Açık Parfümde En İyisi

Chanel chance da olympea tarzinda maskulen dir hafiften bunlar odunsu kokular o yuzden hafif maskulen oluyolar.. ben euphoria yi cok severim dp den kullandigim ilk parfumdu sonra cok sevdigim birisi sayesinde magnetismi kesfettim bence mutlaka kullanmalisin tam senin tarzin dedi denedigim de begendim ve cook uzun zamanda sıkılmadan kullandım magnetismi.. en son iste olympea yeni geldi denemek istermisiniz dediler onu denedim degisik geldi farkli guzel diye begendim aldim.. suanda elimde olympea var buda cok kalici odaya gelmeden kokusu geliyo benim elimdekide plastik sari kapaklisi.. yani aslinda severek kullandiklarim dedigim gibi magnetism, euphoria, very irresistible simdide olympea bunlari kullandim onun icin yorum yapabilirim birde kokusuna baktiklarim var kullanmadim hic..
R10 ralph lauren ralph genc kiz kokusu
T2 tommy girl arkadasimin kokusu onda kokluyorum onu getiriyo aklima cok sever :)
C26 212 sexy gorumcem kullanir asiri kalici buda o gelmeden kokusu gelir.. ben sevmem orasi ayri..
V1 flowerbomb inanilmaz kaliciydi elimi yikadim okadar ertesi gun bile kokusu geliyodu.
P8 prada candye de baktim bugun kokusu orjinaliyle birebir orjinali kalmamisti hemen ucmustu dp deki baya kalici olmus ama agir bi koku oldugundan sanki uzun sure koklarsam bas agrisina neden olur gibi hissetttim tipki hypnotic poisonda hissettigim gibi cok sevsemde bas agirisi yapicak gibi geldi bana.. poison girl yokmus dp de uretilmedi dedi belki seneye gelir.. o cok daha soft bi koku en azindan hypnotige gore..
Bide B17 burberry london cok kalici kadifemsi hanimeli yasemin kokusu cok kalici olmustu tenimde ama pek tarzim degil sevmedim cok fazla ciceksi kokuyu sevmiyorum ben.. very irresistible mesela tatli cicek kremsi bi koku onu cok severim cicek kokusu olarak..
Birde envey me yi denemistim kokusunu begenmistim buda cok sirin genc kiz kokusu gibi hos ciceksi bi koku.. orta kalicilikta bi koku buna bakmasanda olur :)

Benimkiler bukadar kullandiklarim belli kokusuna baktiklarimsa bunlar..

Teşekkür ederim canım uzun cevap için. Chance'ı Olympea ya göre daha çok beğeniyorum ben, Olympea kadar maskülen gelmiyor bana. Diğer yazdıklarının bir kısmını biliyorum. Ama galiba parfüm konusunda çok maymun iştahlıyım.

Nedemek canim :) banada tam tersi chance daha maskulen geliyo genelde chanelin butun parfumleri maskulen geliyor bana matmazel olsun allure olsun birde cok sentetik kokuyor burnumu yoruyor bitek coco chanel kadinsi geliyo oda cok asiri agir basimi agritir diye hic yanasmadim chanelde iclerinde en hafifi chance zaten olympea chance’a gore daha soft pudrali kokuyor bana gore :)

Ya canım sen Olympea yı böyle anlatinca gidip direk alasım geldi. Acaba dp mi öyle, çünkü orjinalini denediğimde ciddi maskulen bir koku hissettim. Orjinal Olympea kesinlikle Chance kadar güzel değildi. Bu arada evet Chaneller bana da çok sentetik geliyor, hele ki Matmazeli hiç ama hiç beğenmedim. Üstelik orijinal denedim, deterjan gibi kokuyordu. Sevenlerine saygım sonsuz ama hiç benlik değil.

