Tabi ki üniversite.
Sen yıllarca beklemişsin onu, şimdi de o beklesin seni.
Madem bu kadar seviyor, göstersin bakalım sevgisinin büyüklüğünü.
Ama sen diyorsun ki sevgilim okumama izin vermez.
Ne demek izin vermez?
Daha sevgilisiniz, şimdiden izin vermiyorsa, evlendikten sonra hiç izin vermez.
Kaldı ki bu izin alınacak bir mevzu da değil.
Fakat evlenirsen okumayı unut, çünkü o zaman gerçekten izin vermez,
senin kendisinden üstün olmanı istemez.
Burada böyle bir konu vardı. Kadın üniversiteyi kazanmış, fakat eşi evlendikten sonra okursun demiş ,
dondurmuş ve evlenmiş.
Ama eş sözünü tutmamış kadını okutmamış.
Evlenmeden okulunu bitir benden söylemesi.
Biz de eşimle yıllarca birbirimizi bekledik. Hatta evlendiğimizde benim meslekte 3 yılım bitmişti.
Şartların hazır olmasını bekledik.
Evlilik her zaman olur, geleceğin için okumalısın...
canım bencede üniversite ama şu an asker olması işi zorlaştırıyor. bugüne kadar bu kadar istememiştim üni okumak her zaman ailem destekçim oldu sağolsunlar.bende onlara mahcup olmamak için gezmek uğruna yada ortam görmek için hiç bu iyi niyetlerini kullanmadım.tmm gitcem deyip gidip yarım bırakıp gelmedim. istemiyorum öyle bir şey yapmak.yapmam da.
zamanla bunun ezikliğinin farkına varıyorum gerçekten kendimi ezik görüyorum.lise mezunu olmak istemiyorum artık!
herhangi bir bölümde okumak istemiyorum. en güzeli babamın bölümünü okumak ve onun mesleğini yapmak. çok kişi yerimde olmak ister haklısınız ama benimki şımarıklık değil ki. öyle olsa giderdim ztn dediğim gibi. mantıklı düşünüp karar vermek istiyorum.
ailemin maddi durumu çok iyide olmuş olsa ben savurgan biri değilim. tanımayanlar hakkımda ileri geri yorum yaptı ama hepsi yanılıyor.
bizde evliyken okuyamayız sanmıyorum olmaz yani. bulunduğumuz şehirde ztn özeli bırak devlet üniside olsa 4 yıllık yok.artı istediğim bölüm yakın çevremdeki ünilerde yok.
ne güzel yapmışsınız siz. ama bizim öyle olmıcak gibi ya okulu tercih edicem yada askerimi..:26:
birinden biri bitecek öyle görünüyor...