- 10 Ekim 2007
- 48
- 0
merhaba arkadaşlar inanın kafam çok karışık bundan 2 yıl önce eşimi msnde biriyle yazışırken yakaladım.onun şifresini biliyordum o evde yokkan girdimmsn aynı andaoda açmış bir kızla yazışırken buldum ama hiç birşey demedim.hemen üstüne aradı napıyorsun diye hiç dedim yeğenimle oynuyorum dedim hemen aradan 10 dakika geçmedi geldi ben gene hiç bozuntuya vermedim buarada kayınvalidemdeyiz....neyse akşam eve geldik ama ben çok sinirliyim hemen ütü apmaya başladım yeterki onun suratını görmiyim diyeeee o sırsds kspı çaldı yönetici depoda sorun var acaba eşiniz bir bakabilirmi dedi neyse eşim indi...hemen bende telefonuna baktım son iletilerde problem yok seni düşünüyorumsakın cevaplama diye msj atmış gedi bende bişey yok bu bişe anlamamış dedi kendi kendine ben içeride otururken o hemen msj atmış....bu arada ozaman 10 senelik evliydik çocuğumuz yok tüp bebek yapma aşamasındayken bunlar geldi başıma o da ayrı bir konu artık patladım bu ne falan diye tabiii inkar üstüne inkar ben hergün başının etini yiyorum ve hatta o ***** yüzünden beni hrpaladığı bile olmuştur.....sonunda itiraf etti aynı işyerinde çalışıyorlarmış şeytan uymuş çok cilve yapmış falan filan neyse affettim çünkü yapacak başka şeyim yoktu babam içki yüznden bütün mal varlığını bitirmişti ananemlerin yanında yaşıyorlardı gidebieceğim hiç bir yer yoktu tabii ekonamik özgürlüğümde yoktu affetmek zorunda kaldım ama ikisinede o kadar beddua ettim ki eşime tuttu beddualrım......aradan 2 3 ay geçti ben bu kadını facebookta buldum başka bir isimle arkadaşlık gönderdim 1 2kere yazıştık sonunda anldı ben olduğumu bana ne dese beğenirsiniz .......SANIRIM SıZıN COCUĞUNUZ OLMUYORMUŞ BUNA KONSANTıRE OLUNBANA MESAJ YAZANA KADAR DıYEEEE.....inanın eşimin beni aldatması çok acı vericiydi ama okadının bana cocukla ilgili böyle bir şey yazması daha da acı vericiydi.......eşimi yakaladığım zamanlar tedaviye gidip geliyordum yakalayıca ondan cocuk falan istemediğimi söyleyip bıraktım tedaviyi amao kdın bana cocukla ilgili bu msj atana kadar alllahıma çok dua ettim olsun diye ve ilk denemede tuttu şimdi 1.5 yaşında dünyalar güzeli bir kızım var..yaşama sevincim oldu benim HANı DEDıM YA BEDDUA ETTıM EŞıME TUTTU DıYE KIZIM 6 AYLIKKEN EŞıM RAHATSIZLANDI DAMAR SORUNUYLA ıLGıLı YANı 60 70 YAŞINDAKı ıNSANLARIN GEÇRDıĞıBıR RAHATSIZLIĞI EŞıM 39 YAŞINDA GEÇıRDı ÇOK CıDDı BıR RAHATSIZLIK ŞıMDı ÖMÜR BOYU ıLAÇ KULLANMASI LAZIM AMA ŞU ANKı DURUMU ÇOK ıYı AMA PSıKOLOJıSı ÇOK BOZULDU RUH GıBı PıSıKıYATRıK TEDAVı GÖRÜYOR........AMA BEN ONDAN ÇOK SOĞUDUM TABııı ıKı YABANCI GıBıYıZ HALA GELELıM O KADININ BANA MESAJ YAZMASINA KIZIM OLDU ŞU AN 1.5 YAŞINDA AMA BEN O LAFIN