Olympea orjinalde denedim ben dp ile ayni orjinalide chance kadar maskulen degil canim. Herkesin koku algisi bir olmuyor belli ki.. cunku benim agir dedigim parfumu sen hafif bulabilirsin benim hafif dedigimide sen agir bulabilirsin.. chanel parfumleri cok maskulen hatta matmazel daha kadinsi derler dimii hic unutmam bi arkadasim bu parfum icin matmazele kadin kokusu diyenin aklina sasarim demisti
Esim de mesela heryerde reklamini gorurduk parfumun zamaninda o reklama ihtisama kanip illaki kokuyu deneme merakim uyandi haliyle orjinal denemistim kagida ayri sıkmıstım tenime ayrı esim demisti ki benim kullndigim parfumlerden bi farki yok bunun erkek parfumu gibi dedi :))) chance ida denedigimde ee once den denedigimiz matmazelle ayni buu dedi cok benziyolar ya birbirlerine bi gulesim gelmisti :)) olympea kesinlikle chance’a gore daha soft pudramsi ciceksi bi koku :)
Ama tabii olympea yi begendi cok guzel kokuyo dedi fakat benim 212 vip’ ye benziyor biraz dedi :)) Odunsu ya olympea iste hafif maskulen kokuyor ilk basta sonrasinda gidiyor o maskulenlik ama yinede benim magnetismin yerini tutmuyoo

Aynen canım herkesin koku algısı farklı gerçekten. Senin bu yorumların için Olympea yı bir daha deneyeceğim. Hatta bu kadar güzel yorumların üzerine denemeden direk alınır bile dp den.
Bence Bingomatik bile Matmazel den daha güzel kokuyor .

Bencedee :)))

bargello siparişlerim geldii :) parfümevinden aldıklarım da geldii 9 tane daha parfüm eklendi dolabıma!! off paracıklarım gitti yaa

bargellodan hypnotic poison, berry kiss, ange ou demon ve nina ricci nina aldımm
parfümevinden poudree, lou lou, rose the one, gloria ve naomi campbell cat deluxe at night aldımm.

bargellodaki 4 parfümü bugün kıyafetimin değişik yerlerine sıktım vee hypnotic in kokusu buram buram geliyorr <3

hynotic poison- açığı en iyi bargelloda yapılmış diye okuyunca almak istedim ve durdukça çok hoş olduu orjinalini bilmiyorumm ama sokakta çok fazla aldığım için kokuyu artık az çok nasıl koktuğunu biliyorum. resmen yaklaşık 8 sene önce lisede açığını almıştım. kullanamadım ağırdı arkadaşa verdim ama kokusunu asla unutamadım ve ondan sonra şimdi aldımm kışın bol bol sıkıcam :) bu arada baharatlı , tütsülü, tatlı unisex bi koku ama kadınlara yakıştırıyorum.

victoria secret berry kiss - orjinalini bilmiyorum. adındaki gibi meyveli tatlı bir koku. bir özelliği yok ve kadınsı da değil ama ben meyve kokularını seviyorum hafif oluyor ve yaşım 24. yazın günlük olarak kullanmak için aldım. bence gençlere uygun bir koku. pek kalıcı değil o yüzden bol bol sıkın ve yenileyinn :)

ange ou demon - bunu da hiç denemeden kör alış yaptım. ismini çok duydum ve içerik olarak notaları da hoşuma gitti ve aldımm. oryantal ve tatlı bir koku gibi geldi. ilk koklayışta pek yorum yapamıyorum üzerime sıkıp 1 günü geçirmem gerekiyor o kokuyla.

nina ricci nina - bunu da lisede almıştım açığını ve o günden beri yine unutamadım kokusunu, özledim ve aldım. bu da meyveli bir koku. yeşil elma ve çiçeksi bir koku. şampuan gibi kokuyorr. :) yazlık ve gençlere uygun bir koku.

