Kist hastalık ölüm ne varsa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız ölüm neyim deyince atladım konuya
Ağzını bayır aç canım 😁
O nasıl başlık..
Daha yeni evinin eşyası tozlanmadan bebek diyorsun bi uzat ayaklarını evinde ohh miss dinle azıcık kafanı kist mist birşey olmaz Allah’ın izniyle herşey kist gibi olsa :KK66:
Kim sıkıştırıyor seni bebek diye aklıma geldi sanki böyle bi imada falan bulunan mı var ?
Olmaz mıı annem ve kvm hıc baskı ypmıyor ama bazı gittigmz mısafırkıjtekı kadınlar falan su senden 3 ay sonra evlendı hamıle vs dıyolar sankı sorunum varmıs gıbı benm nıye olmuyor acaba dıye artk strese gırmıstım.

Kız ölüm neyim deyince atladım konuya
Ağzını bayır aç canım 😁
O nasıl başlık..
Daha yeni evinin eşyası tozlanmadan bebek diyorsun bi uzat ayaklarını evinde ohh miss dinle azıcık kafanı kist mist birşey olmaz Allah’ın izniyle herşey kist gibi olsa :KK66:
Kim sıkıştırıyor seni bebek diye aklıma geldi sanki böyle bi imada falan bulunan mı var ?

Valla üzülüyorum daha seksi öğrenmemiş, kendi vücudunu keşfetmemiş, sadece erkeğin tatmin aracı gibi davranan kadınların ilk aylardan bebek telaşına düşmelerine.

Sanki dünya için ulvi bir görev verilmiş gibi hemen üreme telaşına giriyorlar.. :olamaz:

Bence bir psikiyatriste de git.. Zira asiri takintilisin ve durumunu dramatize ediyorsun.. Bukadari bünyeye zarar..

Ayip bi hastalik mi?
Ciddi mi soyluyosunuz?
Basliga ölüm yazmalar,
Iliski sirasinda kistte patlamalar falan.
Bir cok kisi soylemis ama bu psikolojide biri cocuk sorumluluguna hazir degildir henuz
Ay kwske tam okusanız ya of ayıp bır hastalıkmıs gibi "GİBİ" gibi baglacı ne demek? Cumleye benzerlık katmaktadır degil mi. Yanı ne asıl ne asıldısıdır. Ben de dedım kı ayıp bırseymıs gıbı dusundum dedım. Sımdı kk kulubunde okudum ılıskıden sınra patlayanlar olmus. Demek kı ilişkide de patkayabılıyormus. Bos yorum yapma ya öf sankı her dk kist cıkıyor seyimde. İlk defa basıma geldı ve endıse duydum. Sorumluluj almaymıs psıkolojıde olazmıs ekemiş ekemiş . Senın konuları bira

Dünyada ne dertler var senin haberin varmi? Gelmis buraya şimariklik yapip abartiosun.kimse kistten ölmemistir korkma.hayatimda yasadigim seylerin yaninda seninki citir çerez kalir.

Valla üzülüyorum daha seksi öğrenmemiş, kendi vücudunu keşfetmemiş, sadece erkeğin tatmin aracı gibi davranan kadınların ilk aylardan bebek telaşına düşmelerine.

Sanki dünya için ulvi bir görev verilmiş gibi hemen üreme telaşına giriyorlar.. :olamaz:
Sen seksi nasıl ogrendın? ben esımden öncesı olmadı esımle ogrendım esımle ogrenıyorum. Sen seksı iyi ögrenmıssın demek kı erkegın tatmın aracı olarak tamamlanmıssın. bana ne önerirsin pekı? Senın boyle sorunun yoksa kayınvalıdenle ugrasmaya devam et. Kv konusu ac ac dur. Ben sımdı gelıp oraya yorum yapacagım. Tesekkurler abla

Basak burcuyum yukselen terazı
Ben de başağım ama hiç bu kadar büyütmem. Olağan şeyler yaşadıkların neden bu kadar takıyorsun. Oluruna bırak 2 ay ne millet aylarca yıllarca bebek bekliyor. Evliliğin tadını çıkar.

