Açılın emzirme diyetimi paylaşıyorum

Evet öyleymiş 10 gün sürüyor kafadan 15 gün etti umarım çatlamam.:KK66:

Bugün biraz fazla kaçırdım spor yapmayacaktım yapmak zorundayım: (
Çok yordu temizlik beni.

İnşallah siz de halletmissinizdir

Çok iyi bir duduklum vardı. Beş dakika rahat edeyim diye çocuğun eline verdim.bozdu. demem o ki.dun nohut pişirmeye çalıştım birkaç saat sürdü ve en sonunda pes ettim ocağı ustunkorü temizledim. Bu sabah temizleyecektim. 10 kusur yıldır bel fıtığı rahatsızlığim var. Ve sabah aniden o kadar kotu oldum ki. Kıpırdamadan yatıyorum.
Hava güzel. Yürüyüş yapacaktım. Oglum için alışveriş yapacaktım. Hepsi kaldı. Daha kötüsü böyle olursa eşim izin almak zorunda kalacak. Ve salı günü ins hayırlısıyla küçük oğlumu sünnet ettirecektik.
110 kilo olan arkadaşım sporsuz 14 günde 3,5 kilo vermiş. Darısı başımıza. 1800 den sonra tartilmismiydiniz.
Ben günde yetistirebildigim kadar tartiliyordum. Şimdi istemiyorum. Hatta birkez denedim. Çok çıkar diye korktum. Belki de bu sefer iradeli olacagimin işaretidir.
Leslie cidden işe yarıyor. Ben kendimde değişimler farkediyorum. İki haftada ne sikilasmasi derdim yazılanlari okurken. Şimdi ben diyorum sıkılaştım diye. Ama belki Lesli den oldu bilmiyorum. Şimdi ara vermek zorunda olduğum için çok uzgunum.
Maalesef ya hep ya hiç tarzı bir insanım. Spor yapmamış olmak beni bu sebeple çok üzecek.
:KK61::KK61:

Evet öyleymiş 10 gün sürüyor kafadan 15 gün etti umarım çatlamam.:KK66:

Bugün biraz fazla kaçırdım spor yapmayacaktım yapmak zorundayım: (
Çok yordu temizlik beni.

İnşallah siz de halletmissinizdir
Ben kaçamak yaptım mi daha fazlasını yapmam çok kolay oluyor. İçten içe çarpık bir mantık yürütüp duruyorum. Deliler gibi yiyordum. Ne var ki bunda falan diyorum. Halbuki diyet disiplin işi. O 28 kilo veren kişi cevremdekiler asla kacamak yapmamak gerek diyor hep.
Bende yapmak istemiyorum. Çünkü 15 martta kaçamak değil dibine vurmak istiyorum. ( Tabi buda asla tavsiye edilmiyor).
15 marta rabbim nasip ederse 6 hafta olacak ve hedefim 7 kilo. Bence çok mantıksız bir oran değil. Çünkü ikinci ay azalacak. Belki 3.5 ancak vereceğim. O sebeple ilk ay çok vermek istiyorum. Birazda heveslenmek tabi

Bir emzirme 400 kalori diyorlar. Doğru mu acaba. Benim sütüm cidden azaldı. Pek emziremiyorum.

Çok geçmiş olsun inşaallah geçer hemen.Bir süre yatmak gerekir tabi.

Hedefiniz ütopik değil.Azimlisiniz de umarım verirsiniz

Ben tartilmadim yarın tartılacaktim regl olunca kaldi

Çok tesekkur ederim. Hatta bende sizi bekleyim iki hafta sonra tartiliyim :KK15:
Emojileri de keşfettim sonunda

Konu sahibi arkadaş iki hafta sonra hastalanıp bırakmıştı ya. Maalesef bende iki hafta sonra hastalandım. Bugün fizik tedavi ye başladım ama hiç kipirdayamiyorun. Çok ciddi fitigim varmış. Emar bile çektirmedim. Kendim her seansa para vererek alıyorum. Persembe emar cektircem ins. Ondan sonra gelecek pazartesi devlet desteğiyle fizik tedavi alcam. Ama servis yok oturduğum yere.
Eşim bir hafta izin alacak. Sonra nasıl alirim bilmiyorum
Yarın annem ve babam geliyor. Evime dorddörd gelişleri.
1 kanamakk hamilelik ve taşınma
2 büyük oğlumun erken .Sezaryen i
3 küçük oğlumun daha erken sezaryen i
4 kimildayamiyorum bel fıtığı
Evimde anama babama yemek yapıp yediremedim henüz.
Diyet de kaldı. İrademi hiç bu kadar saglamlastiramamistim

Oo çok üzüldüm . Allah acil şifalar versin.Bos verin derdiniz kilo olsun alınıp veriliyor sonuçta.

