Maliyet acisindan dedikleri ,her opudan 5.gune gidenden biyopsi icin ekstra ucret aliyoruz.onun disinda zaten dondurdu cozdu maliyeti yok.3.gunde dondurma ile 5.gunde dondurma maliyeti sonucta ayni mantik.bana aciklanan sadece biyopsi masrafi ve grup olarak daha iyi ilerlerler.Ben ngs için şöyle düşündüklerini düşünüyorum.ngs için 3-4 yeterli gelmiyor çünkü illa ki 4 taneden elinde en iyi 1 kalıyor ya da hiç.8 falan gönderiyo ki 2 tane en az elde edebildinler. O da en iyi şartlarda.ben daha hiç 8 gönderip 8 i iyi gelen embriyo görmedim duymadım.siz duydunuz mu? Ayrıca bi grubu 5.güne getirip biyopsi almak ve dondurma sonra diğer gruba aynı şeyi yapmak maliyet açısından çok pahalı oluyo..şöyle ki 5.güne geldi biyopsi aldı dondurdu 1500+2000=3500 bunu yine yaptı 3500 ve sonra çözdürüldü kalanlar donduruldu artı 4000 daha..11.000 tl halbuki onların yaptıgı tek seferde böyle 5500tl kaba bi hesap yaptım..
Bahceci her opuda 1 tane olsa bile 5.gune gotururmus.
En basinda 3.gun yerine 5.gune gidilip oyle dondurulmasi daha mantikli geliyor bana.hem hasta da bilmis oluyor.
Bana basta hepsini sunmalari gerekiyor.3.gun de 5.gun de dondurabiliriz diye.ben kararimi kendim vereyim.