• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açık Parfümde En İyisi

Valla ben 4 mevsim kullanirdim :)))
Poudree nasil bir koku neye benziyor biraz tarif edebilirmisin rica etsem:oops:
Canım kusura bakma yeni yazabiliyorum, tabletim kendiliğinden kapanıp, açılmadı bir türlü, neysee
Bugün dp Magnetism sıktım bakalım soran olacak mı, zaten hava sıcaklığı da bariz düştü.
Poudree adı gibi pudralı bir koku, ama öyle Chloe Love gibi keskin çiçeksi bir pudra değil, ya da Noa gibi sabunsu pudra değil. Ben ayırt edilebilir herhangi bir baskın nota algılayamadım, yani belli bir çiçek ya da meyve vs kokusu hissetmedim. Hafif tatlı bir koku, eski makyaj malzemeleri pudra, allık, ruj gibi bir kokusu var. Tarif edebildim mi bilmiyorum bence denk gelirsen mutlaka denemelisin.

canım harikasın çok sağol bir tanesin :KK70: ay bir türlü açık parfüm listelerini internette bulamıyorum ve çekmek isteyince izin vermiyorlar hakları saklıymış telif hakkı oluyomuş peh
Valla canım ben bu resmi çok kolay çektim. Çekebilir miyim dedim, tabi ki dediler. Ben de şaşırdım hatta, izin vermezler diye düşünmüştüm ama öyle olmadı neyse ki. Ben de hemen resmi buraya yükledim liste elimizin altında bulunsun diye.

Canım kusura bakma yeni yazabiliyorum, tabletim kendiliğinden kapanıp, açılmadı bir türlü, neysee
Bugün dp Magnetism sıktım bakalım soran olacak mı, zaten hava sıcaklığı da bariz düştü.
Poudree adı gibi pudralı bir koku, ama öyle Chloe Love gibi keskin çiçeksi bir pudra değil, ya da Noa gibi sabunsu pudra değil. Ben ayırt edilebilir herhangi bir baskın nota algılayamadım, yani belli bir çiçek ya da meyve vs kokusu hissetmedim. Hafif tatlı bir koku, eski makyaj malzemeleri pudra, allık, ruj gibi bir kokusu var. Tarif edebildim mi bilmiyorum bence denk gelirsen mutlaka denemelisin.
Yaa cok severim makyaj malzemesi gibi kokan kokulari acigi yok degil mi bu kokunun ozaman orjinaline bakmam lazim mutlaka cok sagol canim :)

Valla canım ben bu resmi çok kolay çektim. Çekebilir miyim dedim, tabi ki dediler. Ben de şaşırdım hatta, izin vermezler diye düşünmüştüm ama öyle olmadı neyse ki. Ben de hemen resmi buraya yükledim liste elimizin altında bulunsun diye.
Sagol canim. Loulou yokmus maalesef, dp nin listesinde var ama gittigim yer yok dedi. Baska yere gitmem lazim. Izmirde yasiyorum ve resmen parfumculer garip garip yerlerde evime baya uzak yerlerde :/ ama davidden almak istediklerim de var mesela sui dreams i merak ediyorum. Elimde 20 tane parfum var ve hicbirini kullanasim gelmiyor :( hala yeni istiyorum

O zaman kesin beğenirsin, mutlaka dene canım. Açığı olduğunu sanmıyorum ama inşallah yakın zamanda yaparlar, zira orijinali çok pahalı :ıslık:
Canim bisey daha danismak istiyorum sana eski yorumlarinda gordum roberto cavalli hakkinda dp den bu parfume bakmak istiyorum nasil bir kokusu var acaba neye benziyor?

Sagol canim. Loulou yokmus maalesef, dp nin listesinde var ama gittigim yer yok dedi. Baska yere gitmem lazim. Izmirde yasiyorum ve resmen parfumculer garip garip yerlerde evime baya uzak yerlerde :/ ama davidden almak istediklerim de var mesela sui dreams i merak ediyorum. Elimde 20 tane parfum var ve hicbirini kullanasim gelmiyor :KK43: hala yeni istiyorum
İstediğin parfümü bulabilirsin inşallah.
Ben de aynen senin gibiyim canım, parfüm konusunda çok maymun iştahlıyım.

