acil yorumlarınızı bekliyorum :(

Anlamadığım kadına niye sardığınız..
Sizi aldatan eşiniz,farz edin ki o kadın hayat kadını..?
birini rahatsız edecekseniz gücünüz yetiyorsa eşinizi rahatsız edin..?
adam sizi aldatıyor siz ondan çocuk yapıyorsunuz gidip sizi aldattığı kadına sarıyorsunuz.
komik olmuş,tek suçlu kadın mı,eşinize cezasını onu baba yaparak mı verdiniz..
kendinizi tatmin ediyorsunuz ama küçük duruma düşüyorsunuz bence..
artık mutlu olmaya bakın

arkadaşlar konu sahibi bize ben kadına ne diyeceğim yada ne yapmalıyım diye soruyor doğru haksız olabilir gibi gözükede bilir ama ben eşimi cezalandırdım diye bir anlatma yok kadına yaptığını yazmış o kadar yani hemen asıp kesiyorsunuz sakin olun siz niye bu kadar sinir yapıyorsunuz ki anlamadım gitti...

Zaten burada yorum yapan hiçkimse niye kocanı cezalandırdın demedi, niye onu cezalandırmadın da kadına sarıyorsun dedik....
Konusahibi arkadaş eşini cezalandırdım gibi bir anlatımı yok çünkü cezalandırmamış.. Hatta ödül vermiş.. Koynna alıp çocuk doğurmuş daha ne yapsın...
Kimse kimseyi asıp kesmyor, herkes yorum yapıyor ve kırıcı hiçbir yorumda da bulunmadı kimse....
Tek dediğimiz madem aldatıldın bunu yapan iki kişi... Neden kocana koynunu açıp kadına kin dolu mesajlar yağdırıyorsun...
Çünkü kadın yabancı gücü ona yetiyor istediği gibi mesaj atıp rahatsız edebilir.. Ama adam kocası, yediği ekmeği kocası yediriyor, geçimin kocası sağlıyor.. O yzden kocasına bişey yapmıyor....

evet papatya o kadar yorumdan tek beni anlayan sen çıktın.. saol evet eşimi cezalandırdım benim canımı acıtan cocuk olayı oldu ve cocukta tüp bebek yani eşimi koynuma alıpta deyil....2 yıldır beraber bile yatmıyoruz ayrı odalarda ben kızımla yatıyorum.....ikincisi 2 yıl beklememin sebebi hamileliğim ve daha sonrası ok sorunlu geçti kızım 20 gün küvezde yattı yani bu iki yıl içinde çok sorunlar yaşadım konuyu tekrar açmamın sebebi eşimle o kadının tekrar telefonda konuşmasını i için bile olsa öğrenmem,kızımıda inat için deyil ben istediğim için yaptım çünkü 10 senedir olmuyordu ve ben çok istiyordum...bilmem birazda olsun açıklayabilmişmiyimdir......o kadın beni en can evimden vurdu eşimin beni aldatmasından çok çocukla ilgili canımı acıtması

siz zaten o adamı affederek,üstüne bir de çocuk yaparak hataların en büyüğünü yapmışsınız,her zaman şunu söylerim,eğer boşamayacaksan,yada sürüm sürüm süründürmeyeceksen,beni aldatıyor mu diye dedektiflik yapma,madem bırakmayacaksın ayrılmayacaksın hiç huzurunu bozma,hiç karıştırma bilgisayarını telefonunu

bence bu saatten sonra ona cevap yazmayın,ama eşinizin yaptığı büyük şerefsizlik (kusura bakmayın)

o kadın için siz dövmüş,hala aynı yatağa nasıl yatabiliyorsunuz,yüzüne gülerken zorlanmıyormusunuz,yaşadıklarınız hiç aklınıza gelmiyormu?

