Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım zor bi süreç her manasıyla yıpratıyor. Yaşınız kaç peki ayıp olmazsa tabiki
Yeniden tedaviye baslama plani varsa zaten o sure oructan muaf:) hem belli mi olur belki spontan gebelik geceklesir..
.
Ben de o tuptekilerden bu azmi bekliyorumbeni sasirtip guzel sonuclar versinlerAman boşver azını çoğunu bak az yumurtayla çok adette sağlıklı embriyo nasıl olurmuş göstereceksin bize inşallah
Sonucta psikolojik olarak zor bir surecoldu.transfer sonrasi umut edilen olmayinca vucutta stres altinda. Gelir heralde ..siz yeter ki morali yuksek tutun.Kızlar ben hala regli olmadım. Normal herhalde gecikme olacak demişlerdi
Bu stres nelere kadir. Çok enteresan bir gram şişlik ağrı yok bakalım sonum hayırlı olsunSonucta psikolojik olarak zor bir surecoldu.transfer sonrasi umut edilen olmayinca vucutta stres altinda. Gelir heralde ..siz yeter ki morali yuksek tutun.
İlaçlardan da gecikebiliyo bazen ondan da olabilirBu stres nelere kadir. Çok enteresan bir gram şişlik ağrı yok bakalım sonum hayırlı olsun
Bülent tıraş hocada mi tüp bebek negatif sonuc aldınız siz?Bu stres nelere kadir. Çok enteresan bir gram şişlik ağrı yok bakalım sonum hayırlı olsun
Evettt çok umutluydumBülent tıraş hocada mi tüp bebek negatif sonuc aldınız siz?
Yaaa inanamıyorum. Nasıl yaa. Şaka gibi. Döllenmemeyen ertesi güne nasıl döllenecekmiş. 3 defadır bülent hocada takiptesiniz değil miBugunun bombasi da benden:)) 5 taneden hicbiri dollenmemisyarina bekleyelim dediler. Belki olabilirmis.bu 3.opu bosa gitti gibi...
Test yaptin mi benim umudum devam ediyor bilesinKızlar ben hala regli olmadım. Normal herhalde gecikme olacak demişlerdi
Yok artik yaaa gercekten bomba oldu hicbirimi döllenmez yarin insallah hepsi döllenir normalmiymis döllenmemesiBugunun bombasi da benden:)) 5 taneden hicbiri dollenmemisyarina bekleyelim dediler. Belki olabilirmis.bu 3.opu bosa gitti gibi...
Valla bilmiyorum yarini da bekleyelim dediler.ama benim pek umudum yok. Butun surec bulent hocanin hastasiyim ama prp islemi sonrasi sayida artis oldu fakat bu sefer de embriyo haline gelemedi.spermin etkisi de olabilir . Bunlarin hepsi i sormak lazim.su anda hazmetmeye calisiyorum.. normale donerm de biraz vakit gecsin bakalimYaaa inanamıyorum. Nasıl yaa. Şaka gibi. Döllenmemeyen ertesi güne nasıl döllenecekmiş. 3 defadır bülent hocada takiptesiniz değil mi
Iste onu anlamadim! Bir tanesi bile dollenememis olmasi ilginc.Yok artik yaaa gercekten bomba oldu hicbirimi döllenmez yarin insallah hepsi döllenir normalmiymis döllenmemesi
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda bebisinize kavuşursunuz insaalahEvettt çok umutluydum
Yok yapmadım. Olmadı inandım ben. Yapmayacağım. Temizlik bile yaptım evde. Ağır eşyalar bilem kaldırdım. Gecikme normalmiş. De hiç bir belirti yok. İnşallah benim aşamalarımı yaşamazsınız hepiminizin minnakları yerleşirTest yaptin mi benim umudum devam ediyor bilesin
İnşallah hepimiz kavuşuruzHakkınızda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda bebisinize kavuşursunuz insaalah
Onlarmı dönüyor sizmi peşine düşüyorsunuz. Hiç arayan soran yok. Çok ilgisizler. Herşey teorik. Bu insan ne alemde. Mucizelere inanmak için bir motive edici birşey yok. İğne ol . Yumurta sayını öğren yumurta toplat. Transfer ol hop eve bekleeee. Sonra eyvallahh. Tekrar düşünüyomusun soran yok.Valla bilmiyorum yarini da bekleyelim dediler.ama benim pek umudum yok. Butun surec bulent hocanin hastasiyim ama prp islemi sonrasi sayida artis oldu fakat bu sefer de embriyo haline gelemedi.spermin etkisi de olabilir . Bunlarin hepsi i sormak lazim.su anda hazmetmeye calisiyorum.. normale donerm de biraz vakit gecsin bakalim