Herşey dört dörtlük gözükse bile bütün doktorlar maksimum %60 garanti verebiliyorlar maalesef. Hangi merkeze giderseniz gidin durum aynı. Beklenen ilgiyi göremiyorsunuz. İlk başlarda ben de çok kafama takıyordum. Neden açıklama yapmıyorlar. Neden aramıyorlar. Bu kadar ilgisizlik olur mu diye.. Artık hiç takılmıyorum ve gerçekten tedaviyede olumlu etkisi olduğunu hissediyorum takmamamın. Yoksa kendimizi strese sokup yumurtalara da zarar veriyoruz. Ne zaman boşvermeye başladım sayı arttı resmenYaaa çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.. takdiri ilahi elbette ama çok ümitli konuştukları için olacak diye düşündüm öyle şartladım kendimi olmayınca yıkıldım resmen bu sefer de olmazsa korkusu başladı dondurulmuş embriyolar olmasaydı ben kesinlikle başka merkezde sıfırdan başlardım hala birazcık imkanım varsa tabi. Allah hepimizin yardımcısı olsun sizinde en kısa en hayırlı zamanda bebeğinize kavuşmanızı diliyorum sağolun tekrardan
O yüzden nereye giderseniz gidin sadece kendinizi düşünün. En büyük düşmanımız sinir stres
Hepimizin bir gün güzel haberler vermesi dileğiyle...