Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tartilinca daha mı disiplinli oluyorsunuzWhite diye yazdığım kişi her ay 6/7 kilo vermiş. Kaçamaksiz ve sporla. Yani ben verebileceginizi düşünüyorum
Doktor bana o göbekten hemen kurtul dedi. İyilik önceki halini gormedi. Yani ben sporu bıraktım.sanki üç kilo vermiş gibi görünüyorum.
İki güne bir tartilmak iyi oldu. Mesela ben bugün süt kaymağı yedim bir kaşık. Açıkçası bir kase yerdim. Yarın tartilcam diye az yedim.
Ay hiç sormayın. Bende öyle. Bende bugün süt alıyorum. 10 kiloSüt kaymagina bayılırım.
Ve bugün de süt gelecek
Evet. Bilinçaltımda yarın 100 Gr eksik çıksam bile daha iyi. Tartildiktan sonra yerim diyorum. Sonrada yememeye calisiyorum. Yoksa biliyorsunuz üç hafta tartilmadim ben. Bu daha iyi geldi bana. Ama hala tartı korkum var
Cuma yeni liste gelecek. Ben o listelere az çok uymaya calisiyorum. Akşama kurubiber ve kuru patlıcan dolması var. Pilav türü yasak. Oda pirinçli ve kıymalı. Bir tane yesem diyorum. Sonra birle kalmamaktan korkuyorum. Zaten bulgur bile yasak değil ki pirinç.
Bu pazar bir ay olacak. 4200 gayet iyi. Hele düz karin on numara. Belki pazartesi ye 5 ten bile fazla verirsiniz
67.5 la başladım. Siz kacla başladınız. Aslında akşam kilom 69 kusurdu. Ertesi sabah 67.5
Ben öğlen bir kase bulgurlu pırasa sodalı ayran ve salata yedim. Biraz da yeşil mercimek çorbası içtim. Aslında öğlen yemek yemek gerekiyor.
Balkabağı tatlı miydi. Yemeği de oluyormuş galiba. Hiç yemedim ama
İki buçukta sıcak limonlu tarçınlı su içtim. Birazdan ananas bir bardak keten tohumlu kefir ve 12 tane badem yiycem
Bir bardak sütlü nescafe istiyor canım
Akşam biraz pırasa bir dolma yemeyi düşünüyorum.
Yarın buğday hasliycaz. Ispanaklı yoğurtlu yapcaz. Buğday yasak ama yemeğim o. Allah ömür verirse.
Biraz toparlayacak gibiydim. Bugün ilk günkü kadar kotu oldum. FixFi tedavi ye devam ediyorum
Aminallah şifa versin en kısa zamanda iyileşmeniz dileğiyle..
hafif tatlıydı kabak:)
70.8 idim.66.4 25 günün sonunda..
Tekrar tartılmak için sabırsızlanıyorum