acil yorumlarınızı bekliyorum :(

Cimcime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
48
0
merhaba arkadaşlar inanın kafam çok karışık bundan 2 yıl önce eşimi msnde biriyle yazışırken yakaladım.onun şifresini biliyordum o evde yokkan girdimmsn aynı andaoda açmış bir kızla yazışırken buldum ama hiç birşey demedim.hemen üstüne aradı napıyorsun diye hiç dedim yeğenimle oynuyorum dedim hemen aradan 10 dakika geçmedi geldi ben gene hiç bozuntuya vermedim buarada kayınvalidemdeyiz....neyse akşam eve geldik ama ben çok sinirliyim hemen ütü apmaya başladım yeterki onun suratını görmiyim diyeeee o sırsds kspı çaldı yönetici depoda sorun var acaba eşiniz bir bakabilirmi dedi neyse eşim indi...hemen bende telefonuna baktım son iletilerde problem yok seni düşünüyorumsakın cevaplama diye msj atmış gedi bende bişey yok bu bişe anlamamış dedi kendi kendine ben içeride otururken o hemen msj atmış....bu arada ozaman 10 senelik evliydik çocuğumuz yok tüp bebek yapma aşamasındayken bunlar geldi başıma o da ayrı bir konu artık patladım bu ne falan diye tabiii inkar üstüne inkar ben hergün başının etini yiyorum ve hatta o ***** yüzünden beni hrpaladığı bile olmuştur.....sonunda itiraf etti aynı işyerinde çalışıyorlarmış şeytan uymuş çok cilve yapmış falan filan neyse affettim çünkü yapacak başka şeyim yoktu babam içki yüznden bütün mal varlığını bitirmişti ananemlerin yanında yaşıyorlardı gidebieceğim hiç bir yer yoktu tabii ekonamik özgürlüğümde yoktu affetmek zorunda kaldım ama ikisinede o kadar beddua ettim ki eşime tuttu beddualrım......aradan 2 3 ay geçti ben bu kadını facebookta buldum başka bir isimle arkadaşlık gönderdim 1 2kere yazıştık sonunda anldı ben olduğumu bana ne dese beğenirsiniz .......SANIRIM SıZıN COCUĞUNUZ OLMUYORMUŞ BUNA KONSANTıRE OLUNBANA MESAJ YAZANA KADAR DıYEEEE.....inanın eşimin beni aldatması çok acı vericiydi ama okadının bana cocukla ilgili böyle bir şey yazması daha da acı vericiydi.......eşimi yakaladığım zamanlar tedaviye gidip geliyordum yakalayıca ondan cocuk falan istemediğimi söyleyip bıraktım tedaviyi amao kdın bana cocukla ilgili bu msj atana kadar alllahıma çok dua ettim olsun diye ve ilk denemede tuttu şimdi 1.5 yaşında dünyalar güzeli bir kızım var..yaşama sevincim oldu benim HANı DEDıM YA BEDDUA ETTıM EŞıME TUTTU DıYE KIZIM 6 AYLIKKEN EŞıM RAHATSIZLANDI DAMAR SORUNUYLA ıLGıLı YANı 60 70 YAŞINDAKı ıNSANLARIN GEÇRDıĞıBıR RAHATSIZLIĞI EŞıM 39 YAŞINDA GEÇıRDı ÇOK CıDDı BıR RAHATSIZLIK ŞıMDı ÖMÜR BOYU ıLAÇ KULLANMASI LAZIM AMA ŞU ANKı DURUMU ÇOK ıYı AMA PSıKOLOJıSı ÇOK BOZULDU RUH GıBı PıSıKıYATRıK TEDAVı GÖRÜYOR........AMA BEN ONDAN ÇOK SOĞUDUM TABııı ıKı YABANCI GıBıYıZ HALA GELELıM O KADININ BANA MESAJ YAZMASINA KIZIM