Kızlar meraba konuyu nerde acıcam bilmihorum ama psıkolojım cok bozuldu evlendıgıme pişmanım her hastalık buldu benı sanki daha genc yasımda 24 yasında 7 aylık evliyim ilk 2 ay falan malesef ilşki olmadı vajınusmus oldumu dusubdum ki ben bekarken sureklı degısuk ıc camasırları vs alır ceyımıze koyardm gayet istekli biri oldugmu dusunyordum evlenince fıs cıktım. Esımde hep sabırlıydı ben uzuldukce nıye dert edıp psıkolojınıbozuyosun vs dıyodu ben ona ıste vajınusmus tedavısıyle ılgılı doktor sonuclafını falan okuyodum bak demekki sadece senın sorunun dsgılmıs het kadın yasıyormus bu durumu vs dıye 2 ay boyunca tesellı ettı her gece hazırım bu sefer yapıcam dedum ama her seferınde yayak odamıza gırmrk baba ıskence gıbıydı korktugmu panıkledıgmı anlayınca esımde zorlamıyordu. En son doktor bulduk gıttık 1 seansına 850tl odeyıp:KK43: ilk seansta kurtukduk bu durumdan. Onu alattım sımdıde 2 aydır korunmadıgım halde gebe kalamıyorum:KK43: geceb burdakı herkes stres yapma vs dedı ama sımdı bır rahatsızlıgımı ogrendım psıkoljım altust esımı yaklastırmıyorum bıle yanıma o derece kendımden bıktım doktora gıttım ulstrason cektıler 30 mm ya da 60 mm kist varmıs sol yumurtslıkta tam anlamadım zaten kadın doktorun suratı bes karıs ikgisiz alakasız sodugum sorulara adam akıllı cevap vermıyor psokolojımı bozdu dedı kı kist var ama kendıkıgınden gececdgı ıcun amelıyat onermıyorum dedı gozlerım yuvasıbdan fırladı be amelıyatı bıde amelıyatmı olunması gerek ama onermıyorsunz dedm. Yo gerek yok zaten kendiliğinden ınden gecer dedı. ee nasıl gececek gecen baska doktora gıttım ufak adet olunca temızkenır dediler adet oldum ama temızkenmemıs dahada büyümüş işte basık gececek dedim. Patlayarak dedi. Patlarsa etlik j dogum evinin aciline git eger coj agrı olursa ve cok kan gelırse dedi ay zateb gastalıj saglık konusunda asırı pimpirikliyim bu yuzbdenmı cocugum olmuyo dedım o engel degıl dedı ozaman ilac falan yazın erisin küçülsün dedim eczanedeb herhangi bi dogum kontrol ıl hapınu alabılırsunz dedi. Ya nasıl sinir bir doktor varya orda olsanız cıldırırsnnz zorla konusturuyorum ankaraonkolojı hastanesınde bı kadın doktor ya onun elıne canlı dusen ölü cıkar o derece pasif geçiştirme cbasında bırı. Bende gittim diealla diye bi ilac verdiler eczanefdn iyimidir sizce. Bebekte bu ay yine askıya kaldı.off herseyım sorublu esıme bakıyorm adamı bıktırdım dıyorum daha ilk anda vajınusmus sonra cocuk olmaması sımdıde kist ölsem daha mı ıyi kac gundur dusunyorum ilşkiyede giremiyroum esım yaklasıtıgı halde osıkolojım ıyı degl dıyıp ertelıyorm falan napıcam ben allah ıcın cok strss yapma demıstınz bebek ıcın ama dusunmeden yaptım oylede olmadı ben napım bu vajınaya zaten zarımda esnekmıs yırtılmadı gitti oda ayrı bi sorun her ıliskide zevkten cok acı hıssedıyorum sabkı zarıma carptıkca ıcınde esnıyo ve o acıyı duyyorum mecburen zevk alıyormus gibi yapıyorum esım onuda sorub ettıgım ıcın ne guxel ıste hep bakıre gıbısın nıye dert edıyosun dıyo. Annemınde zarı evlendikten 4 yıl sonra ikizler ehamıle kalmıs dusurmus onun kontrolunde doktor demıs hala zasrın duruyor doktor ayn ı sekılde tryzemde evlentıkten 2yıl snra ilk dogumda yırtılmıs zarı genetıkmı acaba. Ama hıc zevk almıyorm yani resmen ıcımde eskı roma iskencelerınde mahkumları kazıga oturtup öldürürlermil ya aynrn kazık varmıs gibi aGrıyo. Hala alıssmadım yada esnej zar yuzunden.

