Yapilacak ameliyat sonrasi ne kadar zaman iyilesme suresi olacakmis?Intertilife bölumune gitmistim iki kimyasal gecirince yas faktoru yumurta rezervi azligi girince ortaya tup bebel yapalim denildi basladik tahlil film mr derken rahim filminde darliktan dolayi dusukler olabilir denildi miyomlarinda alinmasi gerekli onun icim ilk etapta rahim ici genisletme histeroskopi yapilmali gun verilecek denildi 3 aydir bekliyorduk tabi baktim aralik ayindan bu yanada burda ilerleme yok prp ye bulent hocaya gidelim dedim ki aklimdaki ve yaptiracaksam tek yaptirmak istedigim yer orasiydi cunku bu zorlu sureci bi kez daha yasamak istemiyordum bu ayda toplama olmayayinca gideyim belki sira gelir aradan cikar dedim cunku daha miyom ameliyati olmam gerekiyor hepsi uzun hem ameliyat gunu icin sira gelmesi hem iyilesme donemi hem toplama derken 1 seneyi asacak dedim zaman onemli maddi manevi yipranacagiz hemde rapor alabilirmiyim dusuncemde var 40 yasina kadarmis ee ne kaldi yas faktoru ve butun olumsuzluklar bende varken elimde bulunsun 3 hakkim varsa deneyeyim bulent hocada olmazsa istiyorum ama dun ki doktor gerekli seyleri yazdi cizdi muayene etti tup bebek merkezi hocayi aradi anlatti durumu oncelik ameliyatlar diyorum komplike bir hasta gelsin ben bi goreyim demis esimede firsat dogmus oldu ama diyor hocaya prpden yararlanmak icin bir kez daha toplama yaptiralim hocam ondan sonra ameliyat olsak diye eee hoca kabul eder mi bunu suc bende niye gidiyosun demi otur oturdugun yerde gunu gelincede git basla ikinci opu icin ah akilsiz kafam ah
Tup bebek bolumu hoca gorusmeye gelsin demis,once onunla gorusmeye gidin, ameliyattan once size tedavi yapilabilirse once tedavi yapip embriyoyu dondurup sonra rahime bakilsa diye fikrini alsaniz orda da deneme yapabilirsiniz.