- 15 Nisan 2019
- 998
- 1.190
- 41
İnşallah 5 tanenin hepside döllenir devam ederIslem tamamdir:) 7 toplandi.2 bos var. kalan saglar bizimdir5- taneyle devam ediyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah 5 tanenin hepside döllenir devam ederIslem tamamdir:) 7 toplandi.2 bos var. kalan saglar bizimdir5- taneyle devam ediyoruz.
Insallahİnşallah 5 tanenin hepside döllenir devam eder
Stres yuklu gunler baslasinHadi bakalim saglikli döllenmeler 5 yumurtaniza :)
En zoru da su telefon basinda beklemekHarika haber haydi inşallah 5’i de döllenip sağlıkla ilerler inşallah
Aynen oyle hadi hep birlikte girelim o streseStres yuklu gunler baslasin
Mide bulantisi hemen olmaz canim belki psikolojik olarak etkilendiniz ondan yarin bi kan verinde emin olun insallah guzel haberdirBen bugün de regl olmadım..saat gibi 25 günde bir regl olan ben 4 gün gecikti.tabi idrar testi yaptım dün ve bugün negatif.regl olacak gibi bir belirti de yok ve aşırı midem bulanıyor. Bunun nedeni nedir bilen var mı?bişeyler okuyorum prolaktin seviyesi yok menapoz yok pko yok kimyasal falan..acaba dedim genetik ilaçlarından falan olabilir mi? Bıosteron, gonamax, omepa q10 yağar mı böyle acaba..yarın kan testi yaptırıcam.ilk defa böyle bişey geliyor başıma.hayırlara gitsin.
Opu sonrasi ikinci adeti bekliyorsunuz degil mi?Ben bugün de regl olmadım..saat gibi 25 günde bir regl olan ben 4 gün gecikti.tabi idrar testi yaptım dün ve bugün negatif.regl olacak gibi bir belirti de yok ve aşırı midem bulanıyor. Bunun nedeni nedir bilen var mı?bişeyler okuyorum prolaktin seviyesi yok menapoz yok pko yok kimyasal falan..acaba dedim genetik ilaçlarından falan olabilir mi? Bıosteron, gonamax, omepa q10 yağar mı böyle acaba..yarın kan testi yaptırıcam.ilk defa böyle bişey geliyor başıma.hayırlara gitsin.
Gerilim filmi yasatiyorlar resmen bana :)Aynen oyle hadi hep birlikte girelim o strese
Bilmez miyim birebir yasadimGerilim filmi yasatiyorlar resmen bana :)
Umuyorum ki bu son olsun:) bu sefer tabi biraz daha stres orani fazla.bunlar 3.gune gittikten sonra onceki iki opudan gelen 4 tane de cozulup hep birlikte 5 e gitmeleri beklenecekmis. Savasa giriyor benim embriyolar sans diliyorum onlara:)Allahin izniyle 5 i gorup genetige gidebilsinler..Bilmez miyim birebir yasadim
Ben maalesef bilmiyorum o asamaya henuz gelmedimBende Bülent beyin hastasıyım gonal-f den sonra değerlerim yükseldiği için dondurmak zorunda kaldık.. transfer adetten kaç gün sonra oldu hanımlar sizde neye göre belirleniyor
Aynen taze transfer yapılacaktı ama e2 değerim 3000 üzeri çıktı progesteron hormonum da 1,68 çıktı. Bide yumurta toplamadan sonra yumurtalıklarım su topladı karnım baya şişmişti mecbur ertelendiBen maalesef bilmiyorum o asamaya henuz gelmedim
Hangi degerler yuksek olunca transfer yapilmiyor?
Sizin 5.gun tAze embriyo transferi mi yapilacakti?
Opu sonrasi neden su toplama olurmus yumurtaliklarda?Aynen taze transfer yapılacaktı ama e2 değerim 3000 üzeri çıktı progesteron hormonum da 1,68 çıktı. Bide yumurta toplamadan sonra yumurtalıklarım su topladı karnım baya şişmişti mecbur ertelendi
Yumurta toplandıktan sonra adet olmayı bekledim adet olduktan sonra 3. Günü 21 gün süren bi hap kullandım bide tek iğne vurundum göbekten sonra tekrar adet oldum 3. Gün tahlil verdim normal çıktı estrofem kullanmaya başlayacağım yarından itibaren 20 gün.. süreç uzun YaniOpu sonrasi neden su toplama olurmus yumurtaliklarda?
Degerlerin dusmesi beklenip rahim dinlendirilecek bu durumdA.
Degerleri dusurmek icin ne yapmaniz gerekiyormus?
Bilmedigim icin soruyorum valla her yeni bilgi bize de isik oluyor.
Genetiktende saglıklı geldigini transfer oldugunu çift cizgiyi heyecanla bekledigini kan degerlerinin bir beklerken iki kati cikip ikizleri bekledigin gunleri gorecegiz insallahUmuyorum ki bu son olsun:) bu sefer tabi biraz daha stres orani fazla.bunlar 3.gune gittikten sonra onceki iki opudan gelen 4 tane de cozulup hep birlikte 5 e gitmeleri beklenecekmis. Savasa giriyor benim embriyolar sans diliyorum onlara:)Allahin izniyle 5 i gorup genetige gidebilsinler..
Değerleri düşürmek için bişey yapmadım ama beslememe dikkat etti. Et meyve gibi sebze kuruyemiş gibi işteOpu sonrasi neden su toplama olurmus yumurtaliklarda?
Degerlerin dusmesi beklenip rahim dinlendirilecek bu durumdA.
Degerleri dusurmek icin ne yapmaniz gerekiyormus?
Bilmedigim icin soruyorum valla her yeni bilgi bize de isik oluyor.
Nasi yani okudum diger yorumlarinizida cok şasirdim neden olurmus peki bide boyle seylerlemi ugrasacagiz of offffBende Bülent beyin hastasıyım gonal-f den sonra değerlerim yükseldiği için dondurmak zorunda kaldık.. transfer adetten kaç gün sonra oldu hanımlar sizde neye göre belirleniyor
Olabiliyor evet bu elimizde olan bişey değil maalesef yumurta toplandıktan sonra oluşuyor zaten inşallah sizlerde yaşanmazNasi yani okudum diger yorumlarinizida cok şasirdim neden olurmus peki bide boyle seylerlemi ugrasacagiz of offff