1. bu ılac dienalla sadece 1 ay kullanıcam kist eritmede iyimidir.farklı bı yan etksu varmıdır kilo vs. bıraktıgım zaman cocuk olmama durumu olmaz dmi

2.su yumurtlama takıbı nadıl yapılyo br her ayın 4unde adet goruyorum ve en fazla 5 gun suruyor adetim. Döngüsünümğ yanlıs hesaplıyorum bilmem ama her uygulamada yumurtlama gunumu farklı bı tarıh gosterıyor bende kafam karısyo dıye hergun çöküyorum adama. Ama yok yıne yok bebek.

3.ankara yenimahallede varmı onereciginz iyi bir kadın dogumcu. gercekten bu yasta dert sahıbı oldum kesip atasım gelıyor su belden asagımı.

4. Kist nasıl patlar, patlarsa nasıl bır agrı olur neye benziyor agrısu. Kan kaybından ölür müyüm. Ya da hiç patlamazsa nolur amelısytmı yapacaklar :KK43:
Ha bide soruyorum cıkolata kistimi ne ne kisti diye kist ilte önemlı degıl diyo doktor. Ya sızler bana yardımcı olur mus unz.ARKASLAR YANLIS ANLASILMA OLMUS VAJINUSMUSU İLK 1 BUCUK AY ILISKIYE GŞREMEYİNCE OSURE SONUNDA 2 GUNDE ATLATTIM YANI IKK 2 AY ICINDE VAJINUSMUS FALAN KALMADI SADECE ILISKIYE GIRERKEN ZEVK ALMIYORM DEDM YANU SUAN ILISKIYE GIRMEKTE SORUB YOJ RAHATLIKLA ALABILIYORUM. Esımıde bezdırcem hastalık ustune hastalık valla bı ara benu bosayabılırsin bile dedim. Ama gülüyor bu hastalıjlı hallerime çok abartıyosun her kadında olan seyler dıyo ama cevremde bı ablamda oldu bı annemde olmus onlarda ilaçla gecmşl ama bana doltor ilaca gerkyok o zaten patlar dedı olabılrı mı boyle bır ifade ya :KK43: baska da kımsede kist mist duymadım zaten. Ne cocugum oluyor ne kşstim bitiyor. cocuk yerıne kist geliyor. ya allah ya kadir😩😩
Evlenmeden 2 ay önce doğum kontrol hapı kullanmaya başlamıştım daha iyi korusun diye. Evlenince mantar sorunu yaşadım. O sırada doktor kistin var dedi ama boy tür söylemedi. Kullandığım ilacı verdi bana patlaması için. Bende zaten kullanıyorum patlasaydı patlardı dedim içmedim o ay. Kendiliğinden patladı tabi ama adet dönemim biraz ağrılı ve yoğun geçti. Başka bi doktora gittim o ay patlamış bi sorun yok dedi. Sonraki ayda hamile kaldım. Çocuğum olmuyo diye 2 ayda çok stres yaptınız bence. Biraz daha sakin olmalısınız.

Ben de başağım ama hiç bu kadar büyütmem. Olağan şeyler yaşadıkların neden bu kadar takıyorsun. Oluruna bırak 2 ay ne millet aylarca yıllarca bebek bekliyor. Evliliğin tadını çıkar.
Hayır zaten suraya yazana kadr olagan oldugnu nerden bılebılırım cevremde annemde vardı onuda amelıyatla aldılar ama ılaclada kuculuyormus kürlerlede. Hem amelıyatla alınıyor olması hen patlıyor olması benı korkuttu sonucta hergun vajınamda kist patlamaları olmuyor acısını ve sıddetını bılmıyorm annemde oyle bısey yasamamıs dırekt amelıyatla aldılar. Buraya soruncada zaten herkeste varolan bırseymis su ılacı kullanmaya baslıycam eirmesi için ınsallah patlar dedıkleru sey cok agrılı falan degıldır de alısırım obla yasamaya. Ben basak esımde basak burcu. Evdekı panık ve takıntı sevşyemisizi siz dusunun😵😵😊😊 esım benden daha panık bana gğya tesellu oluyor her kadında varmıs vs dıye ama butun gun acmıs nette bu kıstlerı falan okuyor netten hep farkkı seyler. İlacı kullanmadan baska doktora gıdıcem. Buraları bıılmeyınce tek bıyere gıttık. Burada cogunun basın agelmıs endısemı azalttınz sagolun.

