Canim sana tek birsey dicem. Allah sana bebek vermiyorsa vardır bi bildiği. Sen başını yakmışsın o bebek olursa daha çok hem evladının hem kendi basını belaya sokacaksın. Bence bu adamla bi hayat sürmez seni de anne doğurmuş. Sende anne olacaksın. Bizim kanunumuzda kadına el kalkmaz. Kaynanana gelince de kızı bu duruma gelse çeker kızlarını yanlarına alirlar. Sana gelince sana acımazlar sen el kizisin sana söylemezler ama sevinirler bile bu duruma. Bence kendi ailene bu olayı anlat baba evinde kal ve bütün aileni arkana al tepki göster bari düzelecekse bebek olmadan düzelsin yoksa gerçekten çok sıkıntı çekecek gibisinKızlar esımle kavga ettık ne zaman tup bebek denesek aılesı gelıo ben stres oluyorum ve bebegım tutunmuyo stres olunca elımde dgl geldıklrınde annemde kalıyorum ama kafama takıyorum ya gelırlerse bana dıye cnku geldıkelrınde kızarı cocukları gelıyolar bi ay kalıyolr cok pısler heryer heryerde oluyo temızlemıyolar benı dusunmuyolar ben bıde o halımle peşlerini topluyorum yine gelceklermıs esıme dedımkı rıca etsen anne bu ay tup bebek denıycz sızınle ılgılenemem bı ay sonra gelsenız dıe dedım kalktı uztume yürüdü bıktım artık senden yeter aılemı ıstemıyosun dıe bagırdı sehba fırlattı kolumu sıktı sıktır gıt degol ıstemıyorum senıde cocuguda yeter dıe kovdu benı her kavgada boyle yapıyor kovuyor benı ben dısımı sıkıp oturuyrm evde ıkı gun oncede kavg ettık eve gec geldı dıye sordgm ıcın ustume yurudu yine bgn annesınıde aradım anne gelıyounux ılgılenemıyorum dıe dert edıyorum stres yapıyorum cocugum tutunamıyo dedım mustfya rıca ettım dedım bı ay snra gelsınler de dedım ustume yurudu kovdu benı dedım nolucak kızım benıde kyınbaban kovuyo dovuyo duruyorum ben ne var bunda dedı dedım senın kızlarında aynı seyı yasasa dur dermıydın dedım derdım dıyo cıktım anneme geldım sımdı napıcam bılmıuorum dyanamıyorum artık dunyanın ılacını ıcıyorum stres yapıyo dedım esıme ustume gelme bı ay ıdareet dedım yok ınadına ınadına dayanamıyorum napıcam ben kızlar
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Acıl yardım
- Konu Sahibi Melek343
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?adam sizi kovuyor oturuyorsunuz.. o kufurleri yiyip oturuyorsunuz.. cocuk ikinzin cocugu olacak sizden once annesini durdurmasi lazim gelmemesi konusunda.. oturuyorsunuz.. hadi o akil edemedi siz soyluyorsunuz.. annemleri istemiyosun diye ustunuze yuruyor.. sabredip oturmayi maharet gibi goruyorsunuz belli ki ama degil.. daha da kudurtan bu adamlari sabredip oturmamiz.. anne babasinda da bu yonlu iliski gordugu icin normali bu adamin. bu kisir donguyu kirmazsaniz cocuk yapmayin bu adamdan.. mutlu musunuz boyle bir evlilikte?Kızlar esımle kavga ettık ne zaman tup bebek denesek aılesı gelıo ben stres oluyorum ve bebegım tutunmuyo stres olunca elımde dgl geldıklrınde annemde kalıyorum ama kafama takıyorum ya gelırlerse bana dıye cnku geldıkelrınde kızarı cocukları gelıyolar bi ay kalıyolr cok pısler heryer heryerde oluyo temızlemıyolar benı dusunmuyolar ben bıde o halımle peşlerini topluyorum yine gelceklermıs esıme dedımkı rıca etsen anne bu ay tup bebek denıycz sızınle ılgılenemem bı ay sonra gelsenız dıe dedım kalktı uztume yürüdü bıktım artık senden yeter aılemı ıstemıyosun dıe bagırdı sehba fırlattı kolumu sıktı sıktır gıt degol ıstemıyorum senıde cocuguda yeter dıe kovdu benı her kavgada boyle yapıyor kovuyor benı ben dısımı sıkıp oturuyrm evde ıkı gun oncede kavg ettık eve gec geldı dıye sordgm ıcın ustume yurudu yine bgn annesınıde aradım anne gelıyounux ılgılenemıyorum dıe dert edıyorum stres yapıyorum cocugum tutunamıyo dedım mustfya rıca ettım dedım bı ay snra gelsınler de dedım ustume yurudu kovdu benı dedım nolucak kızım benıde kyınbaban kovuyo dovuyo duruyorum ben ne var bunda dedı dedım senın kızlarında aynı seyı yasasa dur dermıydın dedım derdım dıyo cıktım anneme geldım sımdı napıcam bılmıuorum dyanamıyorum artık dunyanın ılacını ıcıyorum stres yapıyo dedım esıme ustume gelme bı ay ıdareet dedım yok ınadına ınadına dayanamıyorum napıcam ben kızlar