OLDU ŞU AN 1.5 YAŞINDA AMA BEN O LAFIN HESABINI ONDAN BıR GÜN OLSUN SORUCAM DıYE AND ıÇMıŞTıM GEÇENLERDE FACEBOOKTAN YAZDIM ...........SEN KıMOLUYORSUNDA BANA ÇOCUKLA ıLGıı BÖYLEMSJ YAZABıLıYORSUN DEDıM AMA BAK ıYKı YAZMIŞSIN SAYENDE KONSANTRE OLDUM KIZIM OLDU DYE AMASEN HALA BU YAŞA GELMıŞSıN EVLENıP COLUK COCUĞA KARIŞACAĞINA BU ARADA KENDıSı BENDEN 3 YAŞ BÜYÜK ANCA EVLı ıNSANLARI KISKANIP ONLARIN KOCALARINI AYARTMAYA ÇALIŞIYORSUN BıRDE KEDıSı VARMIŞ BUNLARIDA FECEBOOKTAN ÖĞRENıYORUM TABıı ANCA COCUK YERıNE KEDı SEVERSıN ONA KIZIMDERSıN DEDıM BıRDE ETRAFDA KONUŞULAN BıR SÖZ VAR EVLENıLECEK KADIN VAR EYLENıLECEK KADIN VAR ıŞTE SEN EYLENıLECEK KADIN SIFATINA GıRıYRSUN DEDıM YOLLADIM BANA GELEN CVPıSE TABııı 4 5 GÜN SONRA GELDı CEVABA BAKIN ALLAHAŞKINA ................ tacizleriniz canımı sıkmaya başladı. Sakın ama sakın bir daha bana yazmaya kalkmayın başınıza öyle bir bela salarım ki doğduğunuza pişman ederim sizi. Sakın sabrımı denemeye kalkmayın, kim olduğumu kimleri tanıdığımı neler yapabileceğimi bilmezsiniz. Sizin eşiniz ile benim yahından uzaktan hiçbir alakam yoktur olmamıştır, kendisi sadece ve sadece çalıştığım zaman zarfındaki iş arkadaşlarımdan birisidir ve asla ve asla münasebetim bundan ileri gitmemiştir. eşinizi çok da iyi tanımam ne konuşursunuz size ne söyler bilmem, biz çalıştığımız süre zarfında işimizi yaptık hepsi budur. Çok enteresan buluyorum hala bana yazmanızı çok da üzülüyorum sizin adınıza ne rahatsızlığınız var ise sürekli beni rahatsız edip duruyorsunuz nerden buldunuz telefonumu da bilmem ikinci kez sizi savcılığa şikayet etmek istemiyorum. sizin yerinizde olsam saçma sapan düşüncelere takılmam evime işime güzüme bakarım. Çocuğunuzla eşinizle ilgilenin benim sizin eşinizle hiç işim olmaz değil başka kimsenin eşiyle olamaz. Çok ayıp gerçekten bana yaptığınız çok ama çok ayıp kendinizden utanın, uymıyım size dedim ama halinize de çok üzüldüm. ıçiniz rahat olsun hanımefendi tekrar söylüyorum asla ama asla eşinizle aramızda sizin tahmin ettiğiniz anlamda birşey geçmemiştir, beni tanıyan insanlar nasıl biri olduğumu bilir ama sabrın taşıncada kim olduğumu da bilirler, sahipsiz biri değilim ben, herhangibirinin kızı da değilim dikkat edin sabrımı taşırmayın tacizlerinize son verin yoksa gerekeni yaparlar. Sakın bana cevap yazmaya kalkmayın hanım aklınız varsa benden uzak durun. TERBıYESıZ HALA ıNKAR PEŞıNDE AMA BENıMDE MıĞDEM BULANDI ACABA BU CEVABIN ÜZERıNE ACABA HALA EŞıMLE BERABERMı DıYE HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ ÜSTE ÇIKMAYA ÇALIŞIYOR SıZ BENıM YERıMDE OLSANIZ NE YAPARDINIZ BEN HALA CEVAP YAZMADIM SıZCE YAZMALIMIYIM NE DERSıNıZ YORUMLARINIZI BEKLıYORUMMMMMMMMMMMMMMMM KAFAM DURDU ÇÜNKÜÜÜÜÜÜ

