Açılın emzirme diyetimi paylaşıyorum

Merhaba iyiyim şükür.

Ya ben de koruma derdine düştüm veremiyorum kilo.

Oğlum geçen gün isyan etti Anne artık diyeti bırak tatlı yap diye kurabiye istedi. Ben de ıslak kurabiye yaptım bolca yedim.

Bu ara misafirkm gelecek inşallah hepten bırakmam.

İnsan bir süre sonra gerçekten yapmaktan yoruluyor sıkılıyor

Yinede birakmayalim. Motive olalım. Bırakırsak bir aya bile kalmaz hepsini aliriz.

Ben kibris tatlısı olayından sonra üç gün daha delirmiş gibi yedim ve üç günde 1.5 kilo aldım. Bugün yeniden başladım gibi oldum ama yarın memlekete gidiyoruz üç gün kalqcagiz. Hayırlısı

Nasılsınız R Rodya83

Geçen beni de Kıbrıs tatlısı mahvetti bir sürü yedim. O o günden beri dikkat etmeye çalışıyorum ama sadece tatlı yemiyorum pilav yemiyorum makarna yemiyorum. Onun dışında normal besleniyorum. Aynı kilomu koruyorum veremiyorum

Merhaba Fatma Aliye. İyiyim çok şükür. Ben yeni bir düzen tutturdum. Haftasonu yapmiyorum. Hafta içi tastamam üç gün yapiyorum. Daha rahatım. Komşu tatlı getiriyor bir dilim yiyorum. Dolma yaparsam kuru patlıcan dolması falan 4 tane yiyorum. Diyette bir tane yiyorum. Kilo almadım. En son buraya kaç yazmıştım bilmiyorum ama şu an aç karnına 57 kiloyum. Bu şekilde gidersem ayda bir yada 1.5 kilo vermeyi hedefliyorum. 54 hedef kilom. Ve bilinçaltim hedef kiloma inme başarısını yakalamama o kadar hayret ediyor ki. Çok zorlanmadıgim halde yapmiyorum diyeti. Her haftasonu çikolata yiyorum.
Mesela vb oğlumun okuluna bu persembe yapabileceğim ins pastayı. Çarşamba komsularimi davet edeceğim ins. O zamanlar hep yiycem. Yanılmıyorsam vucudum onları tolero ediyor. Üç gün beş gün aralıksız yersem kilo alıyorum.
Amma tazdim ha. Yani hala vazgeçmiş degilim

Mantikli dediğiniz aslında

Zaten 15 gün kaldı Ramazan'a.Ben de biraz daha yapabilsem

İki kg daha verebilsem

Merhaba Fatma Aliye. Nasılsınız. Görüşmeyeli diyet yapabildiniz mi. Ben yapamadım. Hatta aksine çok abarttim. Yemek bile yemez oldum cikioçik pasta yemekten.
Ramazanda dikkat etmeyi istiyorum. İns
Korkumdan tartilmadigim iciç kilomu bilmiyorum

Merhaba Fatma Aliye. Nasılsınız. Görüşmeyeli diyet yapabildiniz mi. Ben yapamadım. Hatta aksine çok abarttim. Yemek bile yemez oldum cikioçik pasta yemekten.
Ramazanda dikkat etmeyi istiyorum. İns
Korkumdan tartilmadigim iciç kilomu bilmiyorum

merhaba R Rodya83
Ben de Ramazan'in basinda biraz dikkat ettim, ama artık abarrtim.

Tartilmadim, 42 beden hafiften bol geliyor ama aldım sanki.

Sahurda yulaf ezmesi süt yiyorum.iftarda bazen pilav ve ekmek yiyorum.

Ama en kötüsü tatlı yiyorum.

Yavaştan başlıyorum hadi hayırlısı:KK66:

merhaba R Rodya83
Ben de Ramazan'in basinda biraz dikkat ettim, ama artık abarrtim.

Tartilmadim, 42 beden hafiften bol geliyor ama aldım sanki.

Sahurda yulaf ezmesi süt yiyorum.iftarda bazen pilav ve ekmek yiyorum.

Ama en kötüsü tatlı yiyorum.

Yavaştan başlıyorum hadi hayırlısı:KK66:
Umarım eşlik edersiniz.ailemin yanına gidene kadar yapayım bari 3-4 hafta var.

Merhaba Fatma Aliye.
Maalesef öyle abarttim öyle abarttim ki. Cidden tartılamiyorum. İki hafta var ramazanin bitmesine.bugunden itibaren yeniden diyet yapmak istiyorum. İns yapabilirim. İki haftada iki kilo versem bile müthiş olur
Bu arada anlatamayacagim kadar çok Saim dökülüyor. Kan degerlerim normal olunca diyetten dedi doktor. 6 ay sürer dedi

Burdan birbirimize destek olmayı bende isterim.
Yulaf ezmesi aldım paketi açmadım. Nasıl kullanacagimi da bilmiyorum. Kalorisi dusud diye mi yiyorsunuz. Ölçüsu nasin oluyor

Merhaba Fatma Aliye.
Maalesef öyle abarttim öyle abarttim ki. Cidden tartılamiyorum. İki hafta var ramazanin bitmesine.bugunden itibaren yeniden diyet yapmak istiyorum. İns yapabilirim. İki haftada iki kilo versem bile müthiş olur
Bu arada anlatamayacagim kadar çok Saim dökülüyor. Kan degerlerim normal olunca diyetten dedi doktor. 6 ay sürer dedi
Ben tartildim.cok almamisim 64.5 çıktım tok karnina.

Yulafi göz kararı koyuyorum sütle tüketiyorum.Kalorisi düşük diye aldım.tok tutuyor.

İftarda çok yemedim esmer bulgurdan kısır yapmıştım onu biraz abarttim.

Saç dökülmesine şaşırdım, inş bir an önce geçer.

Burdan birbirimize destek olmayı bende isterim.
Yulaf ezmesi aldım paketi açmadım. Nasıl kullanacagimi da bilmiyorum. Kalorisi dusud diye mi yiyorsunuz. Ölçüsu nasin oluyor

Yulaf ezmesi çok besleyici ve kaliteli karbonhidrat olduğu için tüketiliyor ölçüsüne dikkat etmek gerekli ben 1 bardak süte 2 veya 3 yemek kaşığı yulaf ezmesini pişiriyorum, üzerine taze mevsim meyveleri ceviz vs ne istersen koyup yiyebilirsin.

Yulaf ezmesi çok besleyici ve kaliteli karbonhidrat olduğu için tüketiliyor ölçüsüne dikkat etmek gerekli ben 1 bardak süte 2 veya 3 yemek kaşığı yulaf ezmesini pişiriyorum, üzerine taze mevsim meyveleri ceviz vs ne istersen koyup yiyebilirsin.

Ben bir kase süte 2-3 yemek kaşığı katıp pişirmeden yiyorum.

bir insan kendine bunu neden yapar. 3 ayda 11 kilo verdim. Nerdeyse 12. Üç haftada hepsini geri almama az kaldı. Zaten 4 yıldir nihayet zayiflamistim. Şişman olup uzulmeden yasayamiyorum

Moralinizi bozmayın Nasılsa veriyorsunuz ama hızlı almışsınız gerçekten.

Ha gayret tekrardan Başa sardık ama olsun İnşallah veririz.

Ben biraz panik olmuşum herhalde çok almamışım yani İftardan önce 63.7 çıktım

X