- 9 Eylül 2018
- 5.480
- 24.411
- 548
- Konu Sahibi mistikkedi
Chanel chance da olympea tarzinda maskulen dir hafiften bunlar odunsu kokular o yuzden hafif maskulen oluyolar.. ben euphoria yi cok severim dp den kullandigim ilk parfumdu sonra cok sevdigim birisi sayesinde magnetismi kesfettim bence mutlaka kullanmalisin tam senin tarzin dedi denedigim de begendim ve cook uzun zamanda sıkılmadan kullandım magnetismi.. en son iste olympea yeni geldi denemek istermisiniz dediler onu denedim degisik geldi farkli guzel diye begendim aldim.. suanda elimde olympea var buda cok kalici odaya gelmeden kokusu geliyo benim elimdekide plastik sari kapaklisi.. yani aslinda severek kullandiklarim dedigim gibi magnetism, euphoria, very irresistible simdide olympea bunlari kullandim onun icin yorum yapabilirim birde kokusuna baktiklarim var kullanmadim hic..Hayır canım metal değil, plastik sarı kapaklı. Aslinda hiç kokmuyor değil mesela hırkamı aksam üzerime aldığımda sabah sıktığım magnetism çok hafiften kokuyordu. Ama çok hafif belli belirsiz, bu yüzden yeni sıktığımda da etrafa pek yayıldığını zannetmiyorum.
Euphoria biliyorum canım, bu kokuyu pek sevmiyorum nedense.
DP de bildiğin başka en kalıcı kokular hangileri canım. Gerçi ben de oradan çok denedim ama nedense ya kalıcı olmuyordu ya da kalıcı olanları koku tarzı olarak ben begenmiyordum.
Ama chanel chance güzeldi ve kalıcıydı bence. Seneler önce kullanmıştım şimdi nasıl bilmiyorum ama, parfüm kokusu hiç sevmeyen annem bile çok güzel kokuyorsun diyordu.
R10 ralph lauren ralph genc kiz kokusu
T2 tommy girl arkadasimin kokusu onda kokluyorum onu getiriyo aklima cok sever :)
C26 212 sexy gorumcem kullanir asiri kalici buda o gelmeden kokusu gelir.. ben sevmem orasi ayri..
V1 flowerbomb inanilmaz kaliciydi elimi yikadim okadar ertesi gun bile kokusu geliyodu.
P8 prada candye de baktim bugun kokusu orjinaliyle birebir orjinali kalmamisti hemen ucmustu dp deki baya kalici olmus ama agir bi koku oldugundan sanki uzun sure koklarsam bas agrisina neden olur gibi hissetttim tipki hypnotic poisonda hissettigim gibi cok sevsemde bas agirisi yapicak gibi geldi bana.. poison girl yokmus dp de uretilmedi dedi belki seneye gelir.. o cok daha soft bi koku en azindan hypnotige gore..
Bide B17 burberry london cok kalici kadifemsi hanimeli yasemin kokusu cok kalici olmustu tenimde ama pek tarzim degil sevmedim cok fazla ciceksi kokuyu sevmiyorum ben.. very irresistible mesela tatli cicek kremsi bi koku onu cok severim cicek kokusu olarak..
Birde envey me yi denemistim kokusunu begenmistim buda cok sirin genc kiz kokusu gibi hos ciceksi bi koku.. orta kalicilikta bi koku buna bakmasanda olur :)
Benimkiler bukadar kullandiklarim belli kokusuna baktiklarimsa bunlar..