Son düzenleme:
Aradan 10 yıl geçmiş ve siz hala mesaj atıyorsunuz kadına...
Eşinizle boşanmamışsınız... Kadını da suçlayamazsınız....
Kocanızı ekonomk sebeplerle affedip bu aldatma olayından sonra da sırf o kadına nat koynunuza alıp çocuk yapabiliyorunuz ama kadını affedemeyip mesaj atıp rahatsız edebiliyorsunuz...
Ohh ne ala... Bu aldatma olayı olduysa eğer bunu o kadın tek başına yapmadı.. Ya konuyu kapatıp ikisini de kendi haline bırakacaktınız..
Yada ikisine de hayatı zehir edip kocanızdan boşanıp kadını da rahatsız edecektiniz...
Aa siz kocanızı affedip kadını yargılarsanız bu adaletli bir davranış olmaz....
Sizin geçiminizi kadın sağlasa kadını da affedecekmiydiniz...

10 yıl geÇmedı canım benım 2yıl geÇtı .......gıdebılecek bır yerım olmadıĞı ıÇın gıdemedım 10 yıllık evlıyım demek ıstedım

esiniz 2 yil once sizi aldatti o zaman kadina yazdiniz,sonra neden tekrar yazma geregi duydunuz ki?belki hayatinda biri vardir,sifresini biliyordur,ondan bu sekilde yazmistir.yada gercekten bikmistir.aradan zaman gecmis rahatsiz olmus olabilir.
kadin,esinize cilve yapmis vay beee,esinde ee hadi bu defalik olsun mu demiss..eger size biri cilve yapsaydi esinizin tepkisi ne olurdu?bu sorunun cevabini biliyoruz.madem affettiniz,hic desmeyinn..ayrica bu olay sizin icinize islemis,tek suclu olarakta kizi goruyorsunuz.bi arkadasa da demistim bu tur olaylar kadinlarda ruhsal yaralar acar olmadik bi yerde patlar..siz her akliniza estikce ona satasamazsiniz ki?evliliginden sorumlu olan esiniz,eger o dusunmezse sizi elalem neden dusunsun ki?olan olmus bitmis ne yazmamizi bekliyorsunuz ki,muhatap olmaniz hata..

2 yıl gelmiş geçmiş eşinizi öyle yada böyle af etmişiniz........
olanda olmuş....af etmek herşeyi unutmak degilmidir......o zaman bırakın o kızı artık kabuk baglayan yarayı aklınıza geldikce kanatıp canınızı sıkıp kendinize eziyette etmeyin .
sonuçta hem 2 yıllık bir zaman var.hem tek suçlu o kıza degil.....o yüzden bırakın hayatınıza devam edin..

Öyle karışık ve özensiz yazmışsınız ki okumakta zorlandım...
Böyle uzun yazanlar biraz daha dikkat edemez mi en azından bir paragraf,arada nokta virgül falan...
Allahtan yorumlar yardımcı oluyor yani...

Bunca zamandan sonra kadına ulaşmanızda ki ve onunla laf dalaşına girmede ki amacınız ve gerekçe neydi anlam veremedim. Gereksiz olmuş bu yaptığınız.
Daha birde halen cevap yazayım mı o kadına diye soruyorsunuz...
Yani gerçekten hoşsunuz... :1closedeyes:

Bence bunları düşünmeyin,ne olduysa oldu geçti gitti herşey.
Eşinize ve kızınıza yönelin.Şu aşamada o bayana mesaj atmanız saçma olmuş hakikatende.

Eşeğini dövemeyen,semerini dövermiş
O hesap olmuş sizinkide
Aralarında ne yaşandı bilemem ama yaşanan birşey varsada kadın tek başına yapmadı bunu.
Madem kocanızı affettiniz
Gerisini kurcalamanın ne mantığı var onu anlamış değilim.