HESABINI ONDAN BıR GÜN OLSUN SORUCAM DıYE AND ıÇMıŞTıM GEÇENLERDE FACEBOOKTAN YAZDIM ...........SEN KıMOLUYORSUNDA BANA ÇOCUKLA ıLGıı BÖYLEMSJ YAZABıLıYORSUN DEDıM AMA BAK ıYKı YAZMIŞSIN SAYENDE KONSANTRE OLDUM KIZIM OLDU DYE AMASEN HALA BU YAŞA GELMıŞSıN EVLENıP COLUK COCUĞA KARIŞACAĞINA BU ARADA KENDıSı BENDEN 3 YAŞ BÜYÜK ANCA EVLı ıNSANLARI KISKANIP ONLARIN KOCALARINI AYARTMAYA ÇALIŞIYORSUN BıRDE KEDıSı VARMIŞ BUNLARIDA FECEBOOKTAN ÖĞRENıYORUM TABıı ANCA COCUK YERıNE KEDı SEVERSıN ONA KIZIMDERSıN DEDıM BıRDE ETRAFDA KONUŞULAN BıR SÖZ VAR EVLENıLECEK KADIN VAR EYLENıLECEK KADIN VAR ıŞTE SEN EYLENıLECEK KADIN SIFATINA GıRıYRSUN DEDıM YOLLADIM BANA GELEN CVPıSE TABııı 4 5 GÜN SONRA GELDı CEVABA BAKIN ALLAHAŞKINA ................ tacizleriniz canımı sıkmaya başladı. Sakın ama sakın bir daha bana yazmaya kalkmayın başınıza öyle bir bela salarım ki doğduğunuza pişman ederim sizi. Sakın sabrımı denemeye kalkmayın, kim olduğumu kimleri tanıdığımı neler yapabileceğimi bilmezsiniz. Sizin eşiniz ile benim yahından uzaktan hiçbir alakam yoktur olmamıştır, kendisi sadece ve sadece çalıştığım zaman zarfındaki iş arkadaşlarımdan birisidir ve asla ve asla münasebetim bundan ileri gitmemiştir. eşinizi çok da iyi tanımam ne konuşursunuz size ne söyler bilmem, biz çalıştığımız süre zarfında işimizi yaptık hepsi budur. Çok enteresan buluyorum hala bana yazmanızı çok da üzülüyorum sizin adınıza ne rahatsızlığınız var ise sürekli beni rahatsız edip duruyorsunuz nerden buldunuz telefonumu da bilmem ikinci kez sizi savcılığa şikayet etmek istemiyorum. sizin yerinizde olsam saçma sapan düşüncelere takılmam evime işime güzüme bakarım. Çocuğunuzla eşinizle ilgilenin benim sizin eşinizle hiç işim olmaz değil başka kimsenin eşiyle olamaz. Çok ayıp gerçekten bana yaptığınız çok ama çok ayıp kendinizden utanın, uymıyım size dedim ama halinize de çok üzüldüm. ıçiniz rahat olsun hanımefendi tekrar söylüyorum asla ama asla eşinizle aramızda sizin tahmin ettiğiniz anlamda birşey geçmemiştir, beni tanıyan insanlar nasıl biri olduğumu bilir ama sabrın taşıncada kim olduğumu da bilirler, sahipsiz biri değilim ben, herhangibirinin kızı da değilim dikkat edin sabrımı taşırmayın tacizlerinize son verin yoksa gerekeni yaparlar. Sakın bana cevap yazmaya kalkmayın hanım aklınız varsa benden uzak durun. TERBıYESıZ HALA ıNKAR PEŞıNDE AMA BENıMDE MıĞDEM BULANDI ACABA BU CEVABIN ÜZERıNE ACABA HALA EŞıMLE BERABERMı DıYE HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ ÜSTE ÇIKMAYA ÇALIŞIYOR SıZ BENıM YERıMDE OLSANIZ NE YAPARDINIZ BEN HALA CEVAP YAZMADIM SıZCE YAZMALIMIYIM NE DERSıNıZ YORUMLARINIZI BEKLıYORUMMMMMMMMMMMMMMMM KAFAM DURDU ÇÜNKÜÜÜÜÜÜ
Son düzenleme: