Acil yaşayan varmı beyaz akıntı

Evet haklısınız galiba bide ben bu ay klomen estrofem ve ovulasyon kullandm umudum çoktu
Hayırlısı olsun inşallah canım belkide var çünkü Beta artışı bile 2 günde bir iki katına çıkıyor belki daha görünmeyecek kadar azdır beta nasibinde varsa olur inşallah

Hayırlısı olsun inşallah canım belkide var çünkü Beta artışı bile 2 günde bir iki katına çıkıyor belki daha görünmeyecek kadar azdır beta nasibinde varsa olur inşallah
Bata son 3 gün beklemeye devm edeyim ben o zaman zaten yoksa bu ay çatlatma ignesi yapıcam

İnşallah gerek kalmaz canım
Amin inşallah doktorum 20 gün önce yunurtalarm büyüdüğünü geliştiğini ve hiç bir sorun olmadığını söyleyip 10 gün boyunca gün aşırı ilişki önermişti gebelik oluşursa hemen gel demişti ben yinede ovulasyon da kullandm adet döngülerm çok düzensizdir ama takvime göre son 3 gün 30 gün olarak hesaplamis ilişkiden bu yana tam 12 gün geçmiş oldu bu gün görünmezmiydi ki acaba

Bata son 3 gün beklemeye devm edeyim ben o zaman zaten yoksa bu ay çatlatma ignesi yapıcam
İnşallah gerek kalmaz canım
İdrarda görünmeye biliyor canım kan versen daha net sonuç alabilirsin belki
Normalde yumurtlamadan sonraki 14. Gün regl günü senin yumurtlaman ne zmndi düzensiz de olsa yumurtlama sonrası 14. Regl dönemine denk geliyor

Benim şuan 12. Gün 2 Gün sonra regl mi 3 Gün sonra gösteriyor ama

Benim şuan 12. Gün 2 Gün sonra regl mi 3 Gün sonra gösteriyor
Benim öyle oluyor canım 1 2 gün değişiklik gösterebilir çatlama olduğu günden sayicaksiniz tam köyü oluyo sonrasında çatlıyor siliklesiyo ovu o günden sonra 14 . Gün regl oluyo genelde bende de o şekilde oluyo yani 14 u çatlama benim 28 Şubat da regl gösteriyor takvim uygulaması hiç Şaşmadi ne dediyse uygulama öyle oldu reglim inşallah seninde öyledir regl olmazsın hamilelik haberini alirz senin

Benim şuan 12. Gün 2 Gün sonra regl mi 3 Gün sonra gösteriyor ama Benim 15. pik 16.17 çatlama 28. Gündeyim çok mu erkn yapmışım

Benim şuan 12. Gün 2 Gün sonra regl mi 3 Gün sonra gösteriyor ama
Benim 15. pik 16.17 çatlama 28. Gündeyim çok mu erkn yapmışım
Benim dongum 26 günde bir olur
Şubat 2 de reglim basladi
Şubat 7de bitti
14u çatlama uygulamaya göre sen ovu yapmışsın senin daha net çatlamani biliyorsun yani
28 i regle denk geliyor
Ayın 2 Şi regl oldum
Ayın 28inde tekrar regl bekleniyor yani bu süre benim 26 gün
14u çatlama uygulamada
Regl de 28 i üzerinden 14 gün gecmis oluyor benim sende böyle detaylı yazarsan dongun kaç günde oluyor bu ay onu anlamış oluruz ama bende 17 sinde catladiysa sen çok erken yapmışsın bugün catlamadan 7 gün geçmiş oluyor geç yumurtlamissin yani buda testte negatif görmeni sağladı bence biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmismdir

Bazıları 8 gün 10 gün 12 gün öğrenmis okudum bende olsaydi çıkardı diyip baya hirpaladm kendimi yumurtalarmi büyüten geliştiren sağlıklı bir şekilde rahime tutunmasini sağlayan ilaclr kullanmstm cunku doktor vermisti hiç bir sorunum olmadığı için beklentim yuksekti

İlk catlamadan bakarsak olaya 17si çatlama desek 7 8 gün geçmiş üzerinden yerleşme bile 10 günde oluyormuş senin yine beklemen lazım 1 2martta fln yapsan daha iyi sonuç alırsın bence

Ben ilk gebeliğimde öncesinde test yapmıştım nagtaifti regl 2 gün geçince tekrarladım pozitifti şuan 17aylik kızım beta idrarda görünecek kadar yükselmemiştir ümidini kaybetme bence daha erken yapmışsın yumurtlama gününe göre bu ay ne zmn regl oldun birde Ocak ayında ovulasyon testi yapmismisydin

Hayır ilk defa ovulasyon tabiki yaptım 27 Ocak regl oldm 1 şubat temizlendm ilk bir hafta ovulasyon yapmadm 7. Günü doktor kontrolüne gittim oda yumurtalarimin çok iyi olduğunu ve 10 gün boyunda gün aşırı iliski önerince bende ovulasyon testi alıp eve gittim kacirmamak adına ki zaten hergun ilişki oldu eşim istedigi için

Aralık ayin da ne zmn regl olmustun
Beklenen regl 3gun diyorsun 30 günde bir regl oluyorsun sen ozmn 27 Şubat dan 14gun geri sayarsak 14u çatlama ama sen çatlamayi 17 gördüm dedin ozmn senin 2mart regl tarihin görünüyor hesabıma Göre ama inşallah hamilesindir rabbim uğraşlarıni boşa çıkarmasın inşallah

Ben bekliyorum canım 4 gün sonra regl günüm 28 Şubat bı belirtimde yok zaten pek hamile olduğumu düşünmüyorum
Hayırlısı olsun canım benim, zaten belirtiler regl gecikmesinden sonra başlıyor bulantı vs hep 6.hafta itibariyle. Haber ver muhakkak

Hayırlısı olsun canım benim, zaten belirtiler regl gecikmesinden sonra başlıyor bulantı vs hep 6.hafta itibariyle. Haber ver muhakkak
Veririm canım bı sık idrara cikiyorm gaz fln var diyorm usutmusmdur birde sarı -beyaz akıntı geliyo peceteye sildikce bakalım nasıp uygulamaya göre 12 sini ve 15 ini degerlendirdik 14 u yumurtlama görünüyordu geçen ay çok stres oldum bu ay olursa olur nasip modundayim biyerden heyecanlıyım bilmiyorum ne hissedecegimi ama muhakkak haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…