Ha 10 yıl sonra ha 2 yıl sonra bence hiçbir farkı yok....
Eşini affedip koynuna almaya devam etmiş bir de bebek yapmışsın ama kadın tüü kaka....
Böyle bir çiftestandart yok... Kusura bakma....
Seni senin kocan düşünmezse elin kadını hiç düşünmez...
Kadına mesaj atarak gereksiz bir saldırıda bulunmuşsun, ve kadında tepkisinde haklı....

Bizler neden aldatılınca devamlı olarak diğer kadını suçlar ve eşimizi sütten çıkmış ak kaşık ilan ederiz. Cilve yapmışda adam buna kanmış. Kanmasın efendim, hiç mi iradesi yok, hiç mi aklı yok, hiç mi mantığı yok eşinizin.
Hep söylüyorum, kadınlarımız çalışın, ekonomik bağımsızlığınızı elinize alın. İşte size güzel bir örnek. Eşinizi affetmişsiniz (çünkü suçlu diğer kadın cilve yapmış yaaa) ondan bir çocuk sahibi olmuşsunuz, sebep ekonomik özgürlülüğünüzün olmaması, aradan 2 yıl geçmiş tutup kadına mesaj atıyorsunuz. Valla güzelim hiç ama hiç mantıklı değil. Sanki çocuğu inadına yapmış gibisiniz.
Bakın ilk suçlu eşinizdir. İkinci suçlu sizsiniz. Hem affetmekle hemde tutup 2 yıl sonra çok tacizkar bir mesajla diğer bayanı sinirlendirmekle suçlusunuz.
Bırakın affettiyseniz artık ailenize, eşinize, çocuğunuza bakın ne işiniz var diğer kişiyle.
Çok merak ediyorum o kadına yaptıklarınızı eşinize de yaptınız mı? Anasından emdiği sütü burnundan getirdiniz mi?
Kısacası haklıyken haksız olmuşsunuz. Şimdi tekrar mesaj çekmeyin çünkü çektiğiniz mesajlar yüzünden hakkınızda savcılığa gidebilir ve bu sizin için rahatsız edici olur.
Siz şimdiki yaşamınıza bakın.

Ha 10 yıl sonra ha 2 yıl sonra bence hiçbir farkı yok....
Eşini affedip koynuna almaya devam etmiş bir de bebek yapmışsın ama kadın tüü kaka....
Böyle bir çiftestandart yok... Kusura bakma....
Seni senin kocan düşünmezse elin kadını hiç düşünmez...
Kadına mesaj atarak gereksiz bir saldırıda bulunmuşsun, ve kadında tepkisinde haklı....

imza aydasu vereliniortak

TABıKı GEREKSıZ SALDIRI . ıçi acımış bayanın ne olursa olsun içine oturmuş .Eşine ödetmiştir ama o kadında en hassas en özel ve yarası olan bir yere parmak basmışsa bir türlü bu yaraya su serpmek istemişsizniz... evet anlyıorum ... Allah size ne güzel bir kız çocuğu vermiş size laf atan ve sizinle oynamak isteyenlere ders olmuş... siz yazdınız ve rahatlamış oldunuz şimdi onun yazdığınada karşılık vermeyin belliki oda kişiliksiz biri 2 yıl önce olmuş şimdi olmadı diye yemin eder 2 senedir görüşmüyorlar ya... terbiyesiz siz hiç kendinizi düşürmeyin söylemişsiniz içinizden atmışsınız o yarayı bulaşmayın onun tehditleri için değil asaletiniz için yapmayın bence ....

Herşey olmuş bitmiş şimdi tavır almanın manası yok..Eşini affetmişsin çocuğun olmuş..
Kurcalayıp durduk yere huzurunu kaçırıyrsun..

Ben çok saçma buldum açıkçası...
Hem eşinizin sizi aldatmasına göz yumuyorsunuz hem kadınla hala diyaloğa giriyorsunuz...
Bir suçlu arıyorsanız, önce eşinize bakın...