kendimi yerine koydum,bence hayat böyle daha zor olurdu,o yüzden bence bir an önce ekonomik özgürlüğünü eline al,bir işe gir,bir birikim yap,çocuğun biraz büyüsün,sonra yaparsın yapacağını

aldatan 2 tür insan var,birinin ihaneti dışarda kalır,eşine laf getirmez,eşi duyacak diye ödü kopar,duyunca da ona kul köle olur,diğer tür insan da üç kuruşluk sevgilisini 10 yıllık karısına tercih eder,ailesini rezil sefil eder,bu iki ihanette affedilmez ama 2. kesinlikle bitmeli,geri dönüşü olamaz bence,be adam,nefsine yenildin bari utan bu durumdan,ne diye karına laf ettiriyorsun

bırak ne halleri varsa görsünler bundan sonraki hayatını kızına ada..

kocanız sizi aldatmış,ona tepki vermemişsiniz. çeşitli sebeblerden dolayı ancak hırsınızı aldattığı kişiden çıkarıyorsunuz.Bence vazgeçin,Size sorumlu olan kadın değil, eşinizdi. Ona tepki vermediyseniz kadına da veremezsiniz. Ayrıca yazdıklarınızda çok çirkin. Eşinizi affettiğiniz gibi çocuk sahibi de olmuşsunuz. Neden sadece sorumlu olan o kadın mı gibi davrandınız. Madem olan olmuş,siz olanları kabullenip yeni bir başlangıç yapmışsınız eskiyi kurcalamayın. kızınızla beraber mutlu olmaya çalışın.

zaten burada yorum yapan hiçkimse niye kocanı cezalandırdın demedi, niye onu cezalandırmadın da kadına sarıyorsun dedik....
Konusahibi arkadaş eşini cezalandırdım gibi bir anlatımı yok çünkü cezalandırmamış.. Hatta ödül vermiş.. Koynna alıp çocuk doğurmuş daha ne yapsın...
Kimse kimseyi asıp kesmyor, herkes yorum yapıyor ve kırıcı hiçbir yorumda da bulunmadı kimse....
Tek dediğimiz madem aldatıldın bunu yapan iki kişi... Neden kocana koynunu açıp kadına kin dolu mesajlar yağdırıyorsun...
çünkü kadın yabancı gücü ona yetiyor istediği gibi mesaj atıp rahatsız edebilir.. Ama adam kocası, yediği ekmeği kocası yediriyor, geçimin kocası sağlıyor.. O yzden kocasına bişey yapmıyor....

sorun şudurki zaten arkadaş ben eşime şunları bunları yaptım diye anlatmadı bilmiyorsun... Kadına yaptıklarını anlattı sadece ...budaa burada anlatmadığı için eşini cezalandırmıyor demek değildir... Sen yada başkası eşini yada başka bir kişi anında silip rahatca davranabilirsiniz bilmiyorum tanımıyorum kimseyi ama şunu unutmayınki zor durumda olmak ne demektir bunu düşünün atıp kesmek kolay... çocuk kendi istediği için yapmış yazdığını okuduuma göre eşi istedi diye değil... Ve içi acımış birinin açıkca kim olursa olsun bir şey demeye hakkı var... Burada sadece ne yapmam gerek diye soruyor düzgünce ... Sinirli sinirli cevap vermenin anında sert cevaplar vermenizin anlamı yok diyorum bende... Sultan arkadaşımız ne güzel bir yorumda bulunmuş öylede yazılabilir demek istiyorumm...

pardon eşinizle zaten ayrı gibiymişsiniz yeni okudum,peki eşiniz rahatsız,maddi olarak aileniz için çok harcama yapıyor mu,evliliğinizi sürdürme sebebiniz ne

evet papatya o kadar yorumdan tek beni anlayan sen çıktın.. saol evet eşimi cezalandırdım benim canımı acıtan cocuk olayı oldu ve cocukta tüp bebek yani eşimi koynuma alıpta deyil....2 yıldır beraber bile yatmıyoruz ayrı odalarda ben kızımla yatıyorum.....ikincisi 2 yıl beklememin sebebi hamileliğim ve daha sonrası ok sorunlu geçti kızım 20 gün küvezde yattı yani bu iki yıl içinde çok sorunlar yaşadım konuyu tekrar açmamın sebebi eşimle o kadının tekrar telefonda konuşmasını i için bile olsa öğrenmem,kızımıda inat için deyil ben istediğim için yaptım çünkü 10 senedir olmuyordu ve ben çok istiyordum...bilmem birazda olsun açıklayabilmişmiyimdir......o kadın beni en can evimden vurdu eşimin beni aldatmasından çok çocukla ilgili canımı acıtması

