• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

açıköğretime yeni başlayan arkadaşlar buraya lütfen!!!

selam kızlar bende 1. sınıf işletmedeyim we hala şu sistemi anlamışta değilim zaten 2. dönem harç fiyatlarını bulamıyorum hiç bi yerde 27 şubat son günmüş peki bankaya parayı yatırdıktan sonra napıcaz yani büroya vericekmiyiz?:uhm:

büroya birşey vermiyoruz tel.e yattığına dair msj geldi o kadar. harç fiyatı da 225 tl vakıf banka yatıyor kolay gelsin...

kızlar ben henüz daha ikinci harcı yatıramadım sınava giremez miyim acaa bilen var mı cezasıyla yatırcam onubiliyorum ama sınava girebilecelkmiyim

arkadaslar birsey sorucam yardımcı olun lutfen ben 3 yıl once meslek lisesinden mezun oldum ve simdi acıkögretimden bir bölum bitirmek istiyorum hangi bolumleri okuyabilirim ayrıca kayıtlar ne zaman baslıyo acıkögretim hakkında hic bilgi sahibi degilim nolur biri yardım etsin tesekkurler

:1no2:Bende işletme okuyorum ya şu muhasebenin son konuları ve iktisadı anlamıyorum kızlar kafam basmıyo napcam bilmiyorum of of

kızlar bende 1.sınıfta işletme okuyorum hemde çalışıyorum hiç ders çalışamadım...sınavda ne yapacağım bilmiyorum Çok üzgünüm çoook

kızlar nasıl geçti sınavlar benim genel muhasebe hariç diğerlei iyiydi inş. hayırlısıyla yarınıda atlatırız allahın izniyle

Selam kızlar, işletme 3teyim 3 dersi geçen sene vermiştim bu sene de 3 dersten girdim sınava,
2003 - 2008 arası çıkan tüm vize sorularını buldum ve onlara çalıştım sadece ezberledim daha doğrusu ve girdiğim 3 dersten çıkan soruların %75i çalıştığım vize sorularıyla aynıydı...şıkların yerleri değişikti sadece :)

umarım hepimiz geçeriz sınıflarımızı başarılar hepiciğimizeeeee

kızlar bi yardım edin ben myo yu yeni bitirdim işletmeden devam etcem ama başvurular nezaman başlıo ?? nasıl tercih yapıoruz ben ossyede girdim diğer türlü tercih yapılamıodur falan die garantiye alıyım dedim:lepi:

kızlar bi yardım edin ben myo yu yeni bitirdim işletmeden devam etcem ama başvurular nezaman başlıo ?? nasıl tercih yapıoruz ben ossyede girdim diğer türlü tercih yapılamıodur falan die garantiye alıyım dedim:lepi:

hangi bölümden mezunsun? hem öss ye niye girdin zaten bölümüne göre dikey geçiş yapabiliyorsun

Back