2 aydir cocuk olmuyor diye sormustum doktora tam altı sene önce :olamaz: dr cevap bile verme gereği duymamıstı hâlâ hatirlayip da utanirim kendimden ne cahilmisim diye :ıslık:
Suan bende oyleyım. Öyleydim buraya yazana kadr😊 tabı, allah kımseyı evkat hasretıyle falan sınamasın ama ıste etrafta bebek ıcın ugrasan cok ınsan gorunce ıster sıtemez nıye ılk seferde olmadı sorubmu var acaba dıye endıseye kapıkyo. Ben gebelıge erken dıyodum kıme mısafırlıge gıtsek orda ılla sorgucu kadınlar oluyor ya senden sonra evlenen su kız hamıle bu hamıle e onlar daha yenıyken gebe kalıyolarsa bendemı sorun var dıyodum. Kıst ıcınde doktorum bıraz korkuttu benı patlar matlar dıyerek

Evlenmeden 2 ay önce doğum kontrol hapı kullanmaya başlamıştım daha iyi korusun diye. Evlenince mantar sorunu yaşadım. O sırada doktor kistin var dedi ama boy tür söylemedi. Kullandığım ilacı verdi bana patlaması için. Bende zaten kullanıyorum patlasaydı patlardı dedim içmedim o ay. Kendiliğinden patladı tabi ama adet dönemim biraz ağrılı ve yoğun geçti. Başka bi doktora gittim o ay patlamış bi sorun yok dedi. Sonraki ayda hamile kaldım. Çocuğum olmuyo diye 2 ayda çok stres yaptınız bence. Biraz daha sakin olmalısınız.
Adet sancısı gibimi patlama agrısu? Pekı sızce ben bu dıanella dogum haponı kullanayım mı. Yoksa kıstım daha fazla buyumeden kendılıgınden patlarmı ya da daha fazla buyuyup amelıyatlıkmı olur. Doktordan bu cevapları alamıyoruz gecıstırıyor o kullanma ılac dedı ben zorla ıstedım. Cunku soruyorum kendılıgunden patlayarakmı grcet yoksa dahada buyur amelıyatmı olurum dıyorum patlar o sıkıntı degıl vs dedı. Ben adanada bı doktora gıttım kıstın cok kucuk adtle temızlenır dedıı 15 gun sonra ankaraya yerlestım burdada 30 mm falandedıler demekkı adet oldugumda temızkebnemıs dahada buyumus sonu amelıyat olack dıye korktum. Patlama kekımesıde kafamda kurunca baya acı cekecekmısım gıbı dusubdum. Sımdı pTlayınca hussetmıyorsunz normal bır adt sancısı gıbı oluyor oylemı

Adet sancısı gibimi patlama agrısu? Pekı sızce ben bu dıanella dogum haponı kullanayım mı. Yoksa kıstım daha fazla buyumeden kendılıgınden patlarmı ya da daha fazla buyuyup amelıyatlıkmı olur. Doktordan bu cevapları alamıyoruz gecıstırıyor o kullanma ılac dedı ben zorla ıstedım. Cunku soruyorum kendılıgunden patlayarakmı grcet yoksa dahada buyur amelıyatmı olurum dıyorum patlar o sıkıntı degıl vs dedı. Ben adanada bı doktora gıttım kıstın cok kucuk adtle temızlenır dedıı 15 gun sonra ankaraya yerlestım burdada 30 mm falandedıler demekkı adet oldugumda temızkebnemıs dahada buyumus sonu amelıyat olack dıye korktum. Patlama kekımesıde kafamda kurunca baya acı cekecekmısım gıbı dusubdum. Sımdı pTlayınca hussetmıyorsunz normal bır adt sancısı gıbı oluyor oylemı
Yok canım öyle acılı bişey değil 😊 benim adetlerim sancısız geçerdi adet sancısı gibi sancım oldu. Bide miktarı fazla olunca anladım doktora gittim. Ben zaten aynı ilacı kullandığım için bi daha kullanmadım. Bence bu ay bi kullan bak zarar gelmez. Bana boyut söylemdi doktor sadece kistin var bunu kullan dedi özel hastaneyede gittim yani.

