Kist hastalık ölüm ne varsa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Terbiyesizleşme saygısız..
Ben sen evlilikten ne anladın ki hemen çocuk istiyorsun diye dedim. Sonuna kadar da haklıyım. Sonra doğum yaptım kocam uzaklaştı diye bikbikleniyorsunuz.

Ben seksi oradan buradan öğrendim dedim mi? Sen yazmadın mı buraya özel sağlık sorunlarını? Yazmasaydın o zaman. Böyle ahlaksız yorum hakkını nasıl kendinde buluyorsun sen?

Mune Mune kendimi zor tutuyorum şahsa terbiye sınırını öğretmek gerekiyor. En azından bu mecrada. Gerçekte ki hadbilmezliği için bir şey yapılamasa da..
Sen nasıl ahlaksızca yorum yapıyorsan benım konuma. Bende benım konumda sana oyle karsılık vermek zorunda kalırım. Sen bana ahlaksızca dersenkı erkeklerın tatmın aracı, yok daha ilk aydan bebek telası.. Okadr evlat sahıbı olamayn ınsandan sınra kı henuz bı doktorla gorusmemısken 2 ay boyunca denedıgım halde gebe kalınmazsa sorunmu var acabadan baska ne dusunebılırım. Dusundugmude buraya yazabılırım benım ozelım benım sorunum altta bırsuru sotu sormusum ılac erıtırmı bılmem ne dıye onalra cevap verebilirdib. Yok ama olmax illa cok bilmiş görünmemix lazım . Yok efendım seksı ogren kesfet erkegın tstmın aracı olma bılmem ne ilk sen baslattın. Mune Mune

Hem yazı yazmayı bilmiyorsun hem insanlara hakaret ediyorsun ne dediğinde anlaşılmıyor neyse şikayet ettim :KK66:
Bak arkadasın anlıyormus ki bana karsılık verebılıyormus. Sen anlamıyorsun. Gelmıs erkeklerın tatmın aravcı olma dıyor terbıyesız kadın sonra bana saygısıx dıyor utanmadan. Sankı konuya zorla yorum yaptırdılar ruh hastası ya. Evdekı kayınvalıdeye kocaya saramayınca burda mıllete satasıyolar

Kız bi dur, dertler derya olmuş, sen de bir sandal. Ortada dert de yok aslında. Bak ne güzel kısa sürede vajiyi atlamışsın. Zevk alamaman ve acı çekmem bence bu kuruntulardan ilişkiye adepte olamamandan kaynaklanıyordur. Bırak kendini hiç bir şey düşünme. Bu süreçte bir kayganlaştırıcı kullan daha rahat edersin.

Kist vs...klasik kadın sorunları, kafanı rahatlat ve evliliğinin tadını çıkar.
Yok zaten sadece alttakı oldugum pozısyonlarda zevk alamıyorum. Oda baskıdanmı ne. Cogusu kistten dolayıdır dedı. Oda olabılır. Ama ustte vekontrol bendeyken sorun yok zevk alıyorm acı olmuyor. Bu bebek telasımda kıme gıtsek hala yokmy senden sonrkskıler hamıle falan dıyor bu kadr kısa surede hamıle kalınıyorsa bende mı nsorun var dedım cogu kısıde bu sorunla ugrasıyor ya ınsan tedırgın oluyor. Ama anladım zaten benm cevrede yoktu ama burada neredeyse herkeste varmıs kıst ınsallah daha buyuj operayona falan gerek kalmadan erır gıder. Cok tesekkur ederım bu arada 😊🙏

