Spermlerin için mikroçip yöntemi var onu öneriyorlar Eşinizin sorunu yoksa testlerde bence ona da gerek yok..senin yaşındayken başlamadım ben ama artıların çok..naçizane önerim bülent beye bi görün tedavini ilaçlarını takip etsin bi doktora daha görünmende fayda var.için rahat etsin sonra bak yoluna.çok ii anlıyorum heray hayal kırıklığı ama zamanı vardır inan..çok yıpratma kendini lütfen burda önemli olan strese girme beslenmene dikkat et spor yap vs..Yok gayet açıklayıcı anlatmışsın canım. Hsg çektireli 2 ay oluyor daha sadrce süt hormonum 30 onu da düşürmek için yaklaşık bir aydır dostinex kullanıyorum. Daha öncede artmıştı ama hemen düştü. Doktor düzenli kullanalım engel olmasın önümüzde diye söyledi. Peki spermin en kalitelileri kullanılsın diye bir işlem yapılıyormuş buna ek bir ücret mi ödeniyor? 30 yaşın altına%60 deniliyor tutma olasılığı gayet yüksek bir oran geldi gözüme. Kendiliğinden olur diyorum belki zamanı var ama her ay daha çok yıpranıyorum diye en azından hızlandırmak adına böyle bişey olsa diye düşünüyorum artık. Doktorumda öyle diyor çok yıprandın hep bir umutla her ay test yapıyoruz sorun yok ama olmuyor. İlk gebeliğime oysaki evlendim 2. Ay hamile olduğumu öğrenmiştim