- 22 Mayıs 2019
- 929
- 568
Sen nasıl ahlaksızca yorum yapıyorsan benım konuma. Bende benım konumda sana oyle karsılık vermek zorunda kalırım. Sen bana ahlaksızca dersenkı erkeklerın tatmın aracı, yok daha ilk aydan bebek telası.. Okadr evlat sahıbı olamayn ınsandan sınra kı henuz bı doktorla gorusmemısken 2 ay boyunca denedıgım halde gebe kalınmazsa sorunmu var acabadan baska ne dusunebılırım. Dusundugmude buraya yazabılırım benım ozelım benım sorunum altta bırsuru sotu sormusum ılac erıtırmı bılmem ne dıye onalra cevap verebilirdib. Yok ama olmax illa cok bilmiş görünmemix lazım . Yok efendım seksı ogren kesfet erkegın tstmın aracı olma bılmem ne ilk sen baslattın. MuneTerbiyesizleşme saygısız..
Ben sen evlilikten ne anladın ki hemen çocuk istiyorsun diye dedim. Sonuna kadar da haklıyım. Sonra doğum yaptım kocam uzaklaştı diye bikbikleniyorsunuz.
Ben seksi oradan buradan öğrendim dedim mi? Sen yazmadın mı buraya özel sağlık sorunlarını? Yazmasaydın o zaman. Böyle ahlaksız yorum hakkını nasıl kendinde buluyorsun sen?
Mune kendimi zor tutuyorum şahsa terbiye sınırını öğretmek gerekiyor. En azından bu mecrada. Gerçekte ki hadbilmezliği için bir şey yapılamasa da..