- 9 Eylül 2018
- 5.480
- 24.411
- 548
- Konu Sahibi mistikkedi
Aynen oylee ben boynerde begendiklerimin acigina bakiyorum benziyomu diye ona gore tercih yapiyorum.. roberto cavalli istisnaa tabii ama birisi bana dp deki orjinaliyle birebir dedi onun icin ilkkez once acigina bakicam bi parfumun :) belki denk gelirsem orjinalinede bakarim boyner de vardir heralde roberto cavalli :) prada candy nin orjinali hic kalici degil ama kokusuna cok begendim :) genelde orjinali kalici olmayan kokularin acigida kalici olmuyo maalesef. Ben belki kalici olmazsa prada candy ide eleyebilirim elimde de bitek roberto kalicak :) benim icin koku nekadar harika olursa olsun sıkınca kokmadiktan sonra neye yarar direk elerim o parfumuloulou yokmuş bugün gittim.
c22 aldım vişne kokusu. hmm r1 i bilmiyorum london u da bilmiyorum ama listemde o. denemek istiyorum. prada ben izmirde olan bi marka var ironic diye orda denemiştim hoşuma gitmişti.
ya kötü olan taraf şu ki maalesef her parfümün orjinalini koklayamıyorum ve açıktan almak isteyince benziyor mu benzemiyor mu bilmeden alıyoruz. belki de mesela prada candy alıp beğendik halbuki alakası yok. veya beğenmedik ıyy iğrenç dedik ama halbuki orjinali süper kokuyor. öyle bi karmaşa ve önyargı oluyor maalesef
Agir kokulari severim genelde kendini belli eden kokulari severim hafif silik kokulari hic sevmem Roberto cavalli yi asiri merak ediyorum olympea bitsin buyuk ihtimal roberto alicam kendime dp den