Sen birde böyle adamdan çocuk istiyorsun o sana azıcık anlayışlı olmuyor sen bu konuyu kocanın yanında doktora sor stres etkiler mi falan diye sorarak başla sonra seni neyin streslediğini kocanın yanında doktora anlat doktor yönlendirirse başka olur eşini uyarır oda adamsa seni bu strese mahkum etmez ama sadece onun ailesini istemiyormuşsun gibi yapma hiç kimseyi görmek istemediğini söyle kendi ailen de dahil sonra üstüne alınmasın
Böyle bir adamdan çocuk yapmayarak işe başlayabilirsiniz. Allahın bir bildiği vardır bence-Kızlar esımle kavga ettık ne zaman tup bebek denesek aılesı gelıo ben stres oluyorum ve bebegım tutunmuyo stres olunca elımde dgl geldıklrınde annemde kalıyorum ama kafama takıyorum ya gelırlerse bana dıye cnku geldıkelrınde kızarı cocukları gelıyolar bi ay kalıyolr cok pısler heryer heryerde oluyo temızlemıyolar benı dusunmuyolar ben bıde o halımle peşlerini topluyorum yine gelceklermıs esıme dedımkı rıca etsen anne bu ay tup bebek denıycz sızınle ılgılenemem bı ay sonra gelsenız dıe dedım kalktı uztume yürüdü bıktım artık senden yeter aılemı ıstemıyosun dıe bagırdı sehba fırlattı kolumu sıktı sıktır gıt degol ıstemıyorum senıde cocuguda yeter dıe kovdu benı her kavgada boyle yapıyor kovuyor benı ben dısımı sıkıp oturuyrm evde ıkı gun oncede kavg ettık eve gec geldı dıye sordgm ıcın ustume yurudu yine bgn annesınıde aradım anne gelıyounux ılgılenemıyorum dıe dert edıyorum stres yapıyorum cocugum tutunamıyo dedım mustfya rıca ettım dedım bı ay snra gelsınler de dedım ustume yurudu kovdu benı dedım nolucak kızım benıde kyınbaban kovuyo dovuyo duruyorum ben ne var bunda dedı dedım senın kızlarında aynı seyı yasasa dur dermıydın dedım derdım dıyo cıktım anneme geldım sımdı napıcam bılmıuorum dyanamıyorum artık dunyanın ılacını ıcıyorum stres yapıyo dedım esıme ustume gelme bı ay ıdareet dedım yok ınadına ınadına dayanamıyorum napıcam ben kızlar
Kızlar embrıyo transferımı oldum bugun 4. Gunum daha onceki denemelerde ararlardı kaynanam gorumcelerım bu defa hıc kimse arayıp sormadı kaynanamı aradıgımda ki tavrını bılıyosunuz onları ıstemedıgımı dusunuyo kızlarınıda doldurmustur ondan aramıyodur lar kesın de bu surecı bende oğullarının cocugu olmuyo dıye yasıyorum haşa bunu dile getırmem bıle kocama karsı ama o anası aramıyo ya yarın bigün bana kocam derse annemı aradınmı hıc dıye ne dıyım yanı bu durumda sız ne derdınız en ufak konu acılmasında
Oğullarının çocuğu olmuyo çok çirkin bi cümle.. Bizim ikimizde de sorun yok ama ben de tüp bebek sürecindeyim eşli olarak düşünce yapınız değişik..Kızlar embrıyo transferımı oldum bugun 4. Gunum daha onceki denemelerde ararlardı kaynanam gorumcelerım bu defa hıc kimse arayıp sormadı kaynanamı aradıgımda ki tavrını bılıyosunuz onları ıstemedıgımı dusunuyo kızlarınıda doldurmustur ondan aramıyodur lar kesın de bu surecı bende oğullarının cocugu olmuyo dıye yasıyorum haşa bunu dile getırmem bıle kocama karsı ama o anası aramıyo ya yarın bigün bana kocam derse annemı aradınmı hıc dıye ne dıyım yanı bu durumda sız ne derdınız en ufak konu acılmasında
Asla bunu dıle bıle getırmem ben zaten ama su annesının tavrı yokmu ben kusurluyum onlr mukemmel tavırları o yuzden sdc burdan dıle getrdım yoksa haşa belkı bendede problem olabılır bunu Allah bilir kesınlıkle kötü amaçla yazmadımOğullarının çocuğu olmuyo çok çirkin bi cümle.. Bizim ikimizde de sorun yok ama ben de tüp bebek sürecindeyim eşli olarak düşünce yapınız değişik..
