Hu huuu ne var ne yok nasılsınız?
Benim koca kişisi ürologa gitti sonunda
birkaç ilaç vermiş, bir tanesini inisiyatif kullanarak eledi
ama kullanmaya başladı diğerlerini. Klomen vermişler kadın ilacı bu almam diye tutturdu ama sonra ikna oldu. Ki ben de şaşırdım önce ama erkeklere de verilebiliyormuş.
Karyotip tayini için kan da verdi gitmişken, kaç para tuttu dedim, hepsi birlikte 800-900 falan dedi, huylandım
Madem öyle ben de orada yaptırayım diyip ertesi gün gittim ki benim testler 4000 tl
biraz kurcalayınca çıktı ki eşimin testini sisteme yanlış girmişler, kromozom analizi diye, hemmen müdahale ettim tabiki
iptal edin dedim, dış lab.da yaptırdıkları ve işleme alındığı için edemeyiz dediler, dedim bu benim problemim değil
Farkını verin karyotip yapalım dediler, dedim vermem burası pahalı!
Neyse iptal için gerekli prosedürü yaptım dilekçe imza vs geldim eve, telefon geldi “fark almadan karyotip’e çevirelim eşiniz gelsin 2 tüp daha kan versin”! 2.400 liralık test geldi bize 490 tl ye
gerçi şüpheliyim bir iş döner mi eksik gedik yaparlar mı diye ama bakalım artık tamam dedik. Şimdi eşimle dalga geçiyorum iş hayatını bırakmamalıydım yarım saatte 2.000 tl kazanabilen biriyim
Koç üniversitesi hastanesini duyuyorum hep makulmüş fiyatlar oraya mı gitsem nereye gitsem araştırmadayım şu anda karyotip ve diğer gen mutasyonu testleri için..
Üşenirsem eşimin gittiği hastaneye gidicem nasılsa 2000 lira kardayız orada
Sizde ne var ne yok?