Aa 38 çok yüksek hasta mısın desem fark ederdin. Mikrop vs mı aldın acbaa. İnşallah sende ekstra ısı olmusturBi de ateşim 37-37.5 arası ve koltuk altı 38 üzeri hep. Arkadasımın ateşini ölçtüm sırf meraktan onun koltukaltı 37.1 çıktı benim 38.4 anlamıyorum ya ne alaka diye
Pazartesi de bence varsa çıkmaz ya en erken 12. Günde çok çok silik falan cıkıyomuş 13-14 yaparım artık dayanmam biraz daha ama 13ten önce yapmıcamSabret yapma ben yaptım noldu daha regl gunumuze varen azından pazartesiye kadar bekleyelim
Ay yok ya eşimi vs de ölçüyorum bi ben yükseğim. Kat gittik doktor serum verdi öyle düştüAa 38 çok yüksek hasta mısın desem fark ederdin. Mikrop vs mı aldın acbaa. İnşallah sende ekstra ısı olmusturama senn ates olcernde sorun olablr mı cnku dil altı 37lerde kol altı 36larda olur. Bence senin bir derece fazla ölçüyor ateş ölçerin Çünkü yumurtlama sonrası 37 civarı olur gün içi
Hadi bakalım ben de senleyimPazartesi de bence varsa çıkmaz ya en erken 12. Günde çok çok silik falan cıkıyomuş 13-14 yaparım artık dayanmam biraz daha ama 13ten önce yapmıcam
Kızlar selamm ben 12 gün önce catlatma iğnesini oldum. İlişkinin üzerinden 11 gün geçti. Dediğiniz belirtiler bende de var ama iğneden olabilir tabiki. Ama beyaz akıntı dün daha da yoğundu. Bugün test yaptım negatif çıktıCanım ne yaptın benimde bat 19 beyaz akıntı bendede var test yaptın mı
Benimde bat 19 beyaz akıntım var bekliyorum bende karnım ağrıyor birdeKızlar selamm ben 12 gün önce catlatma iğnesini oldum. İlişkinin üzerinden 11 gün geçti. Dediğiniz belirtiler bende de var ama iğneden olabilir tabiki. Ama beyaz akıntı dün daha da yoğundu. Bugün test yaptım negatif çıktıErken yaptım aslında ama Bat 20 şubat. Pozitife döner mi bilemiyorum. Sanırım olmadı bu ay
Bende kasıkta ara ara ağrı oluyor sadece. Ama test negatif geldi zatenBenimde bat 19 beyaz akıntım var bekliyorum bende karnım ağrıyor birde
Merhaba adetime 2 gün kala kan verdim 2 çıktı bugun regl günüm daha olmadım beyaz krem gibi akıntım geliyor erken gebelik testi yaptım negatif yumurtam 6-7 Şubat gibi çatladıAdetime 4 gün kala prodoctor erken gebelik testi ile gebe olduğumu öğrendim aşırı bel ağrısı kasık batması ve yoğun beyaz akıntıdan şüphelenip yapmıştım heveslendirmek istemem ama
Merhaba sizinde mi yumurtlama akıntınız beyaz oluyor genelde şeffaf uzayan derler onun için soruyorumYumurtlama zamanınızdasıbız.Kaçırmayın bugünü de yarını da değerlendirin
Merhaba benimde regle 5 gün varAdetime 4 gün kala prodoctor erken gebelik testi ile gebe olduğumu öğrendim aşırı bel ağrısı kasık batması ve yoğun beyaz akıntıdan şüphelenip yapmıştım heveslendirmek istemem ama
Test yaptinmi canımHadi bakalım ben de senleyim
Ben 11 şubat regl oldum hayatım boş çıktı ümitlerTest yaptinmi canım
Ay hiç durmayın hemen yapın sonucu buraya da hemen uazınMerhaba benimde regle 5 gün var
Kremsi akıntı sarı akıntı gaz sancısı vs var birde sinirlilik hali prodoctor erken gebelik testi var elimde yapsam mı
Benimde adetime 4 gün var sabh prodoctor erken gebelik testi yaptım negatif o kadar hırpaladım ki kendimiAdetime 4 gün kala prodoctor erken gebelik testi ile gebe olduğumu öğrendim aşırı bel ağrısı kasık batması ve yoğun beyaz akıntıdan şüphelenip yapmıştım heveslendirmek istemem ama
Hadi ya baktım da bulamadım sorum dedim naptınız diye bu ay nasip olsun insallhBen 11 şubat regl oldum hayatım boş çıktı ümitlerbu ay bakalım yumurtlama değerlendirdim ama tutar mı bilemem
Beklemek daha iyi galiba yaAy hiç durmayın hemen yapın sonucu buraya da hemen uazın
Bekle biraz daha bence canım herkeste Beta artışı aynı olmayabilir bı iki gün Kala tekrarlarsinBenimde adetime 4 gün var sabh prodoctor erken gebelik testi yaptım negatif o kadar hırpaladım ki kendimi
Evet haklısınız galiba bide ben bu ay klomen estrofem ve ovulasyon kullandm umudum çoktuBekle biraz daha bence canım herkeste Beta artışı aynı olmayabilir bı iki gün Kala tekrarlarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?