Açık Parfümde En İyisi

Ozellikle yeni versiyonlarindan al sari kapakli olanlardan eskiden edt olarak uretiliyordu metal kapakliydi parfumleri simdi edp olarak uretiliyo yeni versiyonlari cok daha kalicii sari kapakli olanlari yani :)
Teşekkür ederim. Kapakların değiştiğini görmüştüm ama edp olduğunu bilmiyordum. Açık parfümlerde edp oluyor mu?

Dun d&p ye gittim oradaki bayan miracle onerdi onu aldim. Hipnoc poison deosunu aldim. Eyfelden de lacoste the pink aldim insallah memnun kalirim

Eyfel ve loris kullandim pek kalici degil kokulari loris 15 tl ye ekstra kalici parfum de yapiyomus onu kullanmadim ama nasildir bilmiyorum.
Loris ekstra kalıcı olanlardan aldım ilk 2-3 gün güzel kokuyordu, sonra hiç kokmadi hatta bozuldu hemen. Asla tavsiye etmiyorum , bir daha bedava verseler bile almam.

Ben de bu ara Eyfel'e taktım heryerde var mı bilmiyorum ama ucuz olmasına rağmen uzun süre üzerimde.İxora falan kalıcı ama onun yerine orijinal parfüm alırım çok pahalanmış.

Loris ekstra kalıcı olanlardan aldım ilk 2-3 gün güzel kokuyordu, sonra hiç kokmadi hatta bozuldu hemen. Asla tavsiye etmiyorum , bir daha bedava verseler bile almam.
Yani cok kalici olucagini bende ummadim o yuzden hic de denemedim bisey diyemiyorum o yuzden ama sen denemissen kalicida bulmadiysan denemeye gerek yok bencede.. bitek sadece kadikoyde gordugum baska hicbiyerde gormedigim bi marka var parfumcity diye acik parfum ordan aldik esimle hic unutmuyorum magnetism aldim ben kendime esimde 212 vip genelde bunu cok sık kullanir okadar kaliciydi ki ama iste uzak bize arada sirada gideriz aliriz uygun fiyatlidir oda 7 tl parfumleri :) baya iyi yani esans oranlarimiz bizim fazladir filan dedi anlatti biseyler :) simdiye kadar bi d&p den cok memnun kaldim birde kadikoydeki parfumcity den :)
Fiyatindan dolayi pek guven vermiyo bana ama kalicilik olarak en az dp kadar iyiydi.. tabi ben dp ye guveniyorum genellikle dp kullaniyorum

David den sui dreams denedim bugun merak ettigim bi kokuydu ama hatirladim sonradan kokuyu. Ama nerde kokladim hiic hatirlamiyorum haha.
Guzel bir koku.. vanilyali tatli.. ama agir bir kokuu. Casmir le kapisir bence. Yani bir sure sonra yumusak ve guzel oluyor ama yine de agir hatta 1 fis yeter bence veya benim burnum cok hassas. Hollandaya tasinirsam alicam orasi buz gibi oluyor agirligi pek belli olmaz

Çok kalıcı olmasa neyse, ama hiç kalıcı değil. Ben Lacoste Klasik almıştım çok güzel tertemiz bir kokudur normalde sevmeyen yoktur. İlk sıktığımda gerçekten çok güzel kokuyordu ama inan abartmıyorum sadece birkaç gün içinde iğrenç bir hal aldı. Demekki ucuz etin yahnisi bu kadar oluyormuş ancak. O yüzden asla ama asla tavsiye etmiyorum .

Bugun robertoyu deneme firstim oldu hicc begenmedim cok kotu bi koku ya gercekten cicek kokmak istersem miss gibi very irresistible alir kullanirim roberto cavalli gibi kokmak istemem sahsen

Bugun robertoyu deneme firstim oldu hicc begenmedim cok kotu bi koku ya gercekten cicek kokmak istersem miss gibi very irresistible alir kullanirim roberto cavalli gibi kokmak istemem sahsen
Aynen canım, ben de begenmemistim zaten söylemiştim sana da.
Ama ben dp den very irresistable denediğimde begenmemistim sadece alkol kokuyordu, heralde benim aldığımda sorun vardı.

Aynen canım, ben de begenmemistim zaten söylemiştim sana da.
Ama ben dp den very irresistable denediğimde begenmemistim sadece alkol kokuyordu.
Ben dp den alkol kokusu almiyorum inan ki orjinalini kullandim very nin ben sonra dp den alip kullandim orjinaliyle birebirdi ve gayet severek kullandim gercekten :) yanliz benim tek vazgecemedigim kokum e17 escada magnetism farkli kokularinida kullansam hic biri magnetismin yerini alamiyor Olympea bitince magnetism alcam ben

Ben bu günlerde magnetism kullanıyorum dp den. Ama ben kokuyu hiç alamıyorum, ilk sıkıştaki alkol kokusunu alıyorum sadece. Ben de mi sorun var anlayamadım .

Ben bu günlerde magnetism kullanıyorum dp den. Ama ben kokuyu hiç alamıyorum, ilk sıkıştaki alkol kokusunu alıyorum sadece. Ben de mi sorun var anlayamadım .
allah allah senin kullandığın dp şişesinin kapağı metal mi canım? hoş metal kapaklıda da ben alkol kokusu almadım hiç ve kullandığım zamanlarda çok kalıcıydı heryere herşeye sinen bi kokudur aslında.. yeni dp parfümleri sarı kapaklı edp olarak üretiliyo bende olympea var sarı kapaklı arkasında eau de parfüm yazıyor eskiden eau de toilette yazardı.. peki sen euphoria kullandınmı dp den oda çok kalıcıdır.. kaşe montumu kuru temizlemeye vermiştim yinede kokusu gitmemişti baya kalıcıdır euphoria da.. amberimsi egzotik bi kokudur genelde bunu böyle özel biyere giderken şık giyindiğim zamanlarda kullanmayı severim daha çok öyle zamanlara yakıştırıyorum çok dişi kadınsı ve şık ağır bir koku çünkü :)

Hayır canım metal değil, plastik sarı kapaklı. Aslinda hiç kokmuyor değil mesela hırkamı aksam üzerime aldığımda sabah sıktığım magnetism çok hafiften kokuyordu. Ama çok hafif belli belirsiz, bu yüzden yeni sıktığımda da etrafa pek yayıldığını zannetmiyorum.
Euphoria biliyorum canım, bu kokuyu pek sevmiyorum nedense.
DP de bildiğin başka en kalıcı kokular hangileri canım. Gerçi ben de oradan çok denedim ama nedense ya kalıcı olmuyordu ya da kalıcı olanları koku tarzı olarak ben begenmiyordum.
Ama chanel chance güzeldi ve kalıcıydı bence. Seneler önce kullanmıştım şimdi nasıl bilmiyorum ama, parfüm kokusu hiç sevmeyen annem bile çok güzel kokuyorsun diyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…