Anlyorum cimcime ...çok üzücü bir olay hem aldatılıyorsun hemde öyle bir kelime içini acıtıyor...şuda var Allah eşinin cezasını vermiş şimdi aldattığı kadında suçluysa onunda cezasını verecektir... sen içindekini kusmuşsun kadına şimdi hiç kendinden , iyiliğinden taviz verme yaşa kızınla güzel güzel ne mutluki yavrun varr... eşinide kadına büyüttüğün kin kadar büyüt yada ikisinide boşvar gitsin nasılsa cezalarını bulucaklardır....

mydecember inan bende bilmiyorum neden yürüttüğmü bu evliliği herhalde çok sevmişim bende başıma böyle şeyler gelmeden önce akadaşlar gibi çok atar tutardım hayatta çekmem boşar giderim diye ama öyle olmuyor insan yaşayınca bu tarz olayları yıkılıyor belkide benim pisikolojik yardım almam lazım bilemiyorum ama inanın bu konuyu burada açtığımada çok pişman oldum.... ama hemcinslerimle paylaşmak istedim birazda olsa rahatlamak için ama genede herkeze teşekkür ederim...bei dinlediğiniz ve yorum yaptığınız için

papatya yorumların için çok teşekkür ederim arkadaşım beni bir anlayanın çıkmasıda çok güzel ama inan kendime olan güvenimi çok kaybettim böyle bir insan deyildim ama hayat her şeyi yaşatıyor insana sevgiler:)))

kadın cilveli , erkek zavallı..
pehhhh..
bundan 2 yıl önce aldatıldıktan sonra maddi imkanlar yüzünden affedip ödül gibi bir de çocuk yapıyorsunuz.
peki bu saatten sonra aldatılırsanız ne olacak; bu maddiyatsızlığa bir de çocuk eklendiğinden iyice eliniz kolunuz bağlanacak.
ayrıca madem affettiniz 2 yıl sonra kalkıp bunu tekrar deşmeniz çok yanlış.
ya affetmeyecektiniz ya da madem affettiniz yok sayıp oturacaksınız, başka çaresi yok..

Son düzenleyen: Moderatör:
konu açtın diye üzülme en doğru yere konu açmışsın arkadaşım sorununu anlatmışsın çıkış yolu arıyorsun elbetteki farklı farklı yorumlar alacaksın buradakilerde daha çok olay benim başıma gelseydi diye bakıyorlar ve ona göre yorum yapıyorlar tabikide tepkilerde farklı farklı oluyor bencede karşı tarafa mesaj atarak kendini küçük düşürmüşsün keşkede bunu yapmadan konu açsaydın yorumlar seni engellerdi sende içini dökmüş olur rahatlardın neyse olan olmuş geçmişi sil madem eşinle devam kararı almışsın çocuğunla mutlu olmaya bak kolay değil evet gerekirse ki bence gerekli psikolojik destek al buradaki paylaşımlarını artır gerçekten rahatlıyo insan burda ve önüne bak arkana değil kolay gelsin arkadaşım

mydecember inan bende bilmiyorum neden yürüttüğmü bu evliliği herhalde çok sevmişim bende başıma böyle şeyler gelmeden önce akadaşlar gibi çok atar tutardım hayatta çekmem boşar giderim diye ama öyle olmuyor insan yaşayınca bu tarz olayları yıkılıyor belkide benim pisikolojik yardım almam lazım bilemiyorum ama inanın bu konuyu burada açtığımada çok pişman oldum.... ama hemcinslerimle paylaşmak istedim birazda olsa rahatlamak için ama genede herkeze teşekkür ederim...bei dinlediğiniz ve yorum yaptığınız için

