Acil yaşayan varmı beyaz akıntı

Bi de ateşim 37-37.5 arası ve koltuk altı 38 üzeri hep. Arkadasımın ateşini ölçtüm sırf meraktan onun koltukaltı 37.1 çıktı benim 38.4 anlamıyorum ya ne alaka diye
Aa 38 çok yüksek hasta mısın desem fark ederdin. Mikrop vs mı aldın acbaa. İnşallah sende ekstra ısı olmustur🤩 ama senn ates olcernde sorun olablr mı cnku dil altı 37lerde kol altı 36larda olur. Bence senin bir derece fazla ölçüyor ateş ölçerin Çünkü yumurtlama sonrası 37 civarı olur gün içi

Aa 38 çok yüksek hasta mısın desem fark ederdin. Mikrop vs mı aldın acbaa. İnşallah sende ekstra ısı olmustur🤩 ama senn ates olcernde sorun olablr mı cnku dil altı 37lerde kol altı 36larda olur. Bence senin bir derece fazla ölçüyor ateş ölçerin Çünkü yumurtlama sonrası 37 civarı olur gün içi
Ay yok ya eşimi vs de ölçüyorum bi ben yükseğim. Kat gittik doktor serum verdi öyle düştü 😅 sımdı su an yine ateş basıyor ya virüs ya kadınsal bi durum yani daral geldi

Canım ne yaptın benimde bat 19 beyaz akıntı bendede var test yaptın mı
Kızlar selamm ben 12 gün önce catlatma iğnesini oldum. İlişkinin üzerinden 11 gün geçti. Dediğiniz belirtiler bende de var ama iğneden olabilir tabiki. Ama beyaz akıntı dün daha da yoğundu. Bugün test yaptım negatif çıktı 🥲 Erken yaptım aslında ama Bat 20 şubat. Pozitife döner mi bilemiyorum. Sanırım olmadı bu ay🥹

Kızlar selamm ben 12 gün önce catlatma iğnesini oldum. İlişkinin üzerinden 11 gün geçti. Dediğiniz belirtiler bende de var ama iğneden olabilir tabiki. Ama beyaz akıntı dün daha da yoğundu. Bugün test yaptım negatif çıktı 🥲 Erken yaptım aslında ama Bat 20 şubat. Pozitife döner mi bilemiyorum. Sanırım olmadı bu ay🥹
Benimde bat 19 beyaz akıntım var bekliyorum bende karnım ağrıyor birde

Benim bat bugün. Hiçbir ağrım ,akıntım yok. Klomen kullanmıştım. Duspthanin etkisi olabilir diye düşünüyorum.( Duspthan 11'inde bitti)O yüzden gecikme de yaşayabilirim diye bekliyorum.

Adetime 4 gün kala prodoctor erken gebelik testi ile gebe olduğumu öğrendim aşırı bel ağrısı kasık batması ve yoğun beyaz akıntıdan şüphelenip yapmıştım heveslendirmek istemem ama 🤭♥️💐
Merhaba adetime 2 gün kala kan verdim 2 çıktı bugun regl günüm daha olmadım beyaz krem gibi akıntım geliyor erken gebelik testi yaptım negatif yumurtam 6-7 Şubat gibi çatladı

Adetime 4 gün kala prodoctor erken gebelik testi ile gebe olduğumu öğrendim aşırı bel ağrısı kasık batması ve yoğun beyaz akıntıdan şüphelenip yapmıştım heveslendirmek istemem ama 🤭♥️💐
Merhaba benimde regle 5 gün var
Kremsi akıntı sarı akıntı gaz sancısı vs var birde sinirlilik hali prodoctor erken gebelik testi var elimde yapsam mı 🙃

Back
X