Hayır zaten suraya yazana kadr olagan oldugnu nerden bılebılırım cevremde annemde vardı onuda amelıyatla aldılar ama ılaclada kuculuyormus kürlerlede. Hem amelıyatla alınıyor olması hen patlıyor olması benı korkuttu sonucta hergun vajınamda kist patlamaları olmuyor acısını ve sıddetını bılmıyorm annemde oyle bısey yasamamıs dırekt amelıyatla aldılar. Buraya soruncada zaten herkeste varolan bırseymis su ılacı kullanmaya baslıycam eirmesi için ınsallah patlar dedıkleru sey cok agrılı falan degıldır de alısırım obla yasamaya. Ben basak esımde basak burcu. Evdekı panık ve takıntı sevşyemisizi siz dusunun😵😵😊😊 esım benden daha panık bana gğya tesellu oluyor her kadında varmıs vs dıye ama butun gun acmıs nette bu kıstlerı falan okuyor netten hep farkkı seyler. İlacı kullanmadan baska doktora gıdıcem. Buraları bıılmeyınce tek bıyere gıttık. Burada cogunun basın agelmıs endısemı azalttınz sagolun.
Ben de eşim de başağız ve ikimiz d3 genel olarak çok rahatsız ufak takıntılar dışında. Demek yükselen çok fark ediyormuş.:halay:aynen çok düşünme de üzülme de hepsi ufak sorunlar anlattıklarının.

Ben de eşim de başağız ve ikimiz d3 genel olarak çok rahatsız ufak takıntılar dışında. Demek yükselen çok fark ediyormuş.:halay:aynen çok düşünme de üzülme de hepsi ufak sorunlar anlattıklarının.
Anaa sızdemi karı koca basaksınız. Bem yukselen terazı esımun yukselenı akrep ama ıkzmde basagız. Hele evdekı temızlık tıtızlık takıntımızı gorsen esım benden cok temızlık yapar neredeyse. Bazen yatagı toplamayabılıyorum gec uyandıgımzda bı bakarm yatak toplanmıs duxeltılmıs. Gece bulasık bırakırım makıneye düzmek ıcın ben baska bı ısle ugrasırken onlar duzulmus olur burda durmasın kokar falan der. Yanı temzılık ve saglık konusunda ıkımızde cok pimprikli ve takıntılıyız. Sız nssıl rahat olmayı basarıyorsunuz. Bıde bız basbasayıx ankarada kımsemız yok eve saglıga sarıyoruz belkı ondan boyleyız.

Bende bugün doktora gittim benim de kistim var çikolata kisti bi tane de kullandığım bi ilaçtan dolayı oluşan kistlerden, çok büyüktü şimdi küçülmüş adetim şuan atıyorum diğer ay çocuk denemelerine devam edicez artık, dert etme daha ilk aylardasın bizim bi sene olcak yakında hala yok, nasip bu işler 10 sene sonra çocuğu olanlar tanıyorum hiç bir sorun da yokken, şükretmek lazım

Bende bugün doktora gittim benim de kistim var çikolata kisti bi tane de kullandığım bi ilaçtan dolayı oluşan kistlerden, çok büyüktü şimdi küçülmüş adetim şuan atıyorum diğer ay çocuk denemelerine devam edicez artık, dert etme daha ilk aylardasın bizim bi sene olcak yakında hala yok, nasip bu işler 10 sene sonra çocuğu olanlar tanıyorum hiç bir sorun da yokken, şükretmek lazım
Cok, gecmıs olsun. Adetlemı atıyorsun kistini suan. Ya bende acaba neyden oldu kıst doktor dogurganlık donemındekı her kadında olusur dedı. Ben 3 5 ay once hıc doktora falan danısmadan folbıol ve ımom omega kullandum cok kılo kaybım vardı bıde hıcbısey yıyemıyordum eczacıda onları verdı tabı onlar vıtamın ıcın ama acaba onlardan dolayımı dıye dusunmeden edemedımm. Ay ınsallah hamıs kalırsınz bıran once ebegınızı kucavınıza alırsınz 🙏🙏💕🐾

Abart.com.
Oha arkadaşım, sakin ol bir kendine gel ya..

Öhh yarısını okudum valla dayanamadım.

7 yıllık evliyim,4 yıl korunmasız hamilelik yok.
Kist mist yok, eşimde de sorun yok.
Vermeyen Allah vermez.
Kendi kendinize kurmayın.
Hayırlı zamana inanın.

