- 31 Ocak 2025
- 334
- 72
- 13
- 25
16 siysa 1 mart regl canım :)Yumurtlama 16 gösteriyor du benimde 16 da baya akıntı kaşık ağrısı vardı değerlendirdim 18 şubatta hala ağrı akıntı vardı tekrar değerlendirdik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
16 siysa 1 mart regl canım :)Yumurtlama 16 gösteriyor du benimde 16 da baya akıntı kaşık ağrısı vardı değerlendirdim 18 şubatta hala ağrı akıntı vardı tekrar değerlendirdik
Aynen bende öyle düşünüyorum 1 bilemedin 2 si ben olmazsa yarın eşimden gizli test alıp bi yapayım16 siysa 1 mart regl canım :)
Yok ne kusuru estağfurullah teşekkür ederim yardımcı olduğun için bende beklicem inşallah olmam inşallah bebegim benimledirAnladım canım en çok 31 gün sürmüş galiba ama işte 17 Şi çatlama ya sanki bu ay uzun sürecek adet olma zamanın gecikicek 2 Mart'ta regl zamanın gibi yumurtlamaya göre söylüyorum aklinida karistirdim kusura bakma inşallah hayırlı haberlerini alırız![]()
Erken sanki canım 3 gün sonra yap bence.:)Aynen bende öyle düşünüyorum 1 bilemedin 2 si ben olmazsa yarın eşimden gizli test alıp bi yapayım![]()
İnşallah canım inşallahYok ne kusuru estağfurullah teşekkür ederim yardımcı olduğun için bende beklicem inşallah olmam inşallah bebegim benimledir
16 siysa 1 mart regl canım :)
Erken sanki canım 3 gün sonra
Tamam canım öyle yaparım ama benim baş dönmem var iki gündür hafif bulantı ile16 siysa 1 mart regl canım :)
Erken sanki canım 3 gün sonra yap bence.:)
Bukadar erken belirti vermez heralde canımTamam canım öyle yaparım ama benim baş dönmem var iki gündür hafif bulantı ile
16 siysa 1 mart regl canım :)
Erken sanki canım 3 gün sonra
Tamam canım öyle yaparım ama benim baş dönmem var iki gündür hafif16 siysa 1 mart regl canım :)
Erken sanki canım 3 gün sonra yap bence.:)
yarın alacağım test iki üç tane alayımBukadar erken belirti vermez heralde canım17 Şubat 8 gün geçmiş daha yumurtlamadan yerleşme 7 ile 12 gün arasında olurmuş ama bilemedim sen gazla fazla test al yarın sabahta yap merak ettim
![]()
Tamm canım erken gebelik testi al çünkü regline daha varTamam canım öyle yaparım ama benim baş dönmem var iki gündür hafif
yarın alacağım test iki üç tane alayım![]()
İnşallah hepimiz hamileyizdir tamam 1 tane erken gebelik alayım 3 tane kaset test alayımTamm canım erken gebelik testi al çünkü regline daha var
Artimed ve days doctor hariç başka markalardan alabilirsiniz
Awox ve Prodictor erly güzel prodoctor da güzel bende hiç kuruma çizgisi bile çıkartmadı kaset testte alırsın canim iki 3 tane koyulaşma takip edersin inşallah hamilesindir![]()
![]()
Tamm canım erken gebelik testi al çünkü regline daha varTamam canım öyle yaparım ama benim baş dönmem var iki gündür hafif
yarın alacağım test iki üç tane alayım![]()
İnşallah canım inşallahİnşallah hepimiz hamileyizdir tamam 1 tane erken gebelik alayım 3 tane kaset test alayım
HaberleşelimTamm canım erken gebelik testi al çünkü regline daha var
Artimed ve days doctor hariç başka markalardan alabilirsiniz
Awox ve Prodictor erly güzel prodoctor da güzel bende hiç kuruma çizgisi bile çıkartmadı kaset testte alırsın canim iki 3 tane koyulaşma takip edersin inşallah hamilesindir![]()
İnşallah canım inşallah![]()
benimde son 4 gun
Hayırlı haberlerini bekliyorm ilk idrarda yap gecede su içme :)Haberleşelim![]()
TamamHayırlı haberlerini bekliyorm ilk idrarda yap gecede su içme :)
İnşallah canım inşallahMinnoşumuz seninledir
![]()
Senin nasıl oldu negatif görünce sende çok üzülmüşmüydün yada hamile olduğu hissediyormuydun
Bekleyin o zaman ama lütfen haber verin darısı bana da olsun bende kaybettim bebeğimi kalp atışı duyulmadı Allah hepimize nasip etsin aminBeklemek daha iyi galiba yabirtane testim var harcamiym bı iki gün kala yaparım haber veririm buraya
hayırlı olsun inşallah gebeliğin darısı bizlere
![]()