Acil yaşayan varmı beyaz akıntı

Yok ne kusuru estağfurullah teşekkür ederim yardımcı olduğun için bende beklicem inşallah olmam inşallah bebegim benimledir

Tamam canım öyle yaparım ama benim baş dönmem var iki gündür hafif bulantı ile
Bukadar erken belirti vermez heralde canım 17 Şubat 8 gün geçmiş daha yumurtlamadan yerleşme 7 ile 12 gün arasında olurmuş ama bilemedim sen gazla fazla test al yarın sabahta yap merak ettim

16 siysa 1 mart regl canım :)

Erken sanki canım 3 gün sonra

16 siysa 1 mart regl canım :)

Erken sanki canım 3 gün sonra yap bence.:)
Tamam canım öyle yaparım ama benim baş dönmem var iki gündür hafif
Bukadar erken belirti vermez heralde canım 17 Şubat 8 gün geçmiş daha yumurtlamadan yerleşme 7 ile 12 gün arasında olurmuş ama bilemedim sen gazla fazla test al yarın sabahta yap merak ettim
yarın alacağım test iki üç tane alayım

Tamm canım erken gebelik testi al çünkü regline daha var
Artimed ve days doctor hariç başka markalardan alabilirsiniz
Awox ve Prodictor erly güzel prodoctor da güzel bende hiç kuruma çizgisi bile çıkartmadı kaset testte alırsın canim iki 3 tane koyulaşma takip edersin inşallah hamilesindir

İnşallah hepimiz hamileyizdir tamam 1 tane erken gebelik alayım 3 tane kaset test alayım

Tamm canım erken gebelik testi al çünkü regline daha var
Artimed ve days doctor hariç başka markalardan alabilirsiniz
Awox ve Prodictor erly güzel prodoctor da güzel bende hiç kuruma çizgisi bile çıkartmadı kaset testte alırsın canim iki 3 tane koyulaşma takip edersin inşallah hamilesindir
İnşallah hepimiz hamileyizdir tamam 1 tane erken gebelik alayım 3 tane kaset test alayım
İnşallah canım inşallah benimde son 4 gun

Haberleşelim

İlk gebeliğimde hissetmiştim hamileyim diye regl sonrası testte çıkmıştı ama geç dollenmedydi sanırım hiç öyle belirtiden sayicagim bisiy yoktu yani şuan kızım 17 aylık

Geçen ay da çok vücudumu dinledim galiba herşeyi belirtiden saydım sonu hüsran tabi 4 test yapmıştım çıkar diye gün gün. Ama yoktu sonra regl geldi bu ayda sarı akintim var yine regl geliyor heralde regl ağrılarım başladı çünkü bu ay çok takmadım olursa olur dedim bakalım nasıp

rabbim şu mübarek günlere hamile olarak girmeyi nasıl etsin inşallah

Beklemek daha iyi galiba ya birtane testim var harcamiym bı iki gün kala yaparım haber veririm buraya hayırlı olsun inşallah gebeliğin darısı bizlere
Bekleyin o zaman ama lütfen haber verin darısı bana da olsun bende kaybettim bebeğimi kalp atışı duyulmadı Allah hepimize nasip etsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…