Ne olursa olsun önemli olan senin fikrin ailen istiyor diye üniversiteye gidip üç beş ay sonra ben evlenmek istiyordum diye geri döneceksen üniversitenin anlamı yok, evlenip ben okumak istiyordum dersen okumanın bir anlamı yok. Ancak olayı değerlendirirsek sevgilin sadece senin için üniversiteyi bırakmamış, ben senin için döndüm sen okumaya gidiyorsun derse verecek cevapların var bana kalırsa. Ayrıca senle çok evlenmek istiyorsa askere gitmek için 2 sene beklemeseymiş. Bana kalırsa senin nasıl olsa onu bekleyeceğine inanmış, 5 sene 10 sene de olsa seni kaybetmeyeceğini düşünmüş. Ayrıca ailesiyle tanıştırmayı şu zamana kadar düşünmemesi garip geldi. Sadece şunu sormak istiyorum canım sana sen üniversiteyi onun için reddettikten sonra o gelip ben üniversiteye geri dönmek istiyorum dese ne düşünürdün? Kimse için "senin için şunu yaptım" diyeceğin şeyler yapma canım, bir hata yapıcaksan bile kendi hatan olsun
kesinlikle haklısın canım.. zaten o yüzden mantıklı düşünüp karar vermek istiyorum. okula gidersem asla bırakmam ve elimden geldiğinin fazlasını çabalarım okulu bitirmek için.. evlilikte başka biriyle olsa henüz zaten düşünmezdim 10 yıllık ilişki var ortada teklif ederse kabul ederim tabi.. ama dediğin gibi askerliğini bitirip ilk adım atmak yerine üni okucam ben derse yapacak hiçbir şeyim yok. Allah'a havale etmekten başka..

ama sanmıyorum öyle bir şey olacağını nedenide o zmn okurdu kısa dönem askerlik yapardı boşuna uzun dönem yapmazdı..