Acil yaşayan varmı beyaz akıntı

Sağlıkla olsun bu ay olmazsa da Allah doğru zamanda gönderecektir

Adet döndüm

Eklentiler

• 1000180444.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 9
döngümü attım şuan bakabilirsin birde beyaz sıvı akıntım var çok adet oluck gibi ara ara sancılarm geliyor dündn beri olucm galiba ne düşüncegimi şaşırdım

Baya değişiyor senin dongun canım pek bisiy anlayamadım peki Şubat yumurtlama uygulamaya göre nezmn diyor ovulasyon a göre 17 Şi ya ordada aynı mı?
Birde sen uygulama nin verdiği tarihte hep regl olurmuşn yoksa reglin geçiyor veya daha verilen tarih gelmeden öncesinde mi regl oluyorsun

Bende beklemedeyim 16 18 23 şubatı değerlendirebildik son adet 3 Şubat ama beklenen adet tarihim belirsiz çünkü hep 3 4 bazen 5 gün geriye atıyor
Yumurtlama ne zmn di canım
Ben Ocak 7 de regl oldum
Sonraki regl Şubat 2 de oldum
Dongum 26 27 günde bır olur

Regl tarihimiz aynı gibi bu ay beklenen regl tarihim 28 Şubat hepde uygulamada verilen tarihte regl oluyorm

Bir iki gün erkn olabilirim bazen 3 gün erkn de oluyor ama en son 7 gün erkn oldm 23 gün yazan yani oda prolaktin yüksekliği varms ondn geçti şuan 30 gün diye hesapliyor

Bir iki gün erkn olabilirim bazen 3 gün erkn de oluyor ama en son 7 gün erkn oldm 23 gün yazan yani oda prolaktin yüksekliği varms ondn geçti şuan 30 gün diye hesapliyor
Anladım canım en çok 31 gün sürmüş galiba ama işte 17 Şi çatlama ya sanki bu ay uzun sürecek adet olma zamanın gecikicek 2 Mart'ta regl zamanın gibi yumurtlamaya göre söylüyorum aklinida karistirdim kusura bakma inşallah hayırlı haberlerini alırız

Önemli değil canım benim adet kafasına göre takılıyor

Bak Buda benim kızımda testlerim ve adetten önceki günler 8 gün kalada hayalet çizgi var benim tutarsa erken oluşuyor oğlumdada 7 gün kala öğrendim

Test yaptinmi hiç canım belki o erken dollenmedir simdjkinde görünmüyorsa geç döllenme olabilir yumurtlama günün ne zmndi
Yumurtlama 16 gösteriyor du benimde 16 da baya akıntı kaşık ağrısı vardı değerlendirdim 18 şubatta hala ağrı akıntı vardı tekrar değerlendirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…