Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Maşallah. Bende öyle istiyordum. Ama 42 beden pantolonumu daha rahat giyiyorum sadece. Hele karnım çok sinir bozucu. İns dediğiniz gibi kortizona gerek kalmaz. Amin Rabbim izin verse bir günde dik durmaya baslayabilirim
40 beden pantolonumu bir deneyim. Grcen hafta yürüyüş için netten eşofman takımı aldım 42 beden. Slim fit kesim. Onu bile 60 kilo olunca rahat giyerim diyorum hala. Yüzüm küçüldü maalesef
Günaydın. Bugün tartı gunuydu. İlk tartildigimda kilom aynıydı.100 Gr bile vermemiştim. Üstümü değiştirdim saatimi taktım hiçbir şey yiyip içmedim. Yeniden tartildim. 400 Gr fazla çıktım. Bunun üstüne bir kepçe dolusu sut kaymağı yedim. Bana afiyet olsun. Ben böyle yaparım işte. Ama bu sefer değil. Kaymağı saymiyorum. Devam ediyorum ins. Siz nasılsınız. Ne yapıyorsunuz
Çok geçmiş olsun. Benim büyük oğlum da çok hasta oldu. 6 gün atesi geçmedi. Yine su an antibiyotik kullaniyor. Ben bugün kortizonlu iğne oldum. Biraz daha iyiydim. Ama dik duramıyor oluşum sebebiyle kortizon iğnesi yaptı doktor. Yarın fizik tedavide son gün. Doktor bir hafta daha vermek istedi. Ama annemler perşembe günü gidiyor. Büyük oğlumu da götürecekler. İns gider ve kalabilir. Bir hafta kalacak. Bende kucuk oğluma bakmaya çalışacağım. Bakalım nasıl olur
Akşam bir litre suya bir limon üç parça taze zencefil bir adet cunuç tarçın koyup agzini kapatıp ertesi gün akşama kadar içiyorum. Akşam 9 da limonlu karanfilli çay içiyorum. Diğer kısımları aynı. Daha zayıf olacaksıniz normalde değil mi. Bugün 62 ciktim. Ama kendi tartimda devam edeceğim. Az tartiyor galiba. Ama kilo kaybını doğru olcuyor