Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Acıl yardım
- Konu Sahibi Melek343
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Soyleki herkes bosanmalısın demıs ama bır yuva kolaymı yıkılıyo ne emekler ne yasanmıslıklar var ustelık esımde bende sevıyoruz brbırjmızı o aılesıne laf ettıgım ıcın patladı bende aılesınınyuzsuzkugunden patladım sonuc o pısman ztn duzeldık aıleler hakkında asla konusmuyrz evlılıgım bıtsın ıstemıyorum oda ıstemıyor o yuzden yapıcı fıkırlere ıhtıycm oldgndan yardım ıstedım burda neyse tesekkur ederım yınede herkese
Lütfen konu fake olsun inanmak istemiyorum çünküSoyleki herkes bosanmalısın demıs ama bır yuva kolaymı yıkılıyo ne emekler ne yasanmıslıklar var ustelık esımde bende sevıyoruz brbırjmızı o aılesıne laf ettıgım ıcın patladı bende aılesınınyuzsuzkugunden patladım sonuc o pısman ztn duzeldık aıleler hakkında asla konusmuyrz evlılıgım bıtsın ıstemıyorum oda ıstemıyor o yuzden yapıcı fıkırlere ıhtıycm oldgndan yardım ıstedım burda neyse tesekkur ederım yınede herkese
Oha böyle bi adamla evli kaldığınız yetmiyo bide çocuk mu vericeksiniz kusura bakmayın ama oturun çekin o zaman napmanız gerektiğini bilemiyosanız siz buraya konu açmanıza gerek yok bnceKızlar esımle kavga ettık ne zaman tup bebek denesek aılesı gelıo ben stres oluyorum ve bebegım tutunmuyo stres olunca elımde dgl geldıklrınde annemde kalıyorum ama kafama takıyorum ya gelırlerse bana dıye cnku geldıkelrınde kızarı cocukları gelıyolar bi ay kalıyolr cok pısler heryer heryerde oluyo temızlemıyolar benı dusunmuyolar ben bıde o halımle peşlerini topluyorum yine gelceklermıs esıme dedımkı rıca etsen anne bu ay tup bebek denıycz sızınle ılgılenemem bı ay sonra gelsenız dıe dedım kalktı uztume yürüdü bıktım artık senden yeter aılemı ıstemıyosun dıe bagırdı sehba fırlattı kolumu sıktı sıktır gıt degol ıstemıyorum senıde cocuguda yeter dıe kovdu benı her kavgada boyle yapıyor kovuyor benı ben dısımı sıkıp oturuyrm evde ıkı gun oncede kavg ettık eve gec geldı dıye sordgm ıcın ustume yurudu yine bgn annesınıde aradım anne gelıyounux ılgılenemıyorum dıe dert edıyorum stres yapıyorum cocugum tutunamıyo dedım mustfya rıca ettım dedım bı ay snra gelsınler de dedım ustume yurudu kovdu benı dedım nolucak kızım benıde kyınbaban kovuyo dovuyo duruyorum ben ne var bunda dedı dedım senın kızlarında aynı seyı yasasa dur dermıydın dedım derdım dıyo cıktım anneme geldım sımdı napıcam bılmıuorum dyanamıyorum artık dunyanın ılacını ıcıyorum stres yapıyo dedım esıme ustume gelme bı ay ıdareet dedım yok ınadına ınadına dayanamıyorum napıcam ben kızlar
Anladigin kadariyla arkadasiniz esinizi aratmissiniz.iki kez okudum algilayamadim inanamadim.Arkadasım aradı dıyoki anneme babama gelme dıyemem zaten ablamda kalıyolar ulan olmuyo oyle ben bılıyorum gelıyolar bana benm evımdn cıkmıyolar bıliyorum ben ben bosunamı stres yapıyorum kım durduk yerde stres yapar bı ay snra gelın dır annene dıycemıyceksen kımse dıyceksın dimi ? Bide siktirsin gitsin ne bok yerse yesın dıyo arkdsıma telfnda umrunda degılım
