su an antibiyotik kullaniyor.
Ben bugün kortizonlu iğne oldum. Biraz daha iyiydim. Ama dik duramıyor oluşum sebebiyle kortizon iğnesi yaptı doktor.
Yarın fizik tedavide son gün. Doktor bir hafta daha vermek istedi. Ama annemler perşembe günü gidiyor. Büyük oğlumu da götürecekler. İns gider ve kalabilir. Bir hafta kalacak. Bende kucuk oğluma bakmaya çalışacağım. Bakalım nasıl olur

Akşam bir litre suya bir limon üç parça taze zencefil bir adet cunuç tarçın koyup agzini kapatıp ertesi gün akşama kadar içiyorum.
Akşam 9 da limonlu karanfilli çay içiyorum. Diğer kısımları aynı.
Daha zayıf olacaksıniz normalde değil mi. Bugün 62 ciktim. Ama kendi tartimda devam edeceğim. Az tartiyor galiba. Ama kilo kaybını doğru olcuyor

Yok bence az ciktim..bu durumda geçen hafta 1 kg vermiş oluyor um

Bence o kadar vermedim.

İnşaallah bir an önce ayağa kalkarsın iz.

Oğlunuz için de zor olur.Allah yardımcınız olsun

X