acil yorumlarınızı bekliyorum :(

aman canım geçmiş gitmiş bence hiç debelemeyin hayatınıza devam edin eğerki eşiniz bir daha böyle şeyler yaparsa o zaman düşünürsün
bence bebeğinle mutlu olmaya bak

Bütün aldatılma hikayeleri hep affetmekle sonuçlanıyor gibi....

Evt genelde affetmekle ve deee karşı taraftaki kadını suçlamakla sonuçlanır bu tarz olaylar)

Zavallı adamcağızlar, karşılarında cilveli kadınlar var ne yapsınlar ama değil mi?

----------------

Topic sahibi arkadaşım; çoğunluğa katılıyorum.
Olay kapanmış.
Kocanı affetmiş ve ödül olarak ona bir çocuk vermişsin..Tamam kendince haklı sebeplerin varmış, aldatılan kadınların %90 ının gidecek yeri yoktur zaten, sen de bitirememişsin ok.

Bu saatten sonra karşı taraftaki kadını da affet bence..
Hem bilemezsin ki belki onu baştan çıkaran senin kocandır.Hani karımı sevmiyorum boşanıcam seni alıcaö hikayeleri meşhurdur ya erkeklerin, duyuyoruz okuyoruz ...Onu demek istedim..

Bırak kurcalama bence artık.

aradan 2 yıl geçmiş, eşinle devam etmişsin ne gerek vardı da mesaj attınalsanaalsanasmile

aldatma durumlarında yapılacak iki şey vardır::ecrin_bebek:

1- affedip hiç bişey olmamış gibi devam edeceksin,:sinifsinif:
2- affeymeyip ayrılıp gideceksinguclubacismile

hem unutmayıp hem de kalırsan o evlilik kangren olur, kendi kendine acı çekersin kocana da hiç bişey olmaz :mymeka:
hele ki o kadına hiç bişey olmaz olan sana olur
unut kızına, kocana bak başka yöne yönlendir kendini
o kadına da cevap yazma, savcılığa vereceği için değil böyle atıp tuttuğuna göre bişey yapabilecek birisi değildir eminim, kendin için:1hug:

vala bence kadınların bi suçu yok kendi eşiniz sizi düşünmedikten sonra elin kadını neden düşünsün ki...
siz acaba böyle bişi yapsanız erkek mi suçlu olur yoksa siz mi suçlanırsınız....
bu toplumun kalıplaşmış yapısına sinir oluyorum yaa!!!

X