• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açık üniversite mi örgün üniversite mi lütfen okuyun ?

nutellalimuzlukrep

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2020
14
2
1
25
Herkese merhaba şu an açık lise okuyorum gelecek yıl veya 2 yıl sonra liseden mezun olucam şu an asıl amacım dizi sinema oyuncusu olmak oyunculuk eğitimide alıyorum konservatuar okumak istemiyorum çünkü garanti bir meslek değil. Okursam daha farklı bir bölüm okurum. Ancak bu açıktan okuma sistemi bana daha rahat geldi sorunlu öğrenciler yok sorunlu kendini bilmez hocalar yok sabahın köründe kalkıp her gün okula gitmek yok tek başına derslerine çalışıp okuyup mezun oluyorsun daha rahat bence. Ailem ise örgün üniversite okumamı istiyor. Şu an 20 yaşındayım liseden mezun olduğumda 22 falan olurum. Sizce örgün mü açıktan mı üniversite okumak daha iyi?

normalde sosyal biriyseniz açık örgün farketmez. ama örgün okumak gerçekten okumaktir. okulda görmediğiniz her sorunlu tipi zaten sosyal cevrede ya da iş hayatında göreceksiniz. okul tecrübe olur kanaatindeyim.

açıktan okuyup garanti gördüğünüz meslek nedir acaba. ben onu merak ettim

normalde sosyal biriyseniz açık örgün farketmez. ama örgün okumak gerçekten okumaktir. okulda görmediğiniz her sorunlu tipi zaten sosyal cevrede ya da iş hayatında göreceksiniz. okul tecrübe olur kanaatindeyim.

açıktan okuyup garanti gördüğünüz meslek nedir acaba. ben onu merak ettim
Aslında bilmiyorum ne okumak istediğimi örgün okursam diyetisyenlik olabilir belki sanırım açıkta diyetisyenlik yoktu ama bende bilmiyorum istediğim meslek oyunculuk ama onu okumak istemiyorum oyunculuk kurslara giderekte geliştirebilirim.

Aslında bilmiyorum ne okumak istediğimi örgün okursam diyetisyenlik olabilir belki sanırım açıkta diyetisyenlik yoktu ama bende bilmiyorum istediğim meslek oyunculuk ama onu okumak istemiyorum oyunculuk kurslara giderekte geliştirebilirim.

eczacılık güzel rahat meslek bence. bi değerlendirin derim madem garanti meslek istiyosunuz. diplomayi yasal olarak kiralayıp gelir elde etme sansiniz da var.

ama oyunculuk hakkında fikrim yok. yolunuz açık olsun

Herkese merhaba şu an açık lise okuyorum gelecek yıl veya 2 yıl sonra liseden mezun olucam şu an asıl amacım dizi sinema oyuncusu olmak oyunculuk eğitimide alıyorum konservatuar okumak istemiyorum çünkü garanti bir meslek değil. Okursam daha farklı bir bölüm okurum. Ancak bu açıktan okuma sistemi bana daha rahat geldi sorunlu öğrenciler yok sorunlu kendini bilmez hocalar yok sabahın köründe kalkıp her gün okula gitmek yok tek başına derslerine çalışıp okuyup mezun oluyorsun daha rahat bence. Ailem ise örgün üniversite okumamı istiyor. Şu an 20 yaşındayım liseden mezun olduğumda 22 falan olurum. Sizce örgün mü açıktan mı üniversite okumak daha iyi?
2 yıllık aö mezunuyum şuan da örgün okuyorum o kadr harika ki üniversiteye gitmek ilerde pişman olmamak için kesinlikle ünv okuyun tabi ki imkan varsa

hadı okulda sorunlu tıplerden açıktan okuyarak kurtuldunuz
ya sosyal cevre ve ıs yasantısı? onlarla bas etmeyı nasıl ogreneceksınız ?

ılla uzaktan egıtım okumak ıstıyorsanız bazı ozel okulların uzaktan egıtım programları var ... egıtımlere bılgısayardan katılıyorsunuz sınavların cogu onlıne barı oyle bırsey tercıh edın derım
sokakta gordugunuz kedi bile aöf li

Ben iksni de okudum .. çevre açsndan ders işleme ve pratikleri öğrenme açsndan örgün daha iyi.. Ama evmda olayk dyorsan açktan okurken bütün kitabı yalayp yutup bütün konulara vakıf olman lazm.. Anlatcı yok kitap var..

Üniv hayatı insana bir sürü şey katıyor.Örgün oku.Sorunlu insanlardan ömrün boyunca kaçamazsın.Hayatın içine girmeye başla.Daha çalışma hayatına gireceksin.Nereye kadar kaçacaksın?Bu hayatı yaşayacaksın,kaçarın yok.

Kesinlikle örgün. Çünkü açıköğretim tam anlamıyla bir eğitim değil. Geçmiş soruları evirip çevirip soruyor sınavlarda, hep ezber. Ama örgün üniversite okumak hem sosyalleşmek, hem hocalardan ders almak öyle güzel ki. O ortamı tekrar solumak için çabalıyorum.

Back