Bu adam size sehba firlatip S***** G** (Defol) diyor siz kayinvalideniz duruma normal bakiyor ama siz hala esinizle irtibata gecmek istiyorsunuz cok uzuldumm lutfennn yapmayin bunu kendinize bir insan kendini ya borc alip vermede yada kavgada gosterir ki esiniz cok bariz potansiyelini size gostermis hemde tüp bebek gibi hassas bir donemde iken senide cocuguda istamiom demis bian oncr kendinizi bu adamdan kurtarmaya calismanizi oneriyorum bukadar da basitlestirip degersiz gormeyin kendinizi lutfennn...size bunlari yasatmaya hakki yok ona muhtac degilsiniz evlilik birligi devam edip cocuk oldugunda ilerki tartismalarinizda yasayacginiz sorunlarin boyutunu tahmini goz onune getirmenizi rica ediyorum uzuldum size vallahi
Kızlar esımle kavga ettık ne zaman tup bebek denesek aılesı gelıo ben stres oluyorum ve bebegım tutunmuyo stres olunca elımde dgl geldıklrınde annemde kalıyorum ama kafama takıyorum ya gelırlerse bana dıye cnku geldıkelrınde kızarı cocukları gelıyolar bi ay kalıyolr cok pısler heryer heryerde oluyo temızlemıyolar benı dusunmuyolar ben bıde o halımle peşlerini topluyorum yine gelceklermıs esıme dedımkı rıca etsen anne bu ay tup bebek denıycz sızınle ılgılenemem bı ay sonra gelsenız dıe dedım kalktı uztume yürüdü bıktım artık senden yeter aılemı ıstemıyosun dıe bagırdı sehba fırlattı kolumu sıktı sıktır gıt degol ıstemıyorum senıde cocuguda yeter dıe kovdu benı her kavgada boyle yapıyor kovuyor benı ben dısımı sıkıp oturuyrm evde ıkı gun oncede kavg ettık eve gec geldı dıye sordgm ıcın ustume yurudu yine bgn annesınıde aradım anne gelıyounux ılgılenemıyorum dıe dert edıyorum stres yapıyorum cocugum tutunamıyo dedım mustfya rıca ettım dedım bı ay snra gelsınler de dedım ustume yurudu kovdu benı dedım nolucak kızım benıde kyınbaban kovuyo dovuyo duruyorum ben ne var bunda dedı dedım senın kızlarında aynı seyı yasasa dur dermıydın dedım derdım dıyo cıktım anneme geldım sımdı napıcam bılmıuorum dyanamıyorum artık dunyanın ılacını ıcıyorum stres yapıyo dedım esıme ustume gelme bı ay ıdareet dedım yok ınadına ınadına dayanamıyorum napıcam ben kızlar
sen daha bu kadar harika bi adama defalarca tüp bebek dene. mükembel ötesi bi es, nasil harika nasil.
annene gitmekle iyi yapmissin. ama sen geri dönersin tedaviye de devam edersin. kafa belli
Valla sizin evlilikten anladığınız kovulma, sehpa fırlatma falansa söyleyin bizde size YAPICI bir eleştirip olarak boşanın demeyelim.Soyleki herkes bosanmalısın demıs ama bır yuva kolaymı yıkılıyo ne emekler ne yasanmıslıklar var ustelık esımde bende sevıyoruz brbırjmızı o aılesıne laf ettıgım ıcın patladı bende aılesınınyuzsuzkugunden patladım sonuc o pısman ztn duzeldık aıleler hakkında asla konusmuyrz evlılıgım bıtsın ıstemıyorum oda ıstemıyor o yuzden yapıcı fıkırlere ıhtıycm oldgndan yardım ıstedım burda neyse tesekkur ederım yınede herkese
Tam bir sado mazo ilişkisi. Biri acı çektirmekten ölesiye zevk alıyor diğeri de acı çekmekten. Tek üzüleceğim kişi bebeğiniz olacak. İnsan ailesini seçemiyor tabi sizde haklısınız.