Sen seksi nasıl ogrendın? ben esımden öncesı olmadı esımle ogrendım esımle ogrenıyorum. Sen seksı iyi ögrenmıssın demek kı erkegın tatmın aracı olarak tamamlanmıssın. bana ne önerirsin pekı? Senın boyle sorunun yoksa kayınvalıdenle ugrasmaya devam et. Kv konusu ac ac dur. Ben sımdı gelıp oraya yorum yapacagım. Tesekkurler abla

Terbiyesizleşme saygısız..
Ben sen evlilikten ne anladın ki hemen çocuk istiyorsun diye dedim. Sonuna kadar da haklıyım. Sonra doğum yaptım kocam uzaklaştı diye bikbikleniyorsunuz.

Ben seksi oradan buradan öğrendim dedim mi? Sen yazmadın mı buraya özel sağlık sorunlarını? Yazmasaydın o zaman. Böyle ahlaksız yorum hakkını nasıl kendinde buluyorsun sen?

Mune Mune kendimi zor tutuyorum şahsa terbiye sınırını öğretmek gerekiyor. En azından bu mecrada. Gerçekte ki hadbilmezliği için bir şey yapılamasa da..

Yok canım öyle acılı bişey değil 😊 benim adetlerim sancısız geçerdi adet sancısı gibi sancım oldu. Bide miktarı fazla olunca anladım doktora gittim. Ben zaten aynı ilacı kullandığım için bi daha kullanmadım. Bence bu ay bi kullan bak zarar gelmez. Bana boyut söylemdi doktor sadece kistin var bunu kullan dedi özel hastaneyede gittim yani.
Ben de gıdıcem ozele. Valla cok sag ol ben o sıddetı falan merak ettım. Patlayıncada tamamen gıdıyor dmı yenılenbme durumu oldumu sende

Kız bi dur, dertler derya olmuş, sen de bir sandal. Ortada dert de yok aslında. Bak ne güzel kısa sürede vajiyi atlamışsın. Zevk alamaman ve acı çekmem bence bu kuruntulardan ilişkiye adepte olamamandan kaynaklanıyordur. Bırak kendini hiç bir şey düşünme. Bu süreçte bir kayganlaştırıcı kullan daha rahat edersin.

Kist vs...klasik kadın sorunları, kafanı rahatlat ve evliliğinin tadını çıkar.

Terbiyesizleşme saygısız..
Ben sen evlilikten ne anladın ki hemen çocuk istiyorsun diye dedim. Sonuna kadar da haklıyım. Sonra doğum yaptım kocam uzaklaştı diye bikbikleniyorsunuz.

Ben seksi oradan buradan öğrendim dedim mi? Sen yazmadın mı buraya özel sağlık sorunlarını? Yazmasaydın o zaman. Böyle ahlaksız yorum hakkını nasıl kendinde buluyorsun sen?

Mune Mune kendimi zor tutuyorum şahsa terbiye sınırını öğretmek gerekiyor. En azından bu mecrada. Gerçekte ki hadbilmezliği için bir şey yapılamasa da..
Bence sen sitede eskısındır dıye bu sımarıklıgın. Terbıyesızde sensın. Bana sacma yorumlar yapıyorsun dogru bulmadıysan hıc okuma yazma. Zorlamı yorum yaptırıyorum. Ama yok illa ekemis ekemisl yorum yapıp aklınca ınsanları assagılayacaksın. Okuma es gec konuyu madem dogru bulmadın. Saygısızda sensın kı onuyansaygı duyup geçmek yerine sacma seyler yazıyorsun. vajınusmus hastalarının hepsımı aynı ozaman olamazmı herkesın sorunu. Hıcte jendımı erkeklerın tatmın aracı olarak gormuyorum bıkere ılk bu lafı sen kullandın. Bebek sorununuda resmen dalga gecıyorsun belkı gercekten sorun var buraya ne dıye yazıyoruz aynı durumu yasayan vaarsa daha detaylı fıkır almak ıcın. Nerden bulastıysan konuma. Mune Mune K Kazen umarım tanıdıgımız bir arkadas dıyerek gormemezlıkten gelmezsınz lutfen eger yorumunu degıstırmedıyse acıp bana yazdıgnı okuyun. Hıc yazmayadabılırdı degılmı ben zorlamı yorum yaptırdum geldı konuma psıkolojık destek al seksı ogren erkelerın tatmın aracı olarak gorme kendını saygısza bak ya esım o benım nasıl gorursem gorurum. Sonrada aglıyormusuz aldatıldum dıye bılmem ne. Burda acılan knular sızı bayıyorsa orumda yapmayun ozaman allah allah ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X