aynı şeyi bende düşündüm ve kimse ne demek istediğimi anlamadı öylece kaldı ve pişman olup kapattım konuyu... kolay kolay kimse kimseyi anlamaz bizim milletimiz böyle herkes atıp tutar ama yok bu insan ne durumda ne düşündü dur kendimi onun yerine koyayım diyen çok az ne yazıkki ...Allah göstermesin öyle kişilere böyle olayları ne diyelim... canım takma sende yardım alman lazım ,evet kendini toplarsın sonra kızını biraz büyüt gir bir işe ve ayaklarının üstünde dur ve ne yaparsan yap güzelim ama sakın pes etme kimse seni düşünmez herkes ailen dahi öyle böyle der ... sırtını dayarsın birilerine çekildiler mi çok üzülür yıpranırsın ... ayaklarının üstünde dur ve karalı ol öyle ver eşine cezasını arkadaşım ...Allah yardımcın olsun...

Son düzenleme:
peki cinsellik yaşamıyorsunuz,eşinize soğuksunuz,herşeyiniz kızınız olmuş..eşiniz durumun farkındamı,ya ben ne yapmışım böyle demedimi,oturup senle konuşmadı mı artık eskisi gibi olalım bir halt yedim pişmanım diye..

yani ona soğuk olman ''tavşan dağa küsmüş,dağın haberi olmamış'' durumu da olabilir.

pardon da ayril diyen atip tutmus mu oluyor?yani illa her kadin aldatilinca sineye mi cekiyor.hayir katilmiyorumm ben bunaa..ekonomik ozgurlugum yok kaldim,bu da aldatmak degil mi?illa tenin tene degmesi mi lazim.?ki zaten erkekte biliyor kadinin bi yere gidemeyecegini parasinin olmadini yada ailesinin arkasinda olmadigini..o yuzden de yakalaninca inkar eder ama daha gizli sakli yapacagini yapar..vazgecmeyeceksen esinden asla desmeyeceksin ben buna inaniyorum.ayrica herkes bi sansi hak eder ama gercekten cok cok pismansa..
size guclu bi kadinin yapmasi gerekenleri,yada biz olsak ne yapardik yada yaptik bunlari soyluyoruz.daha nasil yardimci olup,baska ne diyebiliriz ki???

Son düzenleme:
Şu topiklerde eşi yada sevgilisi tarafından aldatılan kadınlarda bir or,,kaş,, laflarıdır gidiyor.
ya bu kadar mı saygınız bitti kendinize?
evinizin içinde istediğiniz gibi konusun ama burada bunlar olmaz.
Kadın cok namussuzda eşiniz cok mu namuslu yani.?
lütfen yazdıklarınıza dikkat edin.burda sizden kücük kişiler var.terbiyesizliğe gerek yok..
düzgün sekilde konusarakda sorunuzu anlatabilirsiniz öyle değil mi

bu pskolojiyi bilirim hakda veriyorum insanın siniri bir omur boyu gecmes ama kendini yıpratıp uzmekten baska bir isede yaramaz bunlar..eger kadın boyle birsey yaptıysa zaten allah cıkartır acısını kocan hala cekiyor bak hic uzatma bence kendi huzurunu kendin kacırma

Valla kadın ne olursa olsun çok üzgünüm ama aldatan adam aldattığı kadına daha fazla değer veriyor belli çünkü eşini başka bir kadın için üzmeyi göze alabiliyor. Kadının kaşar maşar olmasıyla da aldatılan eş kendisini avutuyor ama görülmek istenmeyen benden daha fazla ona değer verdi düşüncesi.

Siz niye kadına mesaj yazıyosunuz?kadın haklı..2 yıl geçmiş..siz rahatsız etmiş oluyorsunuz bu durumda

X