Eşine ödetmiş mi??* Eşine hiçbişey yapmamış.. Çünkü ekonomik özgürlüğü yok, gidecek yeri yok o yüzden aldatıldığını öğrenmiş kızmış üzülmüş sonra kocasını kynuna alıp çocuk yapmış... Kadına ise nefret kusmuş kin kusmuş ve aradan 2 yıl geçmesine rağmen kin kusmaya devam ediyor....
Ne güzel adalet bu... aldatan kocayı koynna al, öteki kadını tü kaka yap...
Neden çünkü gidecek yerin yok boşanamazsın....
Boşanmayacaksan kapatırsın bu konuyu geçer gider küllenmesini beklersin...
Ama konunun bir tarafını sürekli kaşıyıp kanatmak bi tarafını ise afedip çocuğunun babası yapmak ne kadar mantıklı???

Konu sahbi arkadaş hatalı.... Aldatma 2 yıl önce olmuş.. 2 yıl önce konu kapanmış.... Şimdi tekrar gündeme getirmenin hiçbir anlamı yok... yada kadına karşı gündeme getiriyorsa, kocasına karşı da gündeme getirecek....

Eşine ödetmiş mi??* Eşine hiçbişey yapmamış.. Çünkü ekonomik özgürlüğü yok, gidecek yeri yok o yüzden aldatıldığını öğrenmiş kızmış üzülmüş sonra kocasını kynuna alıp çocuk yapmış... Kadına ise nefret kusmuş kin kusmuş ve aradan 2 yıl geçmesine rağmen kin kusmaya devam ediyor....
Ne güzel adalet bu... aldatan kocayı koynna al, öteki kadını tü kaka yap...
Neden çünkü gidecek yerin yok boşanamazsın....
Boşanmayacaksan kapatırsın bu konuyu geçer gider küllenmesini beklersin...
Ama konunun bir tarafını sürekli kaşıyıp kanatmak bi tarafını ise afedip çocuğunun babası yapmak ne kadar mantıklı???

Konu sahbi arkadaş hatalı.... Aldatma 2 yıl önce olmuş.. 2 yıl önce konu kapanmış.... Şimdi tekrar gündeme getirmenin hiçbir anlamı yok... yada kadına karşı gündeme getiriyorsa, kocasına karşı da gündeme getirecek....

İşte bu kadar! :kahve:

O kadinin sana cocukla ilgili yazdigi seyler cok canini yakmis herhalde, anlayabiliyorum, ama birak artik arkadasim, ugrasma....kizina yuvana bak..:1hug:

Madem esini aff ettin, bagrina bastin simdi kalkip bu cirkin olaylari desmenin hicbir anlami yok, basina bela alicaksin.
Ayrica onunla muhatap olarak en basta kendini kücük düsürmende cabasi.

Allah herkeze hak ettigni veriyor, o kadinin senin yuvanin bozulmasinda zerre kadar sucu günahi varsa mutlaka günün birinde Yaradan ondan bunu cikaracak, nasil esinden cikarttigi gibi.:kahve:

arkadaşlar konu sahibi bize ben kadına ne diyeceğim yada ne yapmalıyım diye soruyor doğru haksız olabilir gibi gözükede bilir ama ben eşimi cezalandırdım diye bir anlatma yok kadına yaptığını yazmış o kadar yani hemen asıp kesiyorsunuz sakin olun siz niye bu kadar sinir yapıyorsunuz ki anlamadım gitti...

O kadinin sana cocukla ilgili yazdigi seyler cok canini yakmis herhalde, anlayabiliyorum, ama birak artik arkadasim, ugrasma....kizina yuvana bak..:1hug:

Madem esini aff ettin, bagrina bastin simdi kalkip bu cirkin olaylari desmenin hicbir anlami yok, basina bela alicaksin.
Ayrica onunla muhatap olarak en basta kendini kücük düsürmende cabasi.

Allah herkeze hak ettigni veriyor, o kadinin senin yuvanin bozulmasinda zerre kadar sucu günahi varsa mutlaka günün birinde Yaradan ondan bunu cikaracak, nasil esinden cikarttigi gibi.:kahve:

çok seviyorum böyle yorumları ya valla helal olsunnvereliniortakalkisalkisalkis

X