Merhabalar.. eşlerle ilgili şeylere güldüm bayaaa zira bizde de durumlar hemen hemen aynı.benim sperm testi yaptırtmam 2 yılımı almıştı
gerisini siz düşünün☺☺
Bendeki son durumlar şöyle bugün çatlatma iğnelerini olucam salı günü toplama var.yumurta durumları iyi hemen hemen 10-12
Toplanır dediler tabi kaçtanesi döllendi 5 e gelir bakıcaz.
NGs ile ilgili benim de kafam çok karışık. En son bi hemşireyle konustum ngs konusunda kararsız oldugumu söyledim.dedim yaptırmadan 2-2 koysak sonuçta 2 tranferin parasını verdik. Yaptırınca fark ne dedim. 1-genetiği kötüyse tutmayabilir 2-genetiği bozuksa düşük yapabilirsiniz ya da 3.ay da anormallik testi mi ne varmış adını bilmiyorum şimdi eğer öyle olursa almak zorunda kalırız dedi 3-zaman kaybı.
Açıkçası 2.seçeneğin olacagını sanmıyorum ama kafam çok karışık.tutacaksa öyle ya da böyle tutuyor sonuçta.eşimde genetik yapalım dedi.bende iyi dedim.. bi kararı da o veriversin
Biraz sancım var.geçen sefer çok zor toparlamıştım şimdi de öyle olacak diye endişeliyim ama yapacak bişey yok.. olacak iş olacak..
Sonrasını sordum hemşireye.. rahim filmi isteyeceklermiş eğer tranfere engel bi durum varsa ameliyat vs sonra da 6 hafta rahimi hazırlayacaklarmış..çok uzun geldi bana süre tabi ama vardır bi bildikleri..
Dediğim gibi bu sefer çok düşünmemeye sallamamaya çalışıyorum. Teslim oldum bakalım..
Biraz uzun oldu ama ben 3.gün embriyolarının da umut vadedenlerinin dondurulmasını isticem.bence öngörebilirler bunu diye düşünüyorum. Hemen gözden çıkarmasınlar diye bi küçük gözdağı
İşte böyle benden..