• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açık Parfümde En İyisi

Allah Allah o zaman benim aldığımda bir sıkıntı vardı kesin.
Kalicilik da kisiden kisiye degisiyor aslinda cunku senle okadar parfumlerden bahsettik bende cookk kalici olanlar sende hic kalici olmadigini soyledin sende suana kadar kalici olan bir parfum oldumu?

Kalicilik da kisiden kisiye degisiyor aslinda cunku senle okadar parfumlerden bahsettik bende cookk kalici olanlar sende hic kalici olmadigini soyledin sende suana kadar kalici olan bir parfum oldumu?
Ama ben tenime açık parfüm sıkmıyorum asla. Bir de ondaki asıl sıkıntı kokunun değişmesiydi.
DP chanel chance kalıcı olmuştu mesela. Oriflame amber elixir de fena değil. Burberry body intense pek yayılmasa bile kalıcı.
Kullandığım parfümler bana kalıcı gelmese de annem kiyafetlerimin yıkadıktan sonra bile koktugunu söylüyor aslında. Ama ben gerçekten almıyorum.

Ama ben tenime açık parfüm sıkmıyorum asla. Bir de ondaki asıl sıkıntı kokunun değişmesiydi.
DP chanel chance kalıcı olmuştu mesela. Oriflame amber elixir de fena değil. Burberry body intense pek yayılmasa bile kalıcı.
Kullandığım parfümler bana kalıcı gelmese de annem kiyafetlerimin yıkadıktan sonra bile koktugunu söylüyor aslında. Ama ben gerçekten almıyorum.
Ozaman burnun alisiyor kokuya sana da kalici degilmis gibi geliyor demekki ben loristen bitek lacoste klasik aldim bi tanidigim kullaniyodu cok guzel bi koku aliyodum ondan adini sordum lacoste dedi loristen aliyomus kodunu vermisti kendime alip kullanmistim baya oluyo ama ben kullanali bu senenin baslarinda kullandim bitirdim bi sorunda yasamadim ssadece bidaha alip kullanmayi gerek duymadim yayilmasada kiyafetlerde kaliyodu kokusu daha cok sana sarilan aliyo kokuyu bende parfumun yayilmasini isterim bunuda suana kadar bi magnetism de bide olympea da yasadim baya yayiliyo ve cok kalicilar magnetism daha guzel benim icin tabi orasi ayri :)))
Bende hic kalici olmayan kokular chloe signature orjinal kullandim hic kalici degil kokmuyo bile burberry body 30 ml kullandim buda hic kalici degil kokmadi bile bu ikisine verdigim paraya acimistim resmen..

Ozaman burnun alisiyor kokuya sana da kalici degilmis gibi geliyor demekki ben loristen bitek lacoste klasik aldim bi tanidigim kullaniyodu cok guzel bi koku aliyodum ondan adini sordum lacoste dedi loristen aliyomus kodunu vermisti kendime alip kullanmistim baya oluyo ama ben kullanali bu senenin baslarinda kullandim bitirdim bi sorunda yasamadim ssadece bidaha alip kullanmayi gerek duymadim yayilmasada kiyafetlerde kaliyodu kokusu daha cok sana sarilan aliyo kokuyu bende parfumun yayilmasini isterim bunuda suana kadar bi magnetism de bide olympea da yasadim baya yayiliyo ve cok kalicilar magnetism daha guzel benim icin tabi orasi ayri :)))
Bende hic kalici olmayan kokular chloe signature orjinal kullandim hic kalici degil kokmuyo bile burberry body 30 ml kullandim buda hic kalici degil kokmadi bile bu ikisine verdigim paraya acimistim resmen..
Evet burun alışıyor elbet ama burnumu kıyafete yapıştırırsam ancak kokuyor. Yani etrafa hiç yayılmıyor, ya da ilk sıkıldığı anda kısa süreliğine koku yayılımı oluyor. Bu da bana yeterli gelmiyor. Bir de şu açık parfümlerdeki alkol olayı benim kokuyu almamı engelliyor resmen.

Evet burun alışıyor elbet ama burnumu kıyafete yapıştırırsam ancak kokuyor. Yani etrafa hiç yayılmıyor, ya da ilk sıkıldığı anda kısa süreliğine koku yayılımı oluyor. Bu da bana yeterli gelmiyor. Bir de şu açık parfümlerdeki alkol olayı benim kokuyu almamı engelliyor resmen.
Alla ben inan alkol kokusu almiyorum acik parfumlerden cok memnunum orjinalde kullandim birde chloe love i orjinal kullandim 30 ml almistim onuda dp den denedigimde birebir ayniydi verdigim paraya acimistim sonra emotion love cikti tipatip aynisi derken parfumden sogudum :D benzeri kolay yapiliyomus belli ki diye ama yinede cok guzel bi kokuydu ciceksi kokulari hic sevmem normalde ama bu parfumdeki o pudramsi bebeksi koku cok guzeldi cok begenmistim acikcasi :) benim icin ikinci sevdgim cicek kokusu chloe love ilki very irresistible o favorim herdaim ♥️ Vazgecemedigim koku ise magnetism her seferindede soluyorum bunu tobe tobee :KK48:

Alla ben inan alkol kokusu almiyorum acik parfumlerden cok memnunum orjinalde kullandim birde chloe love i orjinal kullandim 30 ml almistim onuda dp den denedigimde birebir ayniydi verdigim paraya acimistim sonra emotion love cikti tipatip aynisi derken parfumden sogudum :KK70: benzeri kolay yapiliyomus belli ki diye ama yinede cok guzel bi kokuydu ciceksi kokulari hic sevmem normalde ama bu parfumdeki o pudramsi bebeksi koku cok guzeldi cok begenmistim acikcasi :) benim icin ikinci sevdgim cicek kokusu chloe love ilki very irresistible o favorim herdaim ♥️ Vazgecemedigim koku ise magnetism her seferindede soluyorum bunu tobe tobee :KK48:
Dp den hep alkol kokusu alıyorum, bu beni çok rahatsız ediyor. En baştaki o yoğun alkol kokusu burnumu uyuşturuyor bence sonrasındaki kokuyu da alamıyorum galiba.
David Walker alkol kokmuyordu mesela, ama bence o da pek kalıcı değil sanki.

Dp den hep alkol kokusu alıyorum, bu beni çok rahatsız ediyor. En baştaki o yoğun alkol kokusu burnumu uyuşturuyor bence sonrasındaki kokuyu da alamıyorum galiba.
David Walker alkol kokmuyordu mesela, ama bence o da pek kalıcı değil sanki.
David walker bilmiyorum hic gormedim cok duydum ama yok benim yakinlarimda hicbiyerde de gormedim zaten bisey diyemiyorum o yuzden ama dp disinda bicok acik parfum denedim en orjinale yakin temiz olani kesinlikle dp digerleri kolonyamsi bi tuhaf kokuyor ve orjinalleriyle alakasiz oluyor ozellikle bargello orjinaliyle alakasi yok kokularinin.. zaten hicbiri yokken dp vardi eskiden beridirde dp yi bilirim ben bana gore en iyisidir acik parfumde♥️

Back