Belki bu sefer 3.gun degil de5.gun embriyosu transfer olsa acaba farkli olur mu?Kesinliklee. Süreç zor ve yıpratıcı. Bazende hayal kırıcı ondan olsa gerek. Hocanın bilgisi deneyimi tartışılmaz. Ne zaman gitsem anında ilaç dozlarım verilip o günlük çarçabuk işim bittip işyerime ulaştım. Bu kadar hastanın sonuçlarını inceleyip hemen dönüp ve de ilaç dozlarını milimetrik ayarlayıp sorun yaşamadan sürecimi tamamladım. Ben sadece çok sistemli herşey. Evet ilgililer çok güler yüzlü. Ancak transferden sonra belki bilgilendirme ile eksiklik hissettim. Yani buda her yerde var belli ki .ben ilk denememde negatifi yaşadım. Ve ne uapıcam şimdi diye kaldım. Muhatapa ihtiyaç buldum. Ay sonundada görüşücem hocayla nasıl bir yol izleyeceğimi. Tıp ne kadar ilerlesede tevekkül etmekten başka çaremiz yok. Ne kadar en iyi yumurta en iyi sperme ulaşsakta Allah ol demedikçe olmuyor. Maddi açıdan inşallah herkesin imkanları uygun olurda tekrar tekrar denemek için psikoloji birde o kısma bozulmasın. Öyle işte hadi iyi akşamlar