- 26 Şubat 2020
- 211
- 94
- 53
- 27
- Konu Sahibi Bizguzellikkk
-
Yav adam mecbur mu evlenme teklif etmeye? Belki evlilik düşüncesi yok. Belki o sorumlulugu almak istemiyo, 25 yasında bi erkek benim gozumde 18 yasında bi ergenustur. Erkekler zaten gec olgunlasıyo.
Bi de adamı ciddi olduguna dair adım atmaya nasıl ikna ediyosunuz onu anlayamadım. Tabi ters teper. Böyle bisey yok cunku. Ciddi bi adım atma düşüncesi olsa zaten atar.
Cevap için teşekkürler ama konuşurken hiç senin okulun bitsin işe gir sonra olur gibi bişey demediErkek arkadaşınız hedeflerini gerçekleştirmiş ama peki ya siz? Hedefiniz mezun olup hemen evlenmek mi, belki okulunuzun bitmesini, iş bulmanızı bekliyordur
Ayrıca 18 yaşında evlenip çocuğu olan arkadaşı da var akıl yaşta değil baştadırYav adam mecbur mu evlenme teklif etmeye? Belki evlilik düşüncesi yok. Belki o sorumlulugu almak istemiyo, 25 yasında bi erkek benim gozumde 18 yasında bi ergenustur. Erkekler zaten gec olgunlasıyo.
Bi de adamı ciddi olduguna dair adım atmaya nasıl ikna ediyosunuz onu anlayamadım. Tabi ters teper. Böyle bisey yok cunku. Ciddi bi adım atma düşüncesi olsa zaten atar.
Ayrıca 18 yaşında evlenip çocuğu olan arkadaşı da var akıl yaşta değil baştadır
18 yaşında evlenip çocuk yapmak için akıl şart değil, seks yapabilsin yeter.Ayrıca 18 yaşında evlenip çocuğu olan arkadaşı da var akıl yaşta değil baştadır
21 yaşındasın, okulun bitmemiş daha mesleğin yok, işin yok, kendi paranı kazanmıyorsun, birikimin yok.yok mu senin içinde bir hırs şöyle mezun olayım da kimseye muhtaç olmadan ayaklarımın üzerinde durmaya başlıyım, şöyle 2 sene maaşımı geze toza harcıyım birikim yapıyım.mantıklı olan bu çünkü.daha bu yaşta hayatınızın tek anlamı evlenmek ve koca mı?Merhabalar kızlar, ben 21 yaşındayım 3 yıllık bir ilişkim var. Arada evlilikle ilgili konular geçiyor aramızda, sevgilim de çok istediğimi biliyor. Ama sürekli bir bahanesi var önce düzgün bir işim param yok diyordu şuan 5 bin liranın üzerinde kazandığı bir maaşı var sonra araba almak istiyorum dedi ve onu da aldı. Tek istediğim artık ciddi olduğunu belirten bir adım atması ama ne zaman onu buna ikna etmek istesem ters tepiyor. Sen bana bu konuda baskı yapamazsın diyor. Çok üzülüyorum. Bu sene üniversite son sınıf olucam artık okulun bitmesine de az kaldı önümüzde bir engel gözükmüyor neyi bekliyor anlamıyorum. Artık evlilik teklifi bekliyorum. Acaba beni oyalıyor olabilir mi? Seni seviyorum diyor ama kafam çok karışık (kendisi 25 yaşında devlet memuru yakında kendi evine taşınacak, anne babası ayrı ikisiyle de yakın değil)
atasözlerini ne güzel uyarlıyorsunuz alakalı alakasız her şeye.18'inde evlenip kucağına çocuğu koyan, kocasına bir şey olsa sokakta kalıcak kadının başı göğe mi erdi? bu mu hedefiniz? çocuk yapma aktivitesi doğuştan herkese yüklenen bi yetenek zaten, olması için de ergenliğe girmek yeter.hayatta hedefin buysa aferin devam et ne ne diyelim.Ayrıca 18 yaşında evlenip çocuğu olan arkadaşı da var akıl yaşta değil baştadır
Bu yaz tanışmak istiyorum ailenle dedi onun ailesinde herkes beni tanıyor evlerine bile gittim kaç kere çok da sevdiler. Arkadaşları bile benim yanımda diyor oğlum 3 yıl olmuş artık bi söz yapım diye keza annesi de. Ne düşünüyor anlayamıyorumCanim daha bu evlenmez evlenme niyeti yok belki 30 larda evlenir senle de mutlu seni kaybetmek istemiyor.ama daha erken dusuncesi var bi kac yila senden vazgecebilirde zaten 3 yil olmus gercekten evlilik karari olsaydi bi yuzuk takar ailenle gelir tanisirdi bu adam iliski kafasinda ama sen evlilik istiyorsun seni cok iyi anliyorum hayal kirikligina ugracaksin baska biri evlilik isteyen daha doğru olacaktir
Bilmeden yorum yapıyosun nedir bu evlenmek istenlere karşı kininiz. Herkesin kendi seçimi. Ben eşimle mutlu olmak istiyorum belki onunla gezmek eğlenmek istiyorum. Mezun olmama bi sene kaldı canım. Staj yaptığım yerlerden çok iyi referanslarım var. Kendime ait 15 bin lira üstü birikmişim var. Okul bittikten max 2 3 ay sonra çok iyi bir işe girebilirim. Kısacası gelecekle ilgili kaygım yok. E sevdiğim bir adam var neden evlenmek istemiyim? He siz bu koşulları kendinize sağlayamadığınız için sağa sola laf atıyorsunuz.21 yaşındasın, okulun bitmemiş daha mesleğin yok, işin yok, kendi paranı kazanmıyorsun, birikimin yok.yok mu senin içinde bir hırs şöyle mezun olayım da kimseye muhtaç olmadan ayaklarımın üzerinde durmaya başlıyım, şöyle 2 sene maaşımı geze toza harcıyım birikim yapıyım.mantıklı olan bu çünkü.daha bu yaşta hayatınızın tek anlamı evlenmek ve koca mı?
Ne alakası var üniversitede tanışmadık zatenSiz üniversiteye koca bulmaya mi gittiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?