Yeni bir deneme icin basarilar.umarim sonuclar olumlu gelisir.ben tup bebek islemine baslarken 3 doktorla gorusmustum.bulent urman,mustafa bahceci ve bulent tiras. Bulent urman tup bebek icin basari orani cok vermemisti, biraz da kendisinden elektrik alamadim:) Bahceci ve bulent tiras ikisi de havuz uygulamasindan bahsetmisti.teoride ayni sekilde protokoldu anladigim kadariyla sadece tedavi suresince verilen ilac farkli olabilir. Doktor zaten hep ayni onemli olan lab ve embriyolog bence.acibadem maslak da bu konuda guvenilir olarak dusunuyorm ama bahceci de bence bu konuda iyi.
Rakamlar 9000 tl olarak heralde cok emin degilim ilk deneme icin ama havuz yapilacaksa o zaman ikinci ve ucuncu de daha indirimli oluyor,ilac ucretlerine gelince tedavinizin suresi ile alakali,tabi bir de ilaclari aldiginiz eczane ile ..ilac maliyeti sanirim2000-3000 olacaktir. Buletn hoca her hastaya kullandiriyor mu bilmiyorim ama humotrope veriyor,o da rakamlari baya etkiliyor.guncel fiyat bilgisi cok bilmiyorum.ama bu civarlardadir diye dusunuyorum.
Cikacaginiz yeni yolda umarim kalbinizden gecen her sey gercek olur...
Tabi bir de isin genetik kismi var,henuz o asmaaya gelmedigim icin bi yorum yapamiyorum:)
Ayrica microcip olarak 1500 tl aliniyordu ki hala guncel mi bilmiyorum,microcip olarak belirtilen en ideal spermin secilip yumurtayla dollendirilmesi olarak belirtilmisti.