Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yinede birakmayalim. Motive olalım. Bırakırsak bir aya bile kalmaz hepsini aliriz.
Merhaba Fatma Aliye. Nasılsınız. Görüşmeyeli diyet yapabildiniz mi. Ben yapamadım. Hatta aksine çok abarttim. Yemek bile yemez oldum cikioçik pasta yemekten.
Ramazanda dikkat etmeyi istiyorum. İns
Korkumdan tartilmadigim iciç kilomu bilmiyorum
Umarım eşlik edersiniz.ailemin yanına gidene kadar yapayım bari 3-4 hafta var.
Ben tartildim.cok almamisim 64.5 çıktım tok karnina.Merhaba Fatma Aliye.
Maalesef öyle abarttim öyle abarttim ki. Cidden tartılamiyorum. İki hafta var ramazanin bitmesine.bugunden itibaren yeniden diyet yapmak istiyorum. İns yapabilirim. İki haftada iki kilo versem bile müthiş olur
Bu arada anlatamayacagim kadar çok Saim dökülüyor. Kan degerlerim normal olunca diyetten dedi doktor. 6 ay sürer dedi
Burdan birbirimize destek olmayı bende isterim.
Yulaf ezmesi aldım paketi açmadım. Nasıl kullanacagimi da bilmiyorum. Kalorisi dusud diye mi yiyorsunuz. Ölçüsu nasin oluyor
Yulaf ezmesi çok besleyici ve kaliteli karbonhidrat olduğu için tüketiliyor ölçüsüne dikkat etmek gerekli ben 1 bardak süte 2 veya 3 yemek kaşığı yulaf ezmesini pişiriyorum, üzerine taze mevsim meyveleri ceviz vs ne istersen koyup yiyebilirsin.
Ben bir kase süte 2-3 yemek kaşığı katıp pişirmeden yiyorum.
Evet öylede tüketilebilir , Ben pişirmeden yiyemiyorum pişirilince tadı daha güzel oluyor.