- 26 Şubat 2019
- 301
- 168
- 53
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim durum 1.5 sene onceki sperm testinde sayi iyi, ileri hareketli fena degil,morfoloji 2.bu degerlere gore ekstra test istemedi hoca .ama son opuda elde sifir olunca sperm testi yenilensin dedi ama bence en basinda dna hasar ve sperm fish testi yapilmasi uygun olur ama benim koca sadece sperm testini yenilerim dedi onu da ne 2-3 hafta sonra yenilermis.Ama neden başta bakmiyorlar gerekenlere olumsuz opuyu beklemek ne kadar doğru maddi manevi neden yıpratiyorlar
Bizim durum 1.5 sene onceki sperm testinde sayi iyi, ileri hareketli fena degil,morfoloji 2.bu degerlere gore ekstra test istemedi hoca .ama son opuda elde sifir olunca sperm testi yenilensin dedi ama bence en basinda dna hasar ve sperm fish testi yapilmasi uygun olur ama benim koca sadece sperm testini yenilerim dedi onu da ne 2-3 hafta sonra yenilermis.
Bizim durum 1.5 sene onceki sperm testinde sayi iyi, ileri hareketli fena degil,morfoloji 2.bu degerlere gore ekstra test istemedi hoca .ama son opuda elde sifir olunca sperm testi yenilensin dedi ama bence en basinda dna hasar ve sperm fish testi yapilmasi uygun olur ama benim koca sadece sperm testini yenilerim dedi onu da ne 2-3 hafta sonra yenilermis.
Ama neden başta bakmiyorlar gerekenlere olumsuz opuyu beklemek ne kadar doğru maddi manevi neden yıpratiyorlar
Valla inanirmisin bu ara iyi kotu cikarsa hissiz haldeyim:)) orucun etkisi belki de kafam az calisiyor
Hoca once sperm testini yeniletip sonra dna hasarina bakacak belki de hic dusunemiyorum bu ara..aksam olsa da iftar mi acsak modundayim..
Havuz olunca gerek duymadIlar heralde ama duysalarmis iyidi olurd:)Bu arada biz başlarken 3 ay öncesinin sperm testi vardı ama bize testi tekrarlattılar 1,5 sene öncekini kabul etmelerine şaşırdım şimdi.
Bunu da okurken gordum.sperm hasarini gosteren bir testmis. Ben yap desem imkani yok yaptirmaz benimki yeni bilgi seklinde:)Sperm fish ne ola ki?
Ramazan geldi hepimizin sesi gitti:) minnak mucize doktor isini ne yaptin? Ameliyat karari ne asamada? Yazalaz regl de hocaya gidecektin,yeni tedavi basladi mi?Ykthkmhn Sen de gelisme var mi? 1-2 adet bekleyecegim demistin yeni deneme icin.
Elexus sizde sperm testleri bekleniyordu en son.
Benim guncel durum final four dan geldiginde sperm testini yapacakmis.sonra doktorla konusacakmisiz.bu haftasonu adet olurum zaten bu adette opu sonrasi ilk adet bir sey yapilmaz.bayram sonuna kadar bekleyis bizimki.
Benim adet bitti 24 mayısta hocayla görüşmem var. Bir garip durumdayım.eşim araştırma yapmamı ve bu konuyu düşünmemi istemiyor. Kafama taktığımı ve bu yüzden olmadığını düşünüyor. Bende hocayla görüşmeye kadar kendimi düşünmekten alamıyorum.Ramazan geldi hepimizin sesi gitti:) minnak mucize doktor isini ne yaptin? Ameliyat karari ne asamada? Yazalaz regl de hocaya gidecektin,yeni tedavi basladi mi?Ykthkmhn Sen de gelisme var mi? 1-2 adet bekleyecegim demistin yeni deneme icin.
Elexus sizde sperm testleri bekleniyordu en son.
Benim guncel durum final four dan geldiginde sperm testini yapacakmis.sonra doktorla konusacakmisiz.bu haftasonu adet olurum zaten bu adette opu sonrasi ilk adet bir sey yapilmaz.bayram sonuna kadar bekleyis bizimki.
Bakim calismasi gibi bir uyari vardi sayfada ondandir heralde..Ben dün giremedim kulübe, açılmadı sayfa niyeyse
Bizimki daha sperm vermediği için sonuçları alamadık haliyle ürologa gideceğine söz verdi bakalım bekliyoruz keyfi ne zaman gelirse..
Sen gitmiyor musun eşinle? İspanya değil mi? Gitseydin sen de hava ortam değişikliği iyidir
Benim adet bitti 24 mayısta hocayla görüşmem var. Bir garip durumdayım.eşim araştırma yapmamı ve bu konuyu düşünmemi istemiyor. Kafama taktığımı ve bu yüzden olmadığını düşünüyor. Bende hocayla görüşmeye kadar kendimi düşünmekten alamıyorum.
Evet tabiki istemiyor aslında haklılık payları varBence de çok düşünmemeye çalış. Tabi elde değil, ama düşünmekle neyi çözüyoruz? Hiç
Eşin buraya girmemeni de istiyor mu? Benimki istiyor okuya okuya iyice kafanı karıştırıyorsun diyor
Kocalara gore hersey kolay ben arastirmaktan yanayim, biraz kafa karisiyor ama olsun yeni bilgi iyidir her zaman.Benim adet bitti 24 mayısta hocayla görüşmem var. Bir garip durumdayım.eşim araştırma yapmamı ve bu konuyu düşünmemi istemiyor. Kafama taktığımı ve bu yüzden olmadığını düşünüyor. Bende hocayla görüşmeye kadar kendimi düşünmekten alamıyorum.
Bana zaten bulent hoca agzimin payini verdi:) sperm ile ilgili sorunlar prostat nedeniyle de olabilirmis diye okumustum bi yerde,hocaya boyle diyince sen nereleri okuyorsan okuma dedi:))Evet tabiki istemiyor aslında haklılık payları var
Bakim calismasi gibi bir uyari vardi sayfada ondandir heralde..
Sabir denemesi bunlar senin icin)
Ben oruc tuttugum icin gitmeyeyim drdim.hem gitsin erkek ark. Grup olarak eglenirler.ama sakat cokmus takimda en buyuk derdimiz o,Efese yeniliriz diye karalar baglamis sueumda
Evet tabiki istemiyor aslında haklılık payları var
Bana zaten bulent hoca agzimin payini verdi:) sperm ile ilgili sorunlar prostat nedeniyle de olabilirmis diye okumustum bi yerde,hocaya boyle diyince sen nereleri okuyorsan okuma dedi:))
Kendime sakliyorum artik
Benim tatli koca zaten kanitlanmamis her bilgiye karsi, o yuzden ona hic buraya girdigimi bile soylemedim..