- 9 Aralık 2016
- 1.891
- 3.066
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kaçamak yaptım mi daha fazlasını yapmam çok kolay oluyor. İçten içe çarpık bir mantık yürütüp duruyorum. Deliler gibi yiyordum. Ne var ki bunda falan diyorum. Halbuki diyet disiplin işi. O 28 kilo veren kişi cevremdekiler asla kacamak yapmamak gerek diyor hep.Evet öyleymiş 10 gün sürüyor kafadan 15 gün etti umarım çatlamam.
Bugün biraz fazla kaçırdım spor yapmayacaktım yapmak zorundayım: (
Çok yordu temizlik beni.
İnşallah siz de halletmissinizdir
Benim de azaldi.Toplamda 6 sefer emziriyorum ikBir emzirme 400 kalori diyorlar. Doğru mu acaba. Benim sütüm cidden azaldı. Pek emziremiyorum.
Elhamdülillah iyileşme var. Ve maalesef buna rağmen hala çok kısıtlı hareket edebiliyorum. Bugün emar çektirdim. Fizik tedavi almaya devam ediyorum. Yarın emarimi doktora göstereceğiz. Ameliyat demesinler ins.
Yarın tartilmaya yazarım ins. Annemin yaptığı şeyler çok guzel geliyor. Diyetim bozuluyor.
Mayasiz ekmek yaptı sabah sıcak sıcak. Kendi peynirimiz. Nostaljik gibi ne biliyim. Birde tatlı olsa bugün olmazsa yarın alırım. Ama annemin yaptıklarını bulamam gibi geliyor