Bu konu fake olsun lütfen. Bacım kaç yaşındasın sen . Adam şiddet eğilimli. Bugün kolunu sıkar yarın yarın tokat tekme. iki sene sonra kocam çocuğumu dövüyor diye konu açarsın. Her konuya boşan yorumu yapanlara sinir oluyodum ama senin eğer arkadan da ailen durursa boşa bu adamı çocuğun olunca duzelmicek emin ol.Kızlar esımle kavga ettık ne zaman tup bebek denesek aılesı gelıo ben stres oluyorum ve bebegım tutunmuyo stres olunca elımde dgl geldıklrınde annemde kalıyorum ama kafama takıyorum ya gelırlerse bana dıye cnku geldıkelrınde kızarı cocukları gelıyolar bi ay kalıyolr cok pısler heryer heryerde oluyo temızlemıyolar benı dusunmuyolar ben bıde o halımle peşlerini topluyorum yine gelceklermıs esıme dedımkı rıca etsen anne bu ay tup bebek denıycz sızınle ılgılenemem bı ay sonra gelsenız dıe dedım kalktı uztume yürüdü bıktım artık senden yeter aılemı ıstemıyosun dıe bagırdı sehba fırlattı kolumu sıktı sıktır gıt degol ıstemıyorum senıde cocuguda yeter dıe kovdu benı her kavgada boyle yapıyor kovuyor benı ben dısımı sıkıp oturuyrm evde ıkı gun oncede kavg ettık eve gec geldı dıye sordgm ıcın ustume yurudu yine bgn annesınıde aradım anne gelıyounux ılgılenemıyorum dıe dert edıyorum stres yapıyorum cocugum tutunamıyo dedım mustfya rıca ettım dedım bı ay snra gelsınler de dedım ustume yurudu kovdu benı dedım nolucak kızım benıde kyınbaban kovuyo dovuyo duruyorum ben ne var bunda dedı dedım senın kızlarında aynı seyı yasasa dur dermıydın dedım derdım dıyo cıktım anneme geldım sımdı napıcam bılmıuorum dyanamıyorum artık dunyanın ılacını ıcıyorum stres yapıyo dedım esıme ustume gelme bı ay ıdareet dedım yok ınadına ınadına dayanamıyorum napıcam ben kızlar
Arkadaşım burda sana verilecek tek bir tavsiye kaldı o da hiç durmayın normal yoldan da deneyin tüp bebek de deneyin mutlaka çocuk yapın hatta birini doğurmadan öbürü için çalışmalara başlayın, çünkü kocan sehpa firlattiktan sonra mucizevi bir şekilde aranız düzeldi ve bir daha asla bozulmaz . Aman bu fırsatı kaçırmayın. Haklısın bu zamanda koca kolay mı bulunuyor yuva kolay mi yıkılıyor. ! Millet de boş boş konuşuyor işte!