Ciddi boyutta demek fitiginiz.
Aileniz gelir tekrar siz hizmet edersiniz o zamanda.

Önemli olan sağlık.bir an önce toplanirsiniz inşaallah iyi olduğunuzu da yazın buraya.

Amin ins. Sifaya çok muhtacım Allah im. Her geçen gün daha kötü oluyorum. Buda çok bozuyor moralimi.
10 küsur yıldır fıtık rahatsızlığim var. Beş yıl önce böyle olmuştum. Allah korusun 40 gün kuru yerde yattım. Hızlı bile nefes alamadan. Bekardim.
Şimdi yine öyleyim.iki küçük çocuk. Tabiki daha zor oluyor.
İns iyileşmeye basladigimi da yazmak nasip olur

Ben hasta yattigim bu üç gün boyunca diyete dikkat ettim. Sadece çok çok az su ictim. Tuvalete gitmemek için. Ama biraz önce 2.5 etliekmek bir adet tavuk pirzola bir kaşık pirinç pilavı iki parça fırında patates yedim. İns devamı gelmez

Ben de devam ediyorum arada kaçamak oluyor tabi.ogunlerimde oluyor genelde.

Tatlı isteğim var çok ama

Merhaba.
Doğal olarak tamamen hareketsizim ve annem gelince biraz diyetim bozuldu. O sebeple Allah ömür verirse yarın tartilmaya karar verdim. 18 günün sonunda 4 kilo verdigimi sanmıyorum. Ama 4 kilo eksik çıksam çok sevinirdim

Tartilin merak ettim ben de

İyileşme yok mu hiç.verirsiniz inşaallah ya

Benim de bu sabah kalktığımda boynum tutulmuştu hâlâ gecmedi.

Elhamdülillah iyileşme var. Ve maalesef buna rağmen hala çok kısıtlı hareket edebiliyorum. Bugün emar çektirdim. Fizik tedavi almaya devam ediyorum. Yarın emarimi doktora göstereceğiz. Ameliyat demesinler ins.
Yarın tartilmaya yazarım ins. Annemin yaptığı şeyler çok guzel geliyor. Diyetim bozuluyor.
Mayasiz ekmek yaptı sabah sıcak sıcak. Kendi peynirimiz. Nostaljik gibi ne biliyim. Birde tatlı olsa bugün olmazsa yarın alırım. Ama annemin yaptıklarını bulamam gibi geliyor

Elhamdülillah iyileşme var. Ve maalesef buna rağmen hala çok kısıtlı hareket edebiliyorum. Bugün emar çektirdim. Fizik tedavi almaya devam ediyorum. Yarın emarimi doktora göstereceğiz. Ameliyat demesinler ins.
Yarın tartilmaya yazarım ins. Annemin yaptığı şeyler çok guzel geliyor. Diyetim bozuluyor.
Mayasiz ekmek yaptı sabah sıcak sıcak. Kendi peynirimiz. Nostaljik gibi ne biliyim. Birde tatlı olsa bugün olmazsa yarın alırım. Ama annemin yaptıklarını bulamam gibi geliyor

o zaman tadını çıkarın anne yemeği her zaman bulunmuyor afiyet olsun

İşte sonuuucccccc 4 kilo vermisim :)
Bundan sonra her hafta yada üç günde bir tartilmayi düşünüyorum.
Sabah sabah doktordaydik. Yeni bir merkezde fizik tedaviye başlayacağım. Üç gun ara veriyorum. Canım sıkıldı çünkü Allah'ın izniyle fizik işe yarıyordu. Bu arada doktor acilen kilo ver dedi. Boyum 1 55
Demekki belimi zorlayacak bir kilom var
Doktor ameliyat tan bahsetmedi bile elhamdülillah.
Siz kaç kilo verdiniz toplamda
Bu yeni liste. Bana baya kısıtlı geldi. 21 gün uygulanacak. Yağ yakiyormus
Bir hafta boyunca kas yapan listeyi uygulamisiz

Eklentiler

• IMG-20180223-WA0001.jpg
    IMG-20180223-WA0001.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 51
Çok iyi vermişsiniz maşallah Demek ki bu hızla giderseniz ayda 6 kilo olur.

Ben kalorileri dikkat ederek yiyorum ama bu ara çok veremedim sanki Belki de regl alakalıdır

Bu arada kaç kilosunuz merak ettim Dr kilo verin demiş ya.

Liste güzel aslında

Ama benim evin düzenini uymuyor bu listeler. Sabah ikizlerle kahvaltı yapıyorum akşam da eşim gelince yiyoruz

Çok merak ettim acaba ben kaç kilo verdim ya da verdim mi

X