Acil yaşayan varmı beyaz akıntı

tugraaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
6
1
1
22
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var kaç gündür bel kasık ağrısı çekiyorum dünden bu yana da arko krem gibi bembeyaz akıntım geliyor yoğun bir şekilde hamilelik belirtisimi goguslerimde de hafif dokununca hassasiyet var regl tarihine de çok var ayın 19 zu test yapsam cikarmi

Adetime 4 gün kala prodoctor erken gebelik testi ile gebe olduğumu öğrendim aşırı bel ağrısı kasık batması ve yoğun beyaz akıntıdan şüphelenip yapmıştım heveslendirmek istemem ama

Adetime 4 gün kala prodoctor erken gebelik testi ile gebe olduğumu öğrendim aşırı bel ağrısı kasık batması ve yoğun beyaz akıntıdan şüphelenip yapmıştım heveslendirmek istemem ama
Ya inşallah çok isterim daha çok var adetim ayın 19 da olmam lazım hangi testle öğrenebilirim kan versem cikarmi

Bu söyledikleriniz yumurtlama belirtisi eğer bebek istiyorsanız hemen değerlendirin bu günü

Ya inşallah çok isterim daha çok var adetim ayın 19 da olmam lazım hangi testle öğrenebilirim kan versem cikarmi
19unda olacaksanız şu an yumurtlama döneminde olmanız lazım akıntınız ondan olabilir yani geçen ay da regl olduysanız şu an hamile değilsinizdir çünkü ortalama olarak daha yeni yumurtlama dönemindesiniz. Tabi regliniz düzenliyse

Ya göğüs ağrısı kaşık ağrısı bel ağrısı neden

Ya göğüs ağrısı kaşık ağrısı bel ağrısı neden
Göğüs ağrısı kasık ağrısı bunlar da yumurtlama döneminde oluyor siz şu an bunu yaşıyorsunuz sanırım çünkü ortalama iki reglinizin ortasındasınız şu sıralar. Bu günleri değerlendirmeniz lazım eğer geçmediyse yumurtlamanız.

Normalde yaşamıyordim bu tür şeyler nasip ya diyeyim

Yumurtlama zamanınızdasıbız.Kaçırmayın bugünü de yarını da değerlendirin

Merhaba, benim de beyaz krem gibi akıntım geliyor 3 gündür bel ağrısı ve ovülasyondan beri de kasıkta batma ağrı oluyor ara ara. Bat 6 gün kaldı Bi de ateşim normalden biraz yüksek günlerdir sizde de böyle ateş yüksekliği var mı sıcak basması vs

Ateş hariç hepsi bende de aynı belirtiler var ve bata 7 gün kaldı. Özellikle akıntı çok fazla bazen şeffaf bazen de krem gibi beyaz

Ateş hariç hepsi bende de aynı belirtiler var ve bata 7 gün kaldı. Özellikle akıntı çok fazla bazen şeffaf bazen de krem gibi beyaz
Selam, benim de idrar sıklaştı sıvı içer içmez gidiyorum akıntı da cok değil ama bugün özellikle yogun geldi. Ateş için de burda okudum yükseklik belirti diyolar

Selam, benim de idrar sıklaştı sıvı içer içmez gidiyorum akıntı da cok değil ama bugün özellikle yogun geldi. Ateş için de burda okudum yükseklik belirti diyolar
Hayırlısı inşallah vardır. Beyaz akıntı içinde belirti dediler ama bilemiyorum bu kadar erkenden olur mı acaba. Belki üşüttüm falan diyorum ama inşallah belirtidir inşallah bebişler öğrenmemizi bekliyordur diyelim

Benim ilk gebeliğimde beyaz akıntı belirtiydi ama ateşimi hiç ölçmemiştim o yüzden o kafama takılıyor sadece sıcak basıyordu onu hatırlıyorum ayaklar buz ama beden sıcak

Evet normalde vücut ısım 36.7 civarıdır gebelikten önce 36.8-36,9 civarı çıkıyodu ve alev basıyodu geceleri heveslendirmek istemiyorum ama belirtilerimiz aynı

Bahsettiginiz tarih yumurtlama surecine denk gelmiyor mu zaten? Adetinize 14 gun var yani bu yumurtlama donemi ile ilgili bir akinti olmali. Erken yumurtlama falan olmadiysa hamile kalmamis ama su an kalabilrcek durumdasiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…