Sonuçta bildiğini okumayacak mısın?
he valla bende kendimi yırtıyorum bananeyse
nick ilkaşkım olduğuna göre konu sahibi aşk çocuğu belli ki, mantık az duygu çok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke okumasaydım sinirim tepeme çıktı, sen de sevdiceğinde şımarıksınız okumayada niyetiniz yok evlenin aileleriniz baksın size ikinizde yurtdışında okuyacak durumdaysanız aileleriniz ensesi kalın aileler belli ki, bi doyun birbirinize 3-5 ay sonra ya o ya sen gak guk demeye başlarsınız
kesinlikle unıversıte bıtanem hemde yurtdısı bu fırsat kacmaz ne kadar ufkunun acılacagını dusunsene bu adam bunlara degıcek bırı olsaydı bu kadar yıldır senı bole bekletmezdı kendı aranızda olsa bı yzuk alırdı ben kesınlıkle unıversıte dıyorum bu gune kadar cok tavız verdın degerlı oldunmu sımdıde olmucan
ben neyden bahsediyorum siz neyden.. kusura bakmayın o değerli gözlerinizi yordum!
o zaman şöyle düşün cnm benim önceliğim eğitim mi olmalı yoksa evlilik mi sonuç olarak 10 senedir tanıdığın biri onun nasıl biri olduğunu mutlu olup olamayacağını anlayabilirsin
o şu an askerdeyken ben üni okumaya karar verdiğimi söylersem hiç mutlu olmaz ve ayrılırız biliyorum..
ama birde şöyle bir şey var kendisi sözlüm değil sadece sevgilim. gelince bakalım dediği gibi olacak mı her şey ilk adım, evlilik vs. olacak mı? birde olmazsa ve başka sebepten ayrılırsak okuldanda olmuş olcam..offf:26:
seneye gitsem bile kardeşim o zmn gelmez ki..
keşke okumasaydım sinirim tepeme çıktı, sen de sevdiceğinde şımarıksınız okumayada niyetiniz yok evlenin aileleriniz baksın size ikinizde yurtdışında okuyacak durumdaysanız aileleriniz ensesi kalın aileler belli ki, bi doyun birbirinize 3-5 ay sonra ya o ya sen gak guk demeye başlarsınız
o şu an askerdeyken ben üni okumaya karar verdiğimi söylersem hiç mutlu olmaz ve ayrılırız biliyorum..
ama birde şöyle bir şey var kendisi sözlüm değil sadece sevgilim. gelince bakalım dediği gibi olacak mı her şey ilk adım, evlilik vs. olacak mı? birde olmazsa ve başka sebepten ayrılırsak okuldanda olmuş olcam..offf:26:
seneye gitsem bile kardeşim o zmn gelmez ki..
kızlar merhaba..
benim 10 yıllık bir ilişkim var ve sevgilim askerde. Lise mezunuyum.
benimkide lise mezunu daha doğrusu 3 yıl kadar üniversite okudu okulu bıraktı sonrasında da 2 yıl boş geçirdi ve askere gitti. neticede lise mezunu sayılıyor. başta her ne kadar kendim okumadığım için takmasamda zamanla ezikliğini yaşıyorum..
babam üniversite mezunu ve çok iyi bir mesleği var. ailem benim okumamı, meslek sahibi olmamı çok istiyor.
benimki üniversiteye giderken bana hiç sormadı, fikrimi almadı. yurtdışına okumaya gitti bana da sadece bekle dedi, ama hakkını yemeyeyim bana sen okuma otur evinde demedi. tamamen benim seçimimdi üni okumamak.
gitti bari bitiripte gelseydi ya! gitti burdan arkadaşlarıda vardı gezdiler devamsızlık yaptı derslerden geçemedi sınıfta kaldı bu yüzden okulu bıraktı bitiremeyeceğini anladığı için. bana ise "senin için bıraktım sensizliğe dayanamıyorum hemen askere gidicem gelicem evlenicez" diyordu. bunu söyleyen insan hemen askerlik için başvurması gerekmiyor mu? okulu bıraktıktan 2 yıl sonra gitti askere!
ben sabırla onu bekliyorum, şu an "geleyim hemen ilk adımı atıcaz ve en yakın zamanda evlenicez bir an önce sana kavuşmak istiyorum askerede senin için geldim" diyor. 10 yıldır sevgiliyiz ve ailesiyle falan tanışmıyorum, yüzüğümüz yok normal bir sevgiliyiz yani lafta ciddiyiz ve uzun süreli birlikteliğimiz var bu kadar.
ailem babamın mesleğini okumamı istiyor kardeşimle birlikte ve yurtdışına bizi üniye göndermek istiyorlar. bugün daha ciddi olarak bu konu konuşuldu. benimde söylediğim şey "henüz kendime tam anlamıyla güvenemiyorum neticede yurtdışında okumak kolay değil hem oranın dilini öğreneceksin hem ana dilin gibi İngilizce konuşmayı öğreneceksin derslerde paso İngilizce. Türkçe hiç yok."
diye bahane ediyorum birazda.
asıl sebep ise erkek arkadaşım! ona bu konudan bahsedemem etsem de asla izin vermez gitmeme.
"ben senin için geldim evlencez sen neyden bahsediyorsun" der.
kayıtlarda devam ediyormuş okulda eylülde açılıyor sanırım.
ben şimdi üniye gidersem beni beklemez ayrılırız "bugüne kadar neden okumadın yaşımız küçükkende şimdi yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik okula gidicem diyorsun" dicek.
sonuç olarak ben gidersem şayet ayrılmış olcaz ve asker! üstelik zor şartlarda!
Hangisini yapsam doğru olur? birden çok kafam karıştı..:26:
Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar şimdiden çok teşekkür ederim hepinize![]()
zor yerden mi sorduk bilemedim ki
adam askerden gelince ne iş yapacakk
zor yerden mi sorduk bilemedim ki
adam askerden gelince ne iş yapacakk