Bunları hakime anlatsanız tek celsede boşar sizi eşiniz Şiddete kadın cinayetine meyilli gibi geldi korktum bence kendinizi korumaya alın çok saygısızca davranmış size öyle eş olmasınn yaKızlar esımle kavga ettık ne zaman tup bebek denesek aılesı gelıo ben stres oluyorum ve bebegım tutunmuyo stres olunca elımde dgl geldıklrınde annemde kalıyorum ama kafama takıyorum ya gelırlerse bana dıye cnku geldıkelrınde kızarı cocukları gelıyolar bi ay kalıyolr cok pısler heryer heryerde oluyo temızlemıyolar benı dusunmuyolar ben bıde o halımle peşlerini topluyorum yine gelceklermıs esıme dedımkı rıca etsen anne bu ay tup bebek denıycz sızınle ılgılenemem bı ay sonra gelsenız dıe dedım kalktı uztume yürüdü bıktım artık senden yeter aılemı ıstemıyosun dıe bagırdı sehba fırlattı kolumu sıktı sıktır gıt degol ıstemıyorum senıde cocuguda yeter dıe kovdu benı her kavgada boyle yapıyor kovuyor benı ben dısımı sıkıp oturuyrm evde ıkı gun oncede kavg ettık eve gec geldı dıye sordgm ıcın ustume yurudu yine bgn annesınıde aradım anne gelıyounux ılgılenemıyorum dıe dert edıyorum stres yapıyorum cocugum tutunamıyo dedım mustfya rıca ettım dedım bı ay snra gelsınler de dedım ustume yurudu kovdu benı dedım nolucak kızım benıde kyınbaban kovuyo dovuyo duruyorum ben ne var bunda dedı dedım senın kızlarında aynı seyı yasasa dur dermıydın dedım derdım dıyo cıktım anneme geldım sımdı napıcam bılmıuorum dyanamıyorum artık dunyanın ılacını ıcıyorum stres yapıyo dedım esıme ustume gelme bı ay ıdareet dedım yok ınadına ınadına dayanamıyorum napıcam ben kızlar
Yalnız eşi bir de polis.Bunları hakime anlatsanız tek celsede boşar sizi eşiniz Şiddete kadın cinayetine meyilli gibi geldi korktum bence kendinizi korumaya alın çok saygısızca davranmış size öyle eş olmasınn ya
Evde silah vs var, bu kadar sinirli bir insanla aynı evde durulur mu acaba.
Örnek veriyorum Küçük bir çocugun kolunu sıksam o çocuk benden korkar sevsem dahi acaba yine kolumu acıtırmı diye yaklaşmaz .Yalnız eşi bir de polis.
Evde silah vs var, bu kadar sinirli bir insanla aynı evde durulur mu acaba.
Olgun bi insan böyle bi şahısa nasıl dayanır dayanmak ister anlamıyorum
Ay yazmayim dedim ama senn zaten bosamazsin bu adami, cunku okuz oldugunu bildigin halde cocuk pesindesin.Okdr guzel demıssınızkı artık bende kaldıramıyorum daha ıkı gun once kovdu yine bavulumu hazırladım yıne ozur dılerı gırdım ıcerı bugun kendıme dedımkı yeter tamam bu adam senı sevmıyor ıstese ablasına der abla bı ay gec gelsınler ılgılenemıycem dıye dıycek bukdr basıt ulan senın benı tutman desteklemen gerekırken su zor streslı gunumde ustume yuruyup evden kovan yıne sensın bakın soylenmez bole seyler esımın cocugu olmuyo benm oluyo ben sevdıgım ıcın tedavıyı ben goruyorum ben ılac kullanıyrm 10 gun yatıyorum kımıldamadan ustune o ılaclar dengemı bozuyo zaten panık atak hastasıyım strese gırmemem lazım ıdare etmen gerekırken sen benı her fırsatta kovuyosun bagırıp cagırıp krız gecırıp ben daha napım daha damı susuyım daha annesı aramadı bu saat kızım evıne gıt ben ogluma kızdım bak ıkınızde hatalısınız dıe dımı yok cnku oglu kıymetlı biz el kızıyız kımız ki
..belki dw Allahn sevgilj kulusun ki cocuk olmamis ama sen israrla daha cok nasil perisan olurum diyorsun, sana en zor en ihtiyac duydugun gunde boyle yapan cocuk olunca ikinizi de dover atar kenara...yetmez gibj kv ye anlatiyorsun ve sana hak vermesinj bekliyorsun, kv ye dayaginj otur demis sen hala ondan medet umuyorsun..yasin kac bilmiyorum ama uzun sure akillaazsin, az aklin olsa gider babann evine karsindaki odun yontulana kadar donmezsin haa kastetttigm iki kuru dala bir tatli soze kanmak degil ya adam akilli perisan edeceksin ya da bosayacaksin ama senin okuz duzelmez cunku oyle yetismis...tek yol bosanmak