Simdi tabi sizin durum benim icin yeni bir bilgi deryasi..5.gune gelen 7 embriyodan aksama kadar biyopsi alinacak hale gelen sayisi 4 adet olacak ongorulen.bunlardan ngs icin alsinlar ornek ve genetige gondersinler.yarin 6.gune gitmesi beklenmesi sans faktorunu arttiran bir durum ise onlari da kullanmak mantikli. Eger ki 6.gun embriyosundan da biyopsi alinabiliyorsa onlardan da alinip gonderilebilirse onlar da gitsin.boylece ngs ye giden embriyo sayiniz 4-6 arasinda olacaktir.
Hic uzulmeyin nolur aglamayin.bence guzel haber.5.gune gidebilmisler ve biyopsi alinacak durumdalar.ngs den de olumlu sonuc gelsin.
Supersiniz valla nasil akliniza geldi:) acibadem embriyoglarina gore mahsur yok. 3.gun embriyolarin donmus haline basari orani daha yuksek olarak belirtiliyor. Maliyet acisindan 3.gun olanlarin cozme maliyeti ekstra cikacagi icin mu?
Siz moralinizi bozmayin.sizin embriyolar guzel haber verecek size.
Çok teşekkür ederim inşallah moral verdin sağol
valla ben aslında herşey olacağına varır diye düşünen biriyim, niye böyle bozuldu asabım anlamadım Bir de kuafördeyim, saçımda boya salya sümük içeri dışarı konuş-gel helak oldum
Eşimle konuştum aynen sizin söylediğiniz gibi devam etmeye karar verdik. Bakalım artık hayırlısı
Çözme değil biyopsi maliyeti dedi Akın bey, yani benim anladığım;
her opu sonucu embriyolar 5. Güne bekletilip biyopsi alınmadan dondurulursa ekstra bir maliyet yok ama 3.güne göre çözülürken fire verme ihtimali yükseliyor,
5. güne bekletip biyopsi alınarak dondurulursa her opu için bir biyopsi ödemesi alınacağı için ekstra bir maliyet oluşuyor.
Bu ikisinden hangisini yapıyormuş diğer merkez? Her seferinde 5. Gün embriyolarını biyopsi aldıktan sonra mı donduruyorlarmış yoksa her seferinde 5. Gün biyopsi almadan dondurup en son hepsini çözdürüp bir kerede mi biyopsi alıyorlar?
Bu kadar merak ettim bu konuyu herhalde bana da yapılacak malum oldu bana