Canim bisey daha danismak istiyorum sana eski yorumlarinda gordum roberto cavalli hakkinda dp den bu parfume bakmak istiyorum nasil bir kokusu var acaba neye benziyor?
Canım ben bu parfümü deneyip beğenerek almıştım ama sadece bir kaç gün kullanabildim ne olduysa artık bilmiyorum bağenmeyip direk çöpe attım. Hatta iş yerindeki arkadaşlarım da hiç beğenmemişti. Ya ben çok abartılı fazlaca sıkıyordum ya da denediğim ile satın aldığım kokular arasında farklılık vardı. Koku olarak yorumlayabileceğim bir koku değil ne yazık ki, yani tam olarak nasıl ifade edebilirim bilmiyorum ama ağır kadınsı bir kokuydu, herkesin beğenebileceği tarzda değildi bence. Kusura bakma pek yorumlayamadım, sen istersen denk geldiğinde bi dene.

Canım ben bu parfümü deneyip beğenerek almıştım ama sadece bir kaç gün kullanabildim ne olduysa artık bilmiyorum bağenmeyip direk çöpe attım. Hatta iş yerindeki arkadaşlarım da hiç beğenmemişti. Ya ben çok abartılı fazlaca sıkıyordum ya da denediğim ile satın aldığım kokular arasında farklılık vardı. Koku olarak yorumlayabileceğim bir koku değil ne yazık ki, yani tam olarak nasıl ifade edebilirim bilmiyorum ama ağır kadınsı bir kokuydu, herkesin beğenebileceği tarzda değildi bence. Kusura bakma pek yorumlayamadım, sen istersen denk geldiğinde bi dene.
Tamam canim ben bakicam kokusuna mutlaka tesekkur ederim :)

Ben de açığını merak ediyorum aslında, ama dediğin yerden daha önce hiç parfüm almadım, nasıldır acaba? Sen oradan parfüm aldın mı?
Ben baya bi aldim. Ama maalesef birkac kez sikip atiyorum kenara. Ama kargo cok iyi, 24 saat icinde elinde. Yorumlara gore aliyorum ben de. Bazilari benziyor demis bazilari az bi farklilik var falan demis ama genelde begenmisler hatta orjinalinden daha fazla begenen bile oluyor bazen. Ben poudree almadim ama baska seyler aldim poison girl aldim mesela. Orjinali ile benziyordu. Ozellikle koku oturunca hafif hafif yayiliyor sekerli bi koku. Dp veya david kadar kaliteli oldugunu dusunmuyorum ama oralarda bulamayip asiri merak edilen koku varsa denenebilir. 14-16 tl arasi fiyatlari sonucta.

İstediğin parfümü bulabilirsin inşallah.
Ben de aynen senin gibiyim canım, parfüm konusunda çok maymun iştahlıyım.
Cok kotu bir sey. Hani boyle off nefisss mukemmel miss deyip bikmadan kullandigim koku yok. Birkac kez kullaniyorum sonra atiyorum, sirf bosa gitmesin diye zorla skiyorum. Acaba parfum bana gore degil mi? Orjinal denedim onlar da oyle. Acqua digio sikmistim kendime orjinal bi magazadan. Tum gun yok yok iyyy dedim begenmedim. Parfum kullanmasam yine icime oturuyor, miss gibi kokmak ve burnuma geldikce mutlu olayim diyorum ama bulamiyorum. 1-2 tane var oyle sevdigim ama 50 tane icinden 2 tane begenmek de baya koyuyor haha

Dp tercihimdir dp ye sorarim varsa bakarim kokusuna. Ama onceligim roberto cavalli ve prada candy dp de bunlar var ve mutlaka bakmam lazim :)
roberto cavalli- just cavalli koklamıştım yıllar önce, güzel vanilyalı çok şekerli olmayan hafif unisex bi kokuydu. beğendim ama kışlık bir koku bence ve vanilya kokusu baskın parfümleri çok sevemiyorum midemi bulandırıyor.
prada candy de denedim aylar önce, onu sevdim o da karamel ve şeker gibi kokuyordu :)
dp ye gidersen loulou sorar mısın acaba? benim yakınlarımda yok :( kırk yılda gidiyorum.