poudree - ününü çok duydumm ve pudralı kokuları ben de seviyorum.. açığı olmadığı için parfümevinden aldım. sonucu beğendim açıkçası. orjinali yine bilmiyorum ama bu çok hoşş kremsi pudralı ve çiçeksi notaların karışımı.. bence 4 mevsim kullanılır.

cacharel lou lou - bununla babam dp den jadore yerine bunu alınca tanışmıştım, yıllar önce. tabi jadore u annem için aldığı için ve şişe 100cc olduğu için biz kokladıktan sonra geri değişime götürdü. geçen gittim sormaya, kalkmış lou lou. ben de yine bu siteden söyledim. bekledikten sonra gerçekten de o dp de kokladığım kokuya benzedi. yumuşak ve kremsi ama aynı zamanda ağır bi koku. ben arko kremin kokusuna aşırı benzettim. insanlar orta yaş ve üstü demiş ama, ben kışın buz gibi havalarda birkaç fıs kullanmayı düşünüyorumm <3

rose the one - orjinal the one annemde var tatlı bir koku ve beğeniyorum. ama bu, the one a hiç benzemiyor en azından ben benzetemedim. the one daki tatlılık gitmiş yerine gül ve diğer çiçekler konmuş. hafif, çiçeksi, ama yine de çok az tatlılık olan fresh bir koku. ben sevdimm yazın kullanılır ve genç yaşlı herkese gider bence.

gloria - orjinali bilmiyorumm ama dp den yine yıllar önce almıştım övgülere dayanamayarak orjinali zaten üretilmiyormuş. pek kullanamamıştım ağır ve tatlı bir koku. ama dayanamadım yine aldım çünkü o baya eskiydi ve sararmıştı rengi. durdukça yine ona benzedi. gerçekten hoş bir koku. bence kışa uygun, bademsi, ballı, tatlı , meyveli bir koku bana göre.

naomi campbell cat deluxe at night - bunun orjinalini lisede kullanmıştım. ve çok sevmiştim. tam o yaşlara uygun, meyveli tatlı bir koku.. açığını parfumevinde gorunce dayanamadım aldımm tabi ki. ama sonuç hüsrann o meyveli fresh kokudan eser yoktu en azından açılışı iğrençti. bildiğiniz plastik gibi kokuyordu. arkadan arkadan o tanıdık koku gelse de iğrenç plastik kokusu gitmedi. çook üzüldüm. ama yapacak bir şey yok. attım bi kenara ya çöpe gider ya da tuvalet parfümü olur

Canim bende d& p den lancome miracle aldim kokusu gayet guzel. Hypnotic poison deosunu aldim kokusu rakiya benziyor bir ben mi begenmedimhipnotic poisonu. Eyfelden lacoste klasik aldim orjinalinin kokusunu bilmiyorum ama kalici ve guzel. Sexy 212 dp de baktim pek kokuyu begenmedim.

Hypnotic poison u severim dp deosundan denemedim parfumunu severim ama basagirisi yaptigi icin kullanamiyorum.. lancome miracle in kokusunu bilmiyorum hic bakmadim nasi bi kokusu var bunun hypnoseu biliyorum ama miracle yi bilmiyorum cicek kokusuysa pek sevmem ama.. lacoste klasik cok guzeldir cok severim miss gibi krem pudra kokar etkileyici bi kokusu var eyfeli bilmiyorum loris ve dp den kullandim en kalici olani loristeydi bu kokunun.. 212 sexy dp dekiyle orjinali birebir yani dedigim gibi gorumcem kullaniyor fena degil ama bu kokuda beni rahatsiz eden bisey var cozemedigim pek isinamiyorum bu parfume ben..

Loriste bahsettiginiz hangi parfum kokusu canim

Benim aldigimda hic sorun olmadi dp ninki kokmuyodu lorisinki cok kalici olmustu bargellodanda denedim ama kalicilik olarak zayifti bargello bu kokuyu en kalici loriste buldum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…