Bende geçen pazartesi başladım tedaviye. 225 doz gonalf alıyorum. Yarın tekrar gidicem. Bu ay 6 tane folikül gözüktü. Ama düşük doz olduğu için tedavi hoca zaten 3 taneyi hedefledi. Şuanda 16.5 mm lik 1 tane aday var. Diğerleri 12mm 11mm 10.5 ve 8 mm gibi ilerledi. Bugün kü durum gonalf ve cetrotide devam. Benim rahim filmim yenilenince histereskopi olabilir demişti hoca kavite bozukluğundan. Şuan görünen plan 1 tane oluşursa emnriyoyı dondurup histeroskopi somraki ay transfer. Donmuşla şansımız artar hem dedi . Ben bilemiyorum. Keyfim az 1 tanecik var elimde
Moralini bozma pozitif olmaya çalış bir arkadaşım da aynı merkezde senin gibi ilerliyordu. 1 taneyle başladı, diğerlerinde pek umut yoktu ama son günlerde o küçük olanlar da atağa kalkmış olacak ki onlar da toplanıp 5 tane yumurtası döllendi. Senin de inşallah en az 2-3 tane embriyon dondurulur ama yine de unutmamak lazım ki bize lazım olan 1 tane
Memorial’da herkese mi düşük doz veriliyor? Yoksa sana özel bir durum muydu bir fikrin var mı?
Ben de şimdi nereye gitsem diye bakınıyorum ama zaten ngs’de başarılı değiliz, bir de az yumurtam toplanırsa şansım azalır mı acaba diyorum, başka bir forumda da bir arkadaşa önceki çok ilaç yüklenen tedavisiyle ilgili Memorial’da demişler ki “bu kadar çok ilaçla tabi embriyolar sağlıksız gelir”. Çok ilaç etkiliyor mu oluşacak embriyoların genetiğini ya da kalitesini anlayamadım. Öyle ise az ilaçla daha sağlıklı embriyolar olacaklarsa az olsun bizim olsun.
Epikriz alma meselesini nasıl halletmiştin sen? Önceden hazırlatıyor musun yoksa gidip isteyince hemen veriyorlar mı?