Cok, gecmıs olsun. Adetlemı atıyorsun kistini suan. Ya bende acaba neyden oldu kıst doktor dogurganlık donemındekı her kadında olusur dedı. Ben 3 5 ay once hıc doktora falan danısmadan folbıol ve ımom omega kullandum cok kılo kaybım vardı bıde hıcbısey yıyemıyordum eczacıda onları verdı tabı onlar vıtamın ıcın ama acaba onlardan dolayımı dıye dusunmeden edemedımm. Ay ınsallah hamıs kalırsınz bıran once ebegınızı kucavınıza alırsınz 🙏🙏💕🐾
İnşallah canım herşey insanlar için, ben kendimi bildim bileki sağlığıma çok dikkat eden biriydim ağrı kesici bile içmem doğru dürüst, yememe içmeme giymeme herşeyime çok dikkat ederdim ama beni de buldu malesef, folikül kistimi adetle atıyorum, bol bol yürüyüş yap dedi bide doktorum, çikolata kistine yapacak bişey yok ama zaten gebeliğe engel değilmiş benim kistler, rahatsız da etmiyor ben sadece çatlatma iğnesi vurulabilmem için eritmek istiyorum

Hem yazı yazmayı bilmiyorsun hem insanlara hakaret ediyorsun ne dediğinde anlaşılmıyor neyse şikayet ettim :KK66:
Ha sız su ilkokul mezunu olupta anca mıllet derdıne derman ararken konulara gırıp yazı tarzına takılan takıntılı abla degılmısınz ya. Sımdı bildim sizi. Eskı konumdada ben dert dıyordum sen yazı dıyordun😵 yasın gelmıs 40a ugrasma mılletle de, ınsanlar kendılerınce dertlerine ya da sen dert olarak görmeyebilırsın rahat bırakta care arasınlar. Ceza aldırcam dıye cocukca seyler pesıne dusuyorsun😵

İnşallah canım herşey insanlar için, ben kendimi bildim bileki sağlığıma çok dikkat eden biriydim ağrı kesici bile içmem doğru dürüst, yememe içmeme giymeme herşeyime çok dikkat ederdim ama beni de buldu malesef, folikül kistimi adetle atıyorum, bol bol yürüyüş yap dedi bide doktorum, çikolata kistine yapacak bişey yok ama zaten gebeliğe engel değilmiş benim kistler, rahatsız da etmiyor ben sadece çatlatma iğnesi vurulabilmem için eritmek istiyorum
Valla ben kıstın ne oldugunu ogrensem doktora dedım hangıntur kıst dıye kist ıste ınemsız bunlar dedı.

Ha sız su ilkokul mezunu olupta anca mıllet derdıne derman ararken konulara gırıp yazı tarzına takılan takıntılı abla degılmısınz ya. Sımdı bildim sizi. Eskı konumdada ben dert dıyordum sen yazı dıyordun😵 yasın gelmıs 40a ugrasma mılletle de, ınsanlar kendılerınce dertlerine ya da sen dert olarak görmeyebilırsın rahat bırakta care arasınlar. Ceza aldırcam dıye cocukca seyler pesıne dusuyorsun😵
Tamam ben ilkokul mezunuyum peki sen ne mezunusun ergen gibi yazıyorsun :KK66:

Anaa sızdemi karı koca basaksınız. Bem yukselen terazı esımun yukselenı akrep ama ıkzmde basagız. Hele evdekı temızlık tıtızlık takıntımızı gorsen esım benden cok temızlık yapar neredeyse. Bazen yatagı toplamayabılıyorum gec uyandıgımzda bı bakarm yatak toplanmıs duxeltılmıs. Gece bulasık bırakırım makıneye düzmek ıcın ben baska bı ısle ugrasırken onlar duzulmus olur burda durmasın kokar falan der. Yanı temzılık ve saglık konusunda ıkımızde cok pimprikli ve takıntılıyız. Sız nssıl rahat olmayı basarıyorsunuz. Bıde bız basbasayıx ankarada kımsemız yok eve saglıga sarıyoruz belkı ondan boyleyız.
BEn dağıtıp dağıtıp toplarım, pislik değil de dağınıklık olur. Eşim de aslonda çok titiz ama kendi yapmaz benden bekler sağolsun anca ben yap dersem yapar.