Kızlar embrıyo transferımı oldum bugun 4. Gunum daha onceki denemelerde ararlardı kaynanam gorumcelerım bu defa hıc kimse arayıp sormadı kaynanamı aradıgımda ki tavrını bılıyosunuz onları ıstemedıgımı dusunuyo kızlarınıda doldurmustur ondan aramıyodur lar kesın de bu surecı bende oğullarının cocugu olmuyo dıye yasıyorum haşa bunu dile getırmem bıle kocama karsı ama o anası aramıyo ya yarın bigün bana kocam derse annemı aradınmı hıc dıye ne dıyım yanı bu durumda sız ne derdınız en ufak konu acılmasında
Beni döven adama döndüysem, tüp bebekle uğraşarak çocuğu da karnıma zorla koydurduysam annesini arardım.
Hem dayak yiyorsunuz hem dönmek için kendinizi paraladınız hem zorla çocuk yapmaya çalışıyorsunuz; ailesi konusunda yapabileceğiniz ne var ki?
Bari artistlik yapmayın da arayın anasını.
Sen bu adama bir de bebek mi yapacaksin? Bosanmalisin. Seni hep kovmus, sen gitmemisdin. O da iyice dozu artirmis. Bebek olunca duzelir saniyorsan yanilirsin, daha beter olur. Adamin saygisi da yok sevgidi de. Kolunu sıkmıs. Darp raporu al. Bu fiziksel siddet. Itmek bile fiziksel siddet. Bugun kolunu sıkan yarin dover de. Duzelir sanma, daha beter olur.
Ya sen biraya konu actiginin ertesi gunu embriyo transfer mi oldun? Ne diyelim biz simdi sana. Annemin bir lafi var dogruymus: kizlar cekecegi cileye aşık olurmus. Daha bir de anasini mi dusunuyorsun? Valla hata ustine hata yapiyorsun. Adam seni kovuyor sen daha cocuk yapiyorsun. Adam bakti ki sen gitmiyorsun en son o giderse? Oturmamis evlilige cocuk yapilir mi yazik o cocuga. Ne diyelim simdi sana.Kızlar embrıyo transferımı oldum bugun 4. Gunum daha onceki denemelerde ararlardı kaynanam gorumcelerım bu defa hıc kimse arayıp sormadı kaynanamı aradıgımda ki tavrını bılıyosunuz onları ıstemedıgımı dusunuyo kızlarınıda doldurmustur ondan aramıyodur lar kesın de bu surecı bende oğullarının cocugu olmuyo dıye yasıyorum haşa bunu dile getırmem bıle kocama karsı ama o anası aramıyo ya yarın bigün bana kocam derse annemı aradınmı hıc dıye ne dıyım yanı bu durumda sız ne derdınız en ufak konu acılmasında
Her olayda sizi kovan birinden çocuk yapmanız çok garip.Umarım tedavi olumlu sonuçlanır herşey yoluna girerKızlar embrıyo transferımı oldum bugun 4. Gunum daha onceki denemelerde ararlardı kaynanam gorumcelerım bu defa hıc kimse arayıp sormadı kaynanamı aradıgımda ki tavrını bılıyosunuz onları ıstemedıgımı dusunuyo kızlarınıda doldurmustur ondan aramıyodur lar kesın de bu surecı bende oğullarının cocugu olmuyo dıye yasıyorum haşa bunu dile getırmem bıle kocama karsı ama o anası aramıyo ya yarın bigün bana kocam derse annemı aradınmı hıc dıye ne dıyım yanı bu durumda sız ne derdınız en ufak konu acılmasında
Biliyorum kızıcaksınız ve yıne deneme olumsuz sonuclandı ıkımızde cok uzuldk ben hala depresyndayım ve o olaylardan berı aılesınden bır tek babası aradı benı nasılsn kızım dıye birde ablası aradı annesı hıc aramadı bende aramadım bıdaha ve bugun esımle knsrkn teyzemde kalpkrızı gecırmıs dedı sımdı ben annesını aramalımıyım yoksa o benı aramadı dıye aramamalımıyım ? Esım bana cok ıyı surecden dolayı yıprandıgımı gorudugunden hıcbısey demıyo aramızda baya duzeldı ama derse ne derım kendımı savunma ıcın akıl verırmısınız