Acil yaşayan varmı beyaz akıntı

Kişiden kişiye değişiyo demekki
Ay bilmiyorum ya heyecanla bekliyorum 12 si regl gösteriyor ama 14ü de olabilir çünkü 28inde yumurta akı uzayan akıntı geldiği için 28i çatlamış olabilir diye düşünüyorum ya da 30u çatladı ama akıntı sadece 28iydi kafam cok karıştı

Bende merak ettim şimdiadete 4 gün kala prodoctor erken gebelik testiyle yapıp sonucu banada söyleyin lütfen

Benim ilk gebeliğimde beyaz akıntı belirtiydi ama ateşimi hiç ölçmemiştim o yüzden o kafama takılıyor sadece sıcak basıyordu onu hatırlıyorum ayaklar buz ama beden sıcak
Ay mutlu oldum suan akıntının belirti olmasına bende hava çok soğuk kesin üşüttüm falan diyordum benim de ayaklarım üşüyor ama ateş yok sıcak da basmıyor

Ay mutlu oldum suan akıntının belirti olmasına bende hava çok soğuk kesin üşüttüm falan diyordum benim de ayaklarım üşüyor ama ateş yok sıcak da basmıyor
Belki daha sonra sıcak basar belli olmaz kişiden kişiye değişiyor belirtiler hepsi progesteron hormonunun suçu da işte insan umut ediyorum bebektir belki diye

Belki daha sonra sıcak basar belli olmaz kişiden kişiye değişiyor belirtiler hepsi progesteron hormonunun suçu da işte insan umut ediyorum bebektir belki diye
Ay inşallah bebektir diyelim bata daha 6 gün var (yumurtlamaya göre hesapladım çünkü düzenli bir döngüm yok) çatlıcam artık meraktan. Yalnız şeyi sormak istiyorum yumurtladıktan sonra ki 14. Günmü test yoksa çatladıktan sonra ki 14. Gün mü

Ay bu arada sıcak basmıyor ama bata 6 gül kala şimdi ateşimi ölçtüm meraktan. Normal hep 36.5 çıkar fazla çıkmaz suan 36.9 çok yükselmemiş ama belki yükselir bilemedim bi ümit

Çatladıktan 12 gün sonra öğrendim ben mesela tavsiyem regl gecikmesinden sonra öğrenmek çünkü çok stres oluyo ya regl olursam diye

Hadi bakalım her sabah yataktan kalkmadan ölçmek lazım
Çatladıktan 12 gün sonra öğrendim ben mesela tavsiyem regl gecikmesinden sonra öğrenmek çünkü çok stres oluyo ya regl olursam diye
işte regl günümü bilmiyorum ki sat 5 Ocak ama çok geç yumurtladım döngümün 26.sında yani 31 ocakta. 1 Şubatta da çatladı. Çatlamaya göre bat 14 olması lazım herhalde en geç 17 şubattır diye düşünüyorum. O yüzden 14 Şubat regl olmazsam bi erken gebelik testi yaparım. Ay çok stressleniyorum hiç iyi birşey değil stres salıvericem artık

Aynu benim de ya 12si ya 14ü regl olcak, bu sabah test yaptım öylesine tabiki negatif varsa da daha çatlama üstünden 7gün anca geçti su anda bel ağrısı ve göğüs uçlarında karıncalanma yaşıyorum öncekinde de göğüs uçlarım büyük belirtiydi merakla bekliyoruz bakalım nolcak acaba ya

Bende aynı kasıklarım ağrıyor göğüs ucumda sızı var birde aşırı beyaz akıntım oluyor kokusuz. Bilemiyorum daha 6-7 gün var bakalım önceden de yapmak istemiyorum test ama çatlıcam meraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…