roberto cavalli- just cavalli koklamıştım yıllar önce, güzel vanilyalı çok şekerli olmayan hafif unisex bi kokuydu. beğendim ama kışlık bir koku bence ve vanilya kokusu baskın parfümleri çok sevemiyorum midemi bulandırıyor.
prada candy de denedim aylar önce, onu sevdim o da karamel ve şeker gibi kokuyordu :)
dp ye gidersen loulou sorar mısın acaba? benim yakınlarımda yok :KK43: kırk yılda gidiyorum.
Roberto cavallinin just cavallisini biliyorum benim dedigim roberto cavalli klasik sari sisede olani kodu R1 diye geciyo dp de biraz london tarzindaymis londonu cook severim onun vanilyali tatli haliymis ben vanilya kokusu baskin olan parfumlere bayilirim ♥️
Prada candy nin orjinal kokusu vanilya pudra kokuyodu boynerde denedim tam boyle allik pudra kokusuydu cok begenmistim orjinali cok kalici olmadi uctu hemen dp deki nasildir kalicimidir cok merak ediyorum prada candyi bargelloda denedim pazar gunu hiic begenmedim orjinalle alakasi yok ve cok rahatsiz edici bi kokuydu kalicida degildi ustelik.. orjinali cok soft rahatsiz etmeyen pudrali vanilyali kremsi muthis biseydi dp dekini de o yuzden cok merak ediyorum.. zaten prada yada roberto ikiside olmazsa benim degismez fix kokum e17 magnetism yaz kis kullaniyorum yine donerim eski kokuma suanda elimde olympea var benim bitmesini bekliyorum dp ye gitmek icin.. yakinimda bargello cok ama dp uzak bana ancak elimdeki biticek oyle gidicem :)) gidince bakarim lou lou varmi diye Hoppa

Cok kotu bir sey. Hani boyle off nefisss mukemmel miss deyip bikmadan kullandigim koku yok. Birkac kez kullaniyorum sonra atiyorum, sirf bosa gitmesin diye zorla skiyorum. Acaba parfum bana gore degil mi? Orjinal denedim onlar da oyle. Acqua digio sikmistim kendime orjinal bi magazadan. Tum gun yok yok iyyy dedim begenmedim. Parfum kullanmasam yine icime oturuyor, miss gibi kokmak ve burnuma geldikce mutlu olayim diyorum ama bulamiyorum. 1-2 tane var oyle sevdigim ama 50 tane icinden 2 tane begenmek de baya koyuyor haha
Seni çok iyi anlıyorum canım. Ben de senelerdir parfüm arayışındayım, iyice takıntı yaptım bide.

Roberto cavallinin just cavallisini biliyorum benim dedigim roberto cavalli klasik sari sisede olani kodu R1 diye geciyo dp de biraz london tarzindaymis londonu cook severim onun vanilyali tatli haliymis ben vanilya kokusu baskin olan parfumlere bayilirim ♥️
Prada candy nin orjinal kokusu vanilya pudra kokuyodu boynerde denedim tam boyle allik pudra kokusuydu cok begenmistim orjinali cok kalici olmadi uctu hemen dp deki nasildir kalicimidir cok merak ediyorum prada candyi bargelloda denedim pazar gunu hiic begenmedim orjinalle alakasi yok ve cok rahatsiz edici bi kokuydu kalicida degildi ustelik.. orjinali cok soft rahatsiz etmeyen pudrali vanilyali kremsi muthis biseydi dp dekini de o yuzden cok merak ediyorum.. zaten prada yada roberto ikiside olmazsa benim degismez fix kokum e17 magnetism yaz kis kullaniyorum yine donerim eski kokuma suanda elimde olympea var benim bitmesini bekliyorum dp ye gitmek icin.. yakinimda bargello cok ama dp uzak bana ancak elimdeki biticek oyle gidicem :)) gidince bakarim lou lou varmi diye Hoppa
loulou yokmuş bugün gittim.
c22 aldım vişne kokusu. hmm r1 i bilmiyorum london u da bilmiyorum ama listemde o. denemek istiyorum. prada ben izmirde olan bi marka var ironic diye orda denemiştim hoşuma gitmişti.
ya kötü olan taraf şu ki maalesef her parfümün orjinalini koklayamıyorum ve açıktan almak isteyince benziyor mu benzemiyor mu bilmeden alıyoruz. belki de mesela prada candy alıp beğendik halbuki alakası yok. veya beğenmedik ıyy iğrenç dedik ama halbuki orjinali süper kokuyor. öyle bi karmaşa ve önyargı oluyor maalesef :(

Back