Yarisina kadar zor okudum bacim sen bi psikaytrisede git
1. Iki oglum var ilkine 1 buçuk sene korunmadigimiz halde ikinciye 1 sene sonra hamile kaldim
2. Kistin olsada hamile kalirsin
3. Kist patlarsa sana bisey olmaz ölmezsin yani sadece agrin ve adetin yogun olur doktora gittiginde bi ilacla çözülür
Ben bekarken kistim patlamisti ondan biliyorum sadece adet sancim cok oldu birde 10 gun surunce doktora gitmistim kistyen dedi 3 ay dogum kontrol hapi kullandim gecti gitti
Abartilacak bi durumunuz yok.sakin olun

Neden çocukta bu ısrar.

Kist var diyor , iyice abartmissiniz.

Doktor un dediği "ameliyat olmaya gerek yok" sözü bile sizde neler uyandirmis. Bu şekilde bir ruh yapısına sahipken çocuk konusunu bir daha düşünmenizi öneriyorum.

Insan hastalıktan bıkmaz, herkesin başına gelebilir ama hastalık hastası , herşey i abartan insanlar evet çabuk bunaltır.

Bu his hastalık boyutundaysa tedavi olunmalidir.

cok abartmissiniz :) kistlerinizin minicik.. benim 5 cm vardi doktor doğum kontrol hapi verdi, kan degerlerime de bakmıştı ne faydasi olcak bilmiyorum ama:) kötü huyluysa saptamak icin demisti o zaman. Kistinize doktor önemsiz dediyse cikolata değildir isterseniz bir doktora daha gorunun benim doktorumun kendisi pimpirikliydi:) normal ultrason disinda renkli ultrasonla da bakti sorun yok dedi. Doğum kontrol hapi veriyorlar ama ben yan etkilerini cok yaşadığım icin biraktim. Doktor 5 cmi geçerse ameliyat demisti buna rağmen kullanamadım. 1 ay sonra kontrolumde kist yok olmustu muhtemelen patlamıştir ama regl da olmamistim doktorda sasirmisti hatta:) yani bu tarz vakalari cogu kadin yasar hatta çoğu da farkında değildir kistlerinin

Arkadaş çıldırmış bibi boşver. Bambaşka yerlerde kafası ne dediğini tam okumadım bile :KK70:
Kaç yorum yazmış alt alta hepsinde kv kocaya sarmaktan bahsediyor. Kaç konumu gördüyse kv ve kocadan şikayet ettiğim..Hırsını da alamadı asıl derdini söyleyince.. :KK70:
Tam tersi kocam da adamdır, kayınvalidem de çok iyidir halbuki hayret.. :KK15:

Asıl komedi Mune ve Kazen i kankam sanmış. Pro bile değilim yahu.. :KK70:

Buna da döşer şimdi dur bakalım :KK48:

Arkadaş çıldırmış bibi boşver. Bambaşka yerlerde kafası ne dediğini tam okumadım bile :KK70:
Kaç yorum yazmış alt alta hepsinde kv kocaya sarmaktan bahsediyor. Kaç konumu gördüyse kv ve kocadan şikayet ettiğim..Hırsını da alamadı asıl derdini söyleyince.. :KK70:
Tam tersi kocam da adamdır, kayınvalidem de çok iyidir halbuki hayret.. :KK15:

Asıl komedi Mune ve Kazen i kankam sanmış. Pro bile değilim yahu.. :KK70:

Buna da döşer şimdi dur bakalım :KK48:
Kız sen daha burdamısın kvn orucunu actımı sofrasını hazırladınmı. Ben de okudum zaten konunu helal olsun gelin olupta kvsıne hiç sıkayetlenmeyen tek ınsan diye takdir etmiştim seni.
Kankan falan demedım kı uzun zamandır sıtedesın dıye tanıyorlardır dedım.ayrıca neysekı sıtede tek taktıgın ben değilmişim herkeslemi hep kavga edersın daha yenı katılan bırıne boyleysen senın dısardada hıc dostum komsun neyın yokturdur emınım boyle karakterler genelde yalnız oluyor. iyi kocan dayanıyor sana.☘️